Ittai Arnon פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 שלום לכולם, הכנתי סרט ,גודלו 33 מ"ב , 5 דקות אורכו , של נחיתה בב"ג עם 737 ב FS9. סרט ראשון שהכנתי , מוקדש לחטיבה. בכלל , בכל עניין התעופה הוירטואלית אני כבר המון שנים ובחטיבה מיום היוסדה , אז זו סתם מתנה קטנה לכל האנשים שתורמים פה מזמנם , קחו 5 דקות ותהנו. ממולץ לצפייה בחלון ממוזער ולא מסך מלא. תהנו ! איתי. http://www.rwy12.com/ittai/ELAL_737_landing_at_LLBG.wmv ** תודה לרן שעזר לי לעלות את הסרט לרשת **
eA פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 שלום לכולם,הכנתי סרט , 5 דקות אורכו של נחיתה בב"ג עם 737 ב FS9. סרט ראשון , יצא מאוד נחמד , מוקדש לחטיבה. הבעיה כרגע שאני לא מצליח למצוא שום מקום להעלות אותו. :?: גודלו 33 מ"ב. עזרה תתקבל בשמחה. רעיון דיי טיפשי אבל ב ליקוס וטריפוד מקבלים FTP עפ 50MB בכל מקרה עדיף שמישהו יביא לך שרת www.lycus.org\com\net אותו דבר ל tripod
אורח פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 איתי, פנה אלי באישי, מאמין שנוכל לסדר לך מקום על השרת של rwy12. נ.ב. אשמח אם תשביר איך אתה עושה סרט מה FS. רן.
Aviv Giladi פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 אני צילמתי את זה בעזרת FRAPS http://aviv.isra-sim.com/p767/landmalpensa.wmv קליק ימני וsave tagret as.
Meitar Lugasi פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 אני צילמתי את זה בעזרת FRAPShttp://aviv.isra-sim.com/p767/landmalpensa.wmv קליק ימני וsave tagret as. מדהים :shock:
moti פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 אחלה סרטון! אל תבנה על ליקוס וטריפוד- הם יחסית חלשים ועושים הרבה בעיות.
e_dor פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 תודה על ההשקעה ! אחלה מוזיקה, יופי של צילומים ויופי של נחיתה. תודה ! אביב - גם הסרטון שלך מדהים, נחיתה פשוט מצויינת. תודה גם לך :wink:
Itai Ganor פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 איתי שלך מדהים עם המוזיקה וכו', אביב איזה נחיתה! מדהימה, שני סרטונים מדהימים.
אורח פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 אחלה סרט איתי! אצלי ה FRAPS מותקן ומחכה כבר כמה חודשים... אני לא מוצא את הזמן...
Or Netzer פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 אחלה סרט איתי!אצלי ה FRAPS מותקן ומחכה כבר כמה חודשים... אני לא מוצא את הזמן... שימו לב שהוא מוריד פריימים :!: יופי של סרט
zvi rodes פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 איתי ואביב,יפה מאוד סרטונים מרשימים,זה אצלי כבר שמור
Izik Bakshi פורסם מרץ 7, 2005 דיווח פורסם מרץ 7, 2005 איתי - הסרט שלך הוא פשוט 5 דקות של שלווה, והעלה של זכרונות מהעבר מאיפה הכל התחיל ואיפה אנחנו היום, פשוט אושר, תודה אביב - שלך יפה, אבל אהבתי יותר את של איתי
Aviv Giladi פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 איתי - הסרט שלך הוא פשוט 5 דקות של שלווה, והעלה של זכרונות מהעבר מאיפה הכל התחיל ואיפה אנחנו היום, פשוט אושר, תודה אביב - שלך יפה, אבל אהבתי יותר את של איתי חחח לא נורא איציק את הסרט שלי לא עשיתי בשביל היופי ועם עריכה וזה פשוט סתם שיעמם לי ואמרתי למה לא נצלם
Yahav Barzilay פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 שני הסרטים מדהימים! :shock: אביב- שלך, פשוט נחיתה כמו מקצוען..! יש עוד הרבה מה ללמוד! פשוט מדהים, זווית הצילום (המגדל) ונחיתה כבר אמרתי.. איתי- שלך גם סרטון מדהים, אהבתי את המוזיקת רקע, וגם את זה שחזרת על אותה נחיתה בכל מיני זווית, במיוחד אהבתי את זווית הנוסע כשהמדפים יורדים :wink: תמשיכו לייצר לנו יצרות ישראליות ב-FS ..! אם תצטרכו במאי קראו לי..
zeev פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 איך עושים סרטון תוכנות: Fraps – תוכנה ללכידת מה שרואים על המסך. ניתן להוריד מהרשת ולהשתמש ללא תשלום אבל עם מגבלה של 30 שניות, אם רוצים ללכוד תמונות ללא הגבלת זמן יש לשלם 30 דולר (לדעתי זה כדאי). Virtual Dub – תוכנת חינם לדחיסת הקובץ שנוצר ב- Fraps . הדחיסה היא בערך 1:10 כל דקה "צילום" נותנת 60 mb פחות או יותר Ulead VideoStudio 8 תוכנת עריכת וידאו מאד ידידותית במחיר 99 דולר. התוכנה מאפשרת אפקטים, קטעי קישור, כתוביות, ערוץ מוזיקה וערוץ דיבור ועוד. את המוזיקה ניתן להוסיף מכל קובץ, כולל MP3 . יש גם תוכנות אחרות - אבל אני מצאתי שזו טובה מאד וגם מומלצת ע"י PC World מה עושים: - קודם כל מבטלים את כל הכתוביות האדומות ע"י הוספת שורה בconfig file (נא ראו בפורום תמיכה) - "מצלמים" עם Fraps פעיל ברקע. תוצאות טובות ביותר תשיגו עם “Replay” מזוויות שונות, כך שתוכלו לבחור את מה שהכי נראה לכם. - דוחסים את הקובץ עם Virtual Dub - עורכים עם תוכנת העריכה. זה לוקח שעות בודדות בלבד ללמידה – יש לתוכנה Tutorial מצויין (באנגלית). - הופכים לקובץ שניתן להעלאה בשרת (אני רואה שרן מוכן לעזור) אני מכין כעת סרטון של 20 דקות, שרובו כבר גמור. מתחיל בהמראה מהרצליה ב- C172 נחיתה touch and go בנתב"ג, המשך לירושלים וחזרה. הכל מלווה במוזיקה, רעש המנוע ואפקטים. גודל הקובץ לא יאפשר להוריד אותו בשלמותו מהרשת – אלא רק בחלקים נבחרים, לכן אני מתכונן להפוך אותו ל- DVD (עם עוד כמה דברים) ולהפיץ אותו מ"חבר לחבר". בכלל אני חושב שיחד עם המחשבים החזקים יותר והפס הרחב נגיע למצב של “screenshot out, video-clips in” אולי לא מיד, אבל בקרוב. שני הסרטונים גם זה של איתי וגם זה של אביב מוכיחים זאת. זאב
mickey lip פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 סרט מעולה ,ממש נהנתי. איתי ,אם יורשה לי רק הערה אחת,הסרט הוא סרט תדמיתי והוא יופץ ,כך אני מקווה גם לשאר החטיבות. בסוף הסרט אתה מקדיש אותו לחטיבה הישראלית.הכתוביות הן באנגלית אך נפלה טעות בכתיב,חטיבה כותבים DIVISION ולא DEVISION כמו שמצויין בסרט . תיקון הטעות לשיקולך ,למרות שאני מוצא לנכון שזה חשוב. שוב סרט מדהים , נהנתי מכל שנייה. מצפה לסרט הבא. בברכה מיקי
Ittai Arnon פורסם מרץ 8, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2005 השיר הוא: Michael Gray - I Can't Wait For The Weekend To Begin :wink: איתי