×�פיק פורסם מרץ 15, 2005 דיווח פורסם מרץ 15, 2005 כחלק מההכנות לכל בחינות התאוריה של הרישיון, אני זקוק לחומר לרישיון RT (רדיו טלפון) אמיתי מן הסתם, ולא כזה שמיועד לסימולטורים. אם למישהו מהטייסים האמיתיים (וגם הוירטואלים, אם למישהו יש) יש חומר, אשמח לדעת מאיפה להשיג, או אם מישהו יכול להשיג לי. חיפשתי וחיפשתי, וגיליתי שאין מאגרים גם לאנשים פרטיים, בנוגע למבחנים של הארץ. תודה.
BlackRaven פורסם מרץ 15, 2005 דיווח פורסם מרץ 15, 2005 באתר של IAL יש מדריך Real World R/T, מקווה שזה יעזור לך: http://www.israelairlines.org/training/articles/hebrew/RT.pdf בהצלחה :!:
yossid פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 אפיק, צור איתי קשר. יש אצלי חומר עיוני וגם קובץ שאלות של משרד התקשורת (הגוף שאחראי על רשיון R/T). יוסי
Shayt פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 אפיק, אני נבחן ב RT ביום חמישי הבא. אח"כ אוכל להעמיד לרשותך את החומר. בברכה, שי
Or Netzer פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 אפיק,אני נבחן ב RT ביום חמישי הבא. אח"כ אוכל להעמיד לרשותך את החומר. בברכה, שי תרשום את השאלות של המבחן שיהיה לו שליפים :wink: