עבור לתוכן
eranzucker

חידות לסוף השבוע

Recommended Posts

פורסם
ערן, אני מבין אותך וגם רואה במילים שלך היגיון אבל, בו נקרא ונכנס קצת בעומק ל "AIM 5-4-21 , 5-5-11” בקלות אפשר לגלות ש"visual approach" בפועל חלק של VFR במיוחד אחרי שמבצעם ביטול IFR ומקבלים משהו כמו – "XXXX, join left downwind rwyXX…". אפשר לציין גם שאותו דבר אתה שומע כאשר טס VFR, חוץ מזה תנאי חובה לביצוע visual approach זה VMC

אנטולי, שים לב שוב פעם לשאלה. Visual approach הוא סוג של clearance שתקבל בטיסת IFR ולא VFR. נכון צריך תנאי VMC אבל זה לא קשור כלל וכלל. אתה צודק שאתה אומר שאם נבטל IFR נקבל XXX, join left downwind או כל דבר בסגנון אבל ע"פ ההגדרה זה לא יהיה visual approach. ורק כדי לשכנע אותך אני מעתיק כאן את ההגדרה מהPilot/controller glossary.

Visual approach - An approach conducted on on IFR flight plan which authorizes the pilot to proceed visually and clear of clouds to the airport.

ובהמשך הגדרה של ICAO -

Visual approach - An approach by an IFR flight when either part or all instrument approach procedure is not completed and the approach is excuted in visual reference to terrain.

מקווה ששיכנעתי אותך

ערן צוקר

פורסם
ערן, אני מבין אותך וגם רואה במילים שלך היגיון אבל, בו נקרא ונכנס קצת בעומק ל "AIM 5-4-21 , 5-5-11” בקלות אפשר לגלות ש"visual approach" בפועל חלק של VFR במיוחד אחרי שמבצעם ביטול IFR ומקבלים משהו כמו – "XXXX, join left downwind rwyXX…". אפשר לציין גם שאותו דבר אתה שומע כאשר טס VFR, חוץ מזה תנאי חובה לביצוע visual approach זה VMC

אנטולי, שים לב שוב פעם לשאלה. Visual approach הוא סוג של clearance שתקבל בטיסת IFR ולא VFR. נכון צריך תנאי VMC אבל זה לא קשור כלל וכלל. אתה צודק שאתה אומר שאם נבטל IFR נקבל XXX, join left downwind או כל דבר בסגנון אבל ע"פ ההגדרה זה לא יהיה visual approach. ורק כדי לשכנע אותך אני מעתיק כאן את ההגדרה מהPilot/controller glossary.

ערן צוקר

ערן, זו השאלה שלך

5. שאלה אחרונה - האם Visual approach היא חלק מטיסת IFR או VFR?

ואני לא רואה בשאלה משהו בנוגע ל"clearance". :?

פורסם

ערן צוקר

ערן, זו השאלה שלך

5. שאלה אחרונה - האם Visual approach היא חלק מטיסת IFR או VFR?

ואני לא רואה בשאלה משהו בנוגע ל"clearance". :?

אנטולי, באמת שאין לי כוח לריב על הנושא הזה. אנסח מחדש את השאלה,

האם Visual approach clearance הוא חלק מטיסת IFR או VFR.

מרוצה??

כולה ניסיתי להכניס טיפה עניין ואתה עושה כזה סיפור. תקרא ותלמד משהו. אין Visual approach תחת VFR וזהו! יש לי טיפה ניסיון תאמין לי.

שיהיה לך יום טוב,

ערן צוקר

פורסם

אנטולי, באמת שאין לי כוח לריב על הנושא הזה. אנסח מחדש את השאלה,

האם Visual approach clearance הוא חלק מטיסת IFR או VFR.

מרוצה??

כולה ניסיתי להכניס טיפה עניין ואתה עושה כזה סיפור.

תקרא ותלמד משהו.

אני משתדל ואשתדל... :lol:

אין Visual approach תחת VFR וזהו! יש לי טיפה ניסיון תאמין לי.

שיהיה לך יום טוב,

ערן צוקר

ערן, למה עצבים ? :?

לא ניסיתי אפילו להתווכח איתך ,אמרתי רק העובדות ,ואבדל בן הדעות שלנו זה אולי רק יחס שונה, שלך יותר 'פורמלי' ושלי יותר 'מציאותי ועובדתי'...

גם לך יום נעים... :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...