Elad Zeierman פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 קיבלתי תלונה מחברי חטיבה שטוענים שהם נתקלים לא פעם ביחס מזלזל מצד הפקחים בזמן פעילות. בין הייתר הערות ציניות וזלזול ועוד כל מיני פנינות- אני מתחקר את הנושא הזה לעומק יש גם שמות - ואני מבהיר כאן מספר דברים א. כל עוד אין תנועה במרחב - פקח יכול לשמש כמדריך אם הוא מעוניין - אם לא אין לבעוט אותו יש להפנות למקורות באינטרנט\ RPC של ווטסים או VFS - אלא אם הוא חורג מקוד ההתנתהגות ולא מגיב לחלוטין להודעות ומבקביל מסכן מטוסים אחרים ב. את הציניות תחסכו מהטייסים טייסים- שמעתי דברים - כמו אנחנו לא רוצים לטוס כי הפקחים מעליבים ... וכיף לטוס רק עם פקחים כמו, איציק ואלעד ורן כי הם נחמדים (אני צריך להיות הכי רע מכולם) - אני שומע את התלונות האלה והבנתי שזה לא מעט זמן- אין לי חוש טלפתיה תתלוננו שצריך יש לכם כתובת כרגע אני לא נוקט בשום צעד משמעתי אבל אני פותח עיניים בעיקר על השמות שקיבלתי וגם שאר חברי הצוות יתודרכו בהתאם הצעד הבא יהיה שלילת הסמכות והורדת דרגות בלי חשבון. לתושבת לבכם
אורח פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 ב. את הציניות תחסכו מהטייסים אלא אם מתחכמים אתכם זה סיפור אחר תרשו לי רק לתקן את אלעד בנקודה הקטנה הזו - ב. את הציניות תחסכו מהטייסים. נקודה. אם יש בעיות עם טייס מסויים פנו בערוצים המתאימים לצוות.
Itay Zecharia פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אני חושב שכל אחד מהפקחים צריך לתת הרגשה טובה לטייסים, ותחושת ריאליזם מקסימלית על מנת שיהנה מעצם הטיסה. עדיין לא נתקלתי בפקחים כאלו, ובכל מקרה אני מציע שאם לטייס יש בעיה עם פקח מסוין, שישבו על זה וישוחחו, ואולי יגיעו לעמק השווה ולפתרון ואי ההבנה שחלה ביניהם. אחרי הכל אנו צריכים להינות מהתחביב שלנו ולא לפגוע אחד בשני, בטח שלא כאן. תפרגנו חברים, זה יחזור אליכם כמו בומרנג, וזה מניסיון. יום נעים לכולם.
DanPadnos פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אני אישית לא נתקלתי בעלבונות מפקחים (רק כשהגיע לי ), אבל שמעתי לא מעט אנשים מתלוננים. בכמה מקרים טייסים ופקחים ממש הסתכסכו. ולכן אני רוצה להגיד לפקחים שמרבים לתת הערות עוקצניות או לבוא בגישה מתנשאת לחדשים - כולנו כאן כדי להנות, אז למה אי אפשר לעזור לטייסים, לקבל את העובדה שגם הם טועים ולנזוף בהם בדרך פחות פוגעת? אם זה ממש גרוע, גם לבקש מטייס לעזוב את הערוץ אפשר לעשות בדרך יפה.
moti פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אני חושב שכל אחד מהפקחים צריך לתת הרגשה טובה לטייסים, ותחושת ריאליזם מקסימלית על מנת שיהנה מעצם הטיסה.עדיין לא נתקלתי בפקחים כאלו, ובכל מקרה אני מציע שאם לטייס יש בעיה עם פקח מסוין, שישבו על זה וישוחחו, ואולי יגיעו לעמק השווה ולפתרון ואי ההבנה שחלה ביניהם. אחרי הכל אנו צריכים להינות מהתחביב שלנו ולא לפגוע אחד בשני, בטח שלא כאן. תפרגנו חברים, זה יחזור אליכם כמו בומרנג, וזה מניסיון. יום נעים לכולם. התופעה שדוברה פה לא נוגעת אליי, אבל הפיקוח שאיתי נתן לי אתמול היה פשוט מקצועי ואיכותי עם הרגשה של טעם טוב לטיסה הבאה. לדעתי גם לפרגן לפקחים/לטייסים לא יזיק ורק יוסיף לאווירה הטובה בחטיבה. כמובן שצריך לטפל בתופעות רעות כשהן קורות- ולשמור דברים בפרופורציה. ערב טוב
Moshico Biller פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אני חושב שכל אחד מהפקחים צריך לתת הרגשה טובה לטייסים, ותחושת ריאליזם מקסימלית על מנת שיהנה מעצם הטיסה.עדיין לא נתקלתי בפקחים כאלו, ובכל מקרה אני מציע שאם לטייס יש בעיה עם פקח מסוין, שישבו על זה וישוחחו, ואולי יגיעו לעמק השווה ולפתרון ואי ההבנה שחלה ביניהם. אחרי הכל אנו צריכים להינות מהתחביב שלנו ולא לפגוע אחד בשני, בטח שלא כאן. תפרגנו חברים, זה יחזור אליכם כמו בומרנג, וזה מניסיון. יום נעים לכולם. התופעה שדוברה פה לא נוגעת אליי, אבל הפיקוח שאיתי נתן לי אתמול היה פשוט מקצועי ואיכותי עם הרגשה של טעם טוב לטיסה הבאה. לדעתי גם לפרגן לפקחים/לטייסים לא יזיק ורק יוסיף לאווירה הטובה בחטיבה. כמובן שצריך לטפל בתופעות רעות כשהן קורות- ולשמור דברים בפרופורציה. ערב טוב אי אפשר לעשות דבר אחד לדבר השני בתופעות רעון אתה בטח ובטח לא יכול לפרגן וכו.....
Itay Zecharia פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אני חושב שכל אחד מהפקחים צריך לתת הרגשה טובה לטייסים, ותחושת ריאליזם מקסימלית על מנת שיהנה מעצם הטיסה.עדיין לא נתקלתי בפקחים כאלו, ובכל מקרה אני מציע שאם לטייס יש בעיה עם פקח מסוין, שישבו על זה וישוחחו, ואולי יגיעו לעמק השווה ולפתרון ואי ההבנה שחלה ביניהם. אחרי הכל אנו צריכים להינות מהתחביב שלנו ולא לפגוע אחד בשני, בטח שלא כאן. תפרגנו חברים, זה יחזור אליכם כמו בומרנג, וזה מניסיון. יום נעים לכולם. התופעה שדוברה פה לא נוגעת אליי, אבל הפיקוח שאיתי נתן לי אתמול היה פשוט מקצועי ואיכותי עם הרגשה של טעם טוב לטיסה הבאה. לדעתי גם לפרגן לפקחים/לטייסים לא יזיק ורק יוסיף לאווירה הטובה בחטיבה. כמובן שצריך לטפל בתופעות רעות כשהן קורות- ולשמור דברים בפרופורציה. ערב טוב עכשיו נזכרתי באתמול. אתה זוכר בקשר להמשך עם הרוח? אני לא חושב שהיה פקח שפירגן כך, עם כל הצניעות בלשון המעטה
Gal פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אני אישית תמיד משתדל לא לעצבן את הפקחים שאיתם אני הולך לתקשר. ככה אני לא זוכה לזלזול או לעצבים מהם. אני גם תמיד אבל תמיד אומר תודה רבה בנימוס הכי מירבי שאפשר לפקחים על השירות שהם נתנו לי. לדעתי יחס של זילזול מצד אחד יגרור יחס של זילזול מהצד השני ובסוף שני הצדדים יצאו מפסידים. ככה ששורה תחתונה כדי להיות מנומסים גם אם משש לא בא לכם כדי ללת את ההרגשה הטובה גם לצד השני.
Kobi David פורסם מרץ 8, 2005 דיווח פורסם מרץ 8, 2005 אני רוצה להרגיע קצת...... אלעד דיבר באופן כללי על הפקחים, ואני בטוח שהוא לא התכוון לזה. 97% אחוז מהפקחים שלנו, הם תותחים אחד אחד. אבל יש כאלו שהשתן עולה להם לראש, וכנראה שכחו שזה בסך הכל תחביב. פקח הוא לא אלוהים - גם במציאות פקחים נמצאים בגלל שיש טייסים ומטוסים, ולא ההפך. אני מאושר כל פעם שאני רואה את ערן, אלמוג, שיר, אביב, איתי, נותנים פיקוח. אנחנו נמצא את אלו שעושים צרות בפיקוח, ונעמיד אותם במקומם, אבל לא צריך להכליל את רוב הפקחים שהם מעולים, פשוט כך. השמועה מספרת על עוד 2 פקחי גישה בקרוב נ.ב. - אביב, פלוטו מוסר שהוא מרגיש מקופח :wink:
Aviv Giladi פורסם מרץ 9, 2005 דיווח פורסם מרץ 9, 2005 אני רוצה להרגיע קצת......אלעד דיבר באופן כללי על הפקחים, ואני בטוח שהוא לא התכוון לזה. 97% אחוז מהפקחים שלנו, הם תותחים אחד אחד. אבל יש כאלו שהשתן עולה להם לראש, וכנראה שכחו שזה בסך הכל תחביב. פקח הוא לא אלוהים - גם במציאות פקחים נמצאים בגלל שיש טייסים ומטוסים, ולא ההפך. אני מאושר כל פעם שאני רואה את ערן, אלמוג, שיר, אביב, איתי, נותנים פיקוח. אנחנו נמצא את אלו שעושים צרות בפיקוח, ונעמיד אותם במקומם, אבל לא צריך להכליל את רוב הפקחים שהם מעולים, פשוט כך. השמועה מספרת על עוד 2 פקחי גישה בקרוב נ.ב. - אביב, פלוטו מוסר שהוא מרגיש מקופח :wink: בוקר טוב לכל המאזינים, 5 וחצי בבוקר ואני עוד שעה יוצא לטיול שנתי. ולקובי - תמסור לפלוטו שאני בקרוב עוזב אותו, דרומה
talkaplan פורסם מרץ 9, 2005 דיווח פורסם מרץ 9, 2005 לפעמיים יוצא לי שמישהו מפקח אני לא ינקוב בשמות ואני לא רוצה להעלות לטוס איתו כי תמיד שאני טס שהוא מפקח הוא כאילו בוחן אותי נגיד: השמיים ריקים ממטוסים ממש ורק אני על הרשת והוא עכשיו יש לי תוכנית מסודרת פתאום הוא צץ לי שהוא רוצה שאני יטס לשם ואחר כך משם לפה משנה לי קצת את התוכנית ואני טסתי את התוכנית הזאת המון פעמיים לא שיש לי בעיה בלטוס בנתיב אחר אבל עם אתה אומר שאתה לא מעוניין כי הוא רק מציע לך את זה הוא מתחיל למלמל לך דברים על זה שאתה לא יודע ואתה לא טוב.......
Moshico Biller פורסם מרץ 9, 2005 דיווח פורסם מרץ 9, 2005 לפעמיים יוצא לי שמישהו מפקח אני לא ינקוב בשמות ואני לא רוצה להעלות לטוס איתו כי תמיד שאני טס שהוא מפקח הוא כאילו בוחן אותי נגיד:השמיים ריקים ממטוסים ממש ורק אני על הרשת והוא עכשיו יש לי תוכנית מסודרת פתאום הוא צץ לי שהוא רוצה שאני יטס לשם ואחר כך משם לפה משנה לי קצת את התוכנית ואני טסתי את התוכנית הזאת המון פעמיים לא שיש לי בעיה בלטוס בנתיב אחר אבל עם אתה אומר שאתה לא מעוניין כי הוא רק מציע לך את זה הוא מתחיל למלמל לך דברים על זה שאתה לא יודע ואתה לא טוב....... מילה מילה אתה צודק ב100%
shlomyco פורסם מרץ 10, 2005 דיווח פורסם מרץ 10, 2005 אני חייב במעמד זה לפרגן לאיציק התותח שתמיד עוזר לי מתי שאני צריך גם און ליין תמיד סבלני ואדיב כן ירבו!!