Continental Airlines פורסם מרץ 11, 2005 דיווח פורסם מרץ 11, 2005 היום יום שישי 11.3 נסעתי לעין ורד שזה מנחת אולטראלייטים למי שלא יודע ישנם שם כל מיני סוגים אחד מהם זה Zanair Stol מטוס סגור קטן ונחמד בצבע צהוב\אדום והוא של חבר טוב שלנו בקיצור הגעתי לשם לבד ככה בשביל לעשות סיבוב ואיך שהגעתי הוא נחת.... אמר לי לבוא לעלות איתו והמראנו הטסתי קצת והגענו מעל לתנובות שזה גם מנחת היינו על 1000רגל והוא אמר שנעשה נחיתת חירום אז למה לא! הוא הוריד את המנוע לסרק ומ1000רגל צללנו בנסיקה מטורפת לכיוון המסלול(פיינל 12 ) ונחתנו בלי מדפים והגענו די מהר שהיה קצת קשה לעצור. אני אומר לכם שזה הייתה אחת החוויות מזה 18 שנות חיי וטסתי על לא מעט כלים ביניהם כדור פורח,פורשה קאררה GT 2(מטוס בלי כנפיים) ועוד כמה דברים.... רק רציתי לשתף אתכם בחוויה ושתהיה שבת שלום....
Shmulik Lin פורסם מרץ 11, 2005 דיווח פורסם מרץ 11, 2005 נשמע כמו טייס לא אחראי לגמרי ועוד עושה את זה עם נוסעים תמסור לו בשמי שהוא לא בסדר
Avi Dudai פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 היום יום שישי 11.3 נסעתי לעין ורד שזה מנחת אולטראלייטים למי שלא יודעישנם שם כל מיני סוגים אחד מהם זה Zanair Stol מטוס סגור קטן ונחמד בצבע צהוב\אדום והוא של חבר טוב שלנו בקיצור הגעתי לשם לבד ככה בשביל לעשות סיבוב ואיך שהגעתי הוא נחת.... אמר לי לבוא לעלות איתו והמראנו הטסתי קצת והגענו מעל לתנובות שזה גם מנחת היינו על 1000רגל והוא אמר שנעשה נחיתת חירום אז למה לא! הוא הוריד את המנוע לסרק ומ1000רגל צללנו בנסיקה מטורפת לכיוון המסלול(פיינל 12 ) ונחתנו בלי מדפים והגענו די מהר שהיה קצת קשה לעצור. אני אומר לכם שזה הייתה אחת החוויות מזה 18 שנות חיי וטסתי על לא מעט כלים ביניהם כדור פורח,פורשה קאררה GT 2(מטוס בלי כנפיים) ועוד כמה דברים.... רק רציתי לשתף אתכם בחוויה ושתהיה שבת שלום.... מה יש לכם אתם המתגוררים בכוכב יאיר?....
Continental Airlines פורסם מרץ 12, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 12, 2005 דווקא תידעו לכם שהוא טייס די ותיק אבל המנוע לא כובה לחלוטין ןמה יש לנו בכוכב יאיר?