tsh פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 היי חברים, התקנתי ת'ASRC החדש וכל שנייה הוא נתקע ובלתי אפשרי לעבוד איתו,,פשוט אני חייב לעשות ctrl + alt + del ולהפעיל מחדש כדי שהוא יעבוד,, ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר מה עושים? תודה
tsh פורסם דצמבר 2, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 תודה אבל לא עוזר,,,,עדין ברגע שאני מתחבר ל-CONNECT זה נדפק
Ilan Jonas פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 שתי אפשרויות: אחת - בעיה של דרייברים. איזה כרטיס מסך יש לך ואיזה דרייברים? שניה - בעיית תקשורת. התוכנה מורידה מהרשת רשימת שרתים בכל פעם שאתה מתחבר. נסה לנטרל פיירוולים למיניהם. האם אתה מאחורי ROUTER?
tsh פורסם דצמבר 3, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 3, 2003 כרטיס מסך radeon 9000 (P-4 384 rdram) ודרייבירם החדשים ביותר שיתפרסמו, ואין לי פיירוול ,אני נמצא על 750 K...כבלים- תודה
Ilan Jonas פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 תבדוק אם הפיירוול של ווינדוס XP מכובה (יודע איך?). איזה דרייברים יש לכרטיס? אומגה או המקוריים? חוץ מזה נסה להסתכל בפורום של ASRC, היה למישהו בעיה דומה...
tsh פורסם דצמבר 6, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 6, 2003 תודה רבה, הכל נפתר- פשוט עשיתי FDISK ופירמוט וכנראה זה סידר לי הכל, (היה לי המון בעיות חוץ מזה כנראה איזה BLASTER נכנס אליי, הכל טוב עכשיו תודה)
Izik Bakshi פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 לעומרי ואלמוג אתם לא תוכלו לשמוע את הצד השני באינטרקום פנימי של ASRC בגלל שאתם מחוברים ברשת עם ראוטר, אני אומר זאת על סמך בדיקות שעשיתי איתכם ועם אחרים. אז לכל מי שיש רשת ביתית שיקח לצומת ליבו :!:
Izik Bakshi פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 מוזר כי מתי שבדקנו אמרת לי שלא.... ותשים לב שאני מדבר על אינטרקום ולא האזנה רגילה לערוץ שלי
Atar_Omri פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 הייתה פעם אחת שבאמת לא שמעתי. אבל בפעם אחרת שבדקנו שמעתי אותך מצוין, גם עם יוסי ניסיתי את האינטרקום והוא פעל פיקס. יכול להיות שיש מידי פעם בעיות עם זה, כמו שלא תמיד אני מצליח לבצע שיחה קולית במסנג'ר.