Nevo Dar-Perl פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 מזל טוב לאור שחוגג מחר (7.3) יום הולדת 16!!! :smilecolros: אור התקדם מאוד בחטיבתנו ומטפס בסולם המקצועיות מיום ליום. כל הכבוד לבנאדם מדהים שעושה מאמצים גדולים לשים חיוך של שביעות רצון על פנינו. אור ידידי הטוב, אני מאחל לך חיים ארוכים ובריאים, מאושרים ומעושרים והצלחה גדולה בכל מעשייך. עד 120 טוסטים אצל ויקטור !!! :wink: :bday: :new-bday:
GUTI פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 נצר מזל טוב עד לפחות FL120 הרבה אושר ועושר והכי חשוב בריאות :new-bday: תראה מה זה... נכנסו ביחד לוואטסים לפני שנה בערך ותראה לאן הגעת כמו בכל דבר אתה תופס את העניינים מהר מאוד זה הזמן גם להודוות לך על כל העזרה שנתת לי בסימולטור וגם בנושאים אחרים יום הולדת שמח :bday: אלון גוטרמן
e_dor פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 המון מזל טוב ועד 120 ! :new-bday: בחור טוב ומוכשר :wink:
Yehonatan_el פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 אור, מזל טוב עד FL120 :new-bday: :new-bday: :smilecolros:
the pilot פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 מזלל טוב אור!!!!!!!!!!!!! עד FL120! :wink: בן אדם מדהים!
Yahav Barzilay פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 הרבה הרבה מזל טוב אור! : :bday: :bday: :new-bday: :new-bday:
Izik Bakshi פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 אוף...תכננתי להיות הראשון שרושם את ההודעה, רק שתכננתי מחר.. המון המון מזל טוב עוזר יקר תודה רבה על ההעבודה וההשקעה שלך בחטיבה, התקדמת ממש מהר, ואפשר עוד למצוא הודעות שלך בפורום שההית טירון (בעצם אתה עדיין ) המון המון מזל טוב אור, באמת תודה מכל הלב על העזרה וההשקעה.
moti פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 מזל טוב ידידי! :new-bday: \ אחד הבחורים המקצועיים, הנחמדים, התומכים והעוזרים ביותר בחטיבה שלנו. הרבה בריאות הצלחה ואושר!
Shmulik Lin פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 אור ידידי המון מזל"ט ליום ההולדת אין ספק שאתה ילד\נער מוכשר מאוד - אני מניח שבשל כך אתה חבר צוות. הדרך להצלחה עוברת כחוט השני בירידה הקטנה לפרטים הכי קטנים שיש. כך נהיים מצוינים!!!במדינה הבינונית מינוס הזאת. בריאות אושר ואח"כ הכל
Shtoza פורסם מרץ 6, 2005 דיווח פורסם מרץ 6, 2005 מזל טוב אור, באמת בחור מוכשר וממש מגיע לו להיות חבר צוות עם ההשקעה שלו. שמוליק... אתה אופטימי בקשר למדינה אה :wink: