yuval_el פורסם נובמבר 30, 2003 דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 היום נסעתי על כביש עכו -כרמיאל לכיוון עכו ומימין (הצד הצפוני לכביש) אני רואה ATR או DASH בצבעים של ארקיע! בחיים לא ראיתי מטוס נוסעים באיזור הזה של גוש שגב. המטוס טס לכיוון מזרח לכרמיאל והיה ממש נמוך. כשחזרתי הביתה פתחתי את המפות של הcvfr וראיתי שהנתיב בין עכו לאחיהוד זה אותו נתיב שהמטוס טס... מה אתם אומרים על זה? לפי דעתי הוא טס לקרית שמונה אבל למה משם? להזכירכם אף פעם ב8 שנים שאני גר באזור לא ראתי מטוס כזה..
Atar_Omri פורסם נובמבר 30, 2003 דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 כששאלו על דברים כאלה באזור באר שבע נאמר שחיל האויר משתמש במטוסים אלו לעיתים. יכול להיות שגם הפעם מדובר במקרה כזה, למרות שאין לי מושג בקשר לזה. ואולי בכלל לא היה מדובר בטיסה מסחרית אלא בטיסת אימון.
yuval_el פורסם נובמבר 30, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 עם חיל האויר זה היה מטוס 707 כאן זה היה מטוס עם מנועי בוכנה שאין כמוהו לחיל האויר (זה לא היה צוקית ודומיו...) יכול להיות שזה באמת היה אימון...
Atar_Omri פורסם נובמבר 30, 2003 דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 לא רק. ה-707 הם של חיל האויר. חיל האויר שוכר גם דאשים ו-ATRים לטיסות מסחריות שלו.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 30, 2003 דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 תוכל לחפש בהיסטוריה של הפורום שדורון אמר שחיל האויר התחיל לשכור מטוסים של ארקיע לצורך טיסות שלו כי זה יותר יעיל.
yuval_el פורסם נובמבר 30, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 באמת ?? למדתי משהו חדש.... אבל היו עליו סימנים של ארקיע... חיל האויר משאיר אותם?
Izik Bakshi פורסם נובמבר 30, 2003 דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 כן כי הוא רק שוכר אותם, אבל שוב זו רק אפשרות שזו היתה טיסה כזו, כי אי אפשר לדעת בטוח.
Noam פורסם נובמבר 30, 2003 דיווח פורסם נובמבר 30, 2003 בלי שום קשר אם המטוסים של ארקיע הם שכורים של ח"א או טיסות של ארקיע - קורה שמטוסים שלהם בטיסות פנים ארציות טסים בטיסות ראות - לדוגמא שמטוס שלהם טס מאילת לחיפה קורה שהוא מנמיך מכיוון SIVAK ומשם ממשיך ב-CVFR עד לחיפה - שיקול של הטייסים.