Continental Airlines פורסם פברואר 27, 2005 דיווח פורסם פברואר 27, 2005 לכבוד יום הולדתי ה-18 שחל היום אבי העלה רעיון לטוס לאושקוש כי הוא די מקושר שם והכל אבל בכל זאת רציתי חוות דעת של מישהו שכבר היה שם אז אם מישהו יתן איזה דעה לגבי הנסיעה ואם זה שווה אני אשמח אפשר לכתוב פה ואפשר כמובן לפנות בפרטי תודה רבה.
Yoav פורסם פברואר 27, 2005 דיווח פורסם פברואר 27, 2005 קודם כל מזל טוב אודי! שנית, סליחה על הבורות אבל איפה זה אושקוש? :roll:
BlackRaven פורסם פברואר 27, 2005 דיווח פורסם פברואר 27, 2005 קודם כל מזל טוב אודי!שנית, סליחה על הבורות אבל איפה זה אושקוש? :roll: וינסקונסון - אבל היא הרבה יותר מסתם עיירה וינסקונסונית, זה חלומו של כל מי שתעופה בדמו. http://www.airventure.org קונטיננטל, אני אמנם לא הייתי באושקוש, אבל אני לא מצליח למצוא על מה אתה מתלבט בכלל. אם אתה יכול - סע! שווה זה בטוח.
Yahav Barzilay פורסם פברואר 27, 2005 דיווח פורסם פברואר 27, 2005 אני גם לא ממש שמעתי על העיירה הזו.. אבל בכל מקרה שיהיה במזל טוב! והאמת.. הייתי לוקח כל טיסה לחו"ל לא משנה לאן
Shai B פורסם פברואר 28, 2005 דיווח פורסם פברואר 28, 2005 אושקוש זה המקום הזה שיש שדה שיכול לנחות שמה אפילו בואינג אבל כל המטוסים שמה קלילים או פרטיים ויש אנשים עם מטוסים בגראג' פרטי והמסלולי הסעה נכנסים אפילו לתוך העיר..? כי שמעתי על מקום כזה שזה באמת מקום מושלם לכל מי ש..."תעופה בדמו" ^^
BlackRaven פורסם פברואר 28, 2005 דיווח פורסם פברואר 28, 2005 אושקוש זה המקום הזה שיש שדה שיכול לנחות שמה אפילו בואינג אבל כל המטוסים שמה קלילים או פרטיים ויש אנשים עם מטוסים בגראג' פרטי והמסלולי הסעה נכנסים אפילו לתוך העיר..? כי שמעתי על מקום כזה שזה באמת מקום מושלם לכל מי ש..."תעופה בדמו" ^^ אושקוש זה "סה'כ" ה-Fly In הכי גדול בעולם, שמגיעים אליו אלפי מטוסים מדי סוף חודש יולי כל שנה, ובמשך שבוע שלם על מגדל הפיקוח כתוב בגאווה רבה The World's Busiest Airport. כמובן שזו אחלה של סיבה למסיבה וכל מה שקשור לתעופה נמצא שם. תטרחו להכנס ללינק שצירפתי.
Continental Airlines פורסם פברואר 28, 2005 מחבר דיווח פורסם פברואר 28, 2005 תודה למי שעזר פחות או יותר.. ואגב כבר לחצתי על הלינק ברגע שראיתי אותו! תודה רבה
itzikl2 פורסם מרץ 1, 2005 דיווח פורסם מרץ 1, 2005 אני מתכוון לטוס השנה לאושקוש זהו האירוע של התעופה הקלה ובכלל מקום טוב להיות בו אם אתה אוהב תעופה