4x-cgo פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 לכל האחראים בפורום שלום.... קודם כל אני אומר את האמת לא הכרתי את נמרוד גרשוני ואת פועליו כאן באתר. אבל - עברה תקופה די ארוכה מאז האסון וזה משהו שבטוח נחרט בזכרון של כולם והוא די קשה ובכל זאת אני חושב שהגיע הזמן להוריד את תמונתו מהעמוד הראשי של האתר ולהניחה אולי במקום אחר(אולי ליצור פינת זיכרון ולהניחה שם) שוב עם כל הכאב והצער אני חושב שמקום קצת יותר סנטימנטלי יתאים מאשר שער האתר שבו יש כל מיני קישורים משמחים בלשון המעטה. מקווה שיעבור לאוזניים מבינות... אוהד.
Izik Bakshi פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 אהלן אוהד אכן נכונים הדברים שאמרת, הדבר נשקל והועלה בישיבת צוות האחרונה, ונכון לעכשיו יהיה דף חדש באתר החדש שכרגע בבניה, את נמרוד נזכור קודם כל בליבנו (לפחות אלה שהכירו אותו), וננציח אותו באתר החדש במקום המתאים והראוי.
Ben Bogin פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 ועדיין, אני לא רואה כל בעיה שהתמונה תישאר במקומה.
אורח פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 לא רק שמקום התמונה שם, היתי גם מחזירה לראש הפורום. כמו שאיציק אמר, זכרו של נימרוד יהיה בליבנו, אך אין כל סיבה שהתמונה לא תשאר במקומה. לילה טוב.
Oren-ELY3 פורסם מרץ 4, 2005 דיווח פורסם מרץ 4, 2005 לא רק שמקום התמונה שם, היתי גם מחזירה לראש הפורום.כמו שאיציק אמר, זכרו של נימרוד יהיה בליבנו, אך אין כל סיבה שהתמונה לא תשאר במקומה. לילה טוב. מילה במילה.