עבור לתוכן
Continental Airlines

שאלה לגבי אושקוש.

Recommended Posts

פורסם

לכבוד יום הולדתי ה-18 שחל היום :D אבי העלה רעיון לטוס לאושקוש כי הוא די מקושר שם והכל אבל בכל זאת רציתי חוות דעת של מישהו שכבר היה שם אז אם מישהו יתן איזה דעה לגבי הנסיעה ואם זה שווה אני אשמח אפשר לכתוב פה ואפשר כמובן לפנות בפרטי

תודה רבה.

פורסם
קודם כל מזל טוב אודי!

שנית, סליחה על הבורות אבל איפה זה אושקוש? :roll:

וינסקונסון - אבל היא הרבה יותר מסתם עיירה וינסקונסונית, זה חלומו של כל מי שתעופה בדמו.

http://www.airventure.org

קונטיננטל, אני אמנם לא הייתי באושקוש, אבל אני לא מצליח למצוא על מה אתה מתלבט בכלל.

אם אתה יכול - סע!

שווה זה בטוח.

פורסם

אושקוש זה המקום הזה שיש שדה שיכול לנחות שמה אפילו בואינג אבל כל המטוסים שמה קלילים או פרטיים ויש אנשים עם מטוסים בגראג' פרטי והמסלולי הסעה נכנסים אפילו לתוך העיר..? כי שמעתי על מקום כזה שזה באמת מקום מושלם לכל מי ש..."תעופה בדמו" ^^

פורסם
אושקוש זה המקום הזה שיש שדה שיכול לנחות שמה אפילו בואינג אבל כל המטוסים שמה קלילים או פרטיים ויש אנשים עם מטוסים בגראג' פרטי והמסלולי הסעה נכנסים אפילו לתוך העיר..? כי שמעתי על מקום כזה שזה באמת מקום מושלם לכל מי ש..."תעופה בדמו" ^^

אושקוש זה "סה'כ" ה-Fly In הכי גדול בעולם, שמגיעים אליו אלפי מטוסים מדי סוף חודש יולי כל שנה, ובמשך שבוע שלם על מגדל הפיקוח כתוב בגאווה רבה The World's Busiest Airport.

כמובן שזו אחלה של סיבה למסיבה וכל מה שקשור לתעופה נמצא שם.

תטרחו להכנס ללינק שצירפתי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...