Barak פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 שלום לכולם, הכל מתחיל יום ראשון בערב שאני נכנס לאתר של בן-גוריון ומסתכל על ההמראות למחרת בבוקר בידיעה שאני מתחיל ב-9. לפתע פתאום קורצת לי טיסת ישראייר393 ב-8:30 בבוקר, ממילא הטיסות לשם של אלעל נורא מוקדם ולא יוצא לי להגיע לשם אז אמרתי נו ג'נבה בטח נראית טוב בתקופה הזאת של השנה. 8:35 אני ממריא במקביל לטיסה האמיתית ולאחר 4 שעות נחיתה בג'נבה המושלגת והמדהימה. גלריה של הטיסה תוכלו למצוא פה:http://www.israelairlines.org/gallery/report.php?ID=133 עכשיו שמתי לב אחרי הנחיתה באתר האמיתי של השדה בג'נבה שהטיסה חזרה יוצאת רק ב-23:00 בלילה אחרי שהיא נחתה ב-12 בצהריים !!!! נורא לא הגיוני לחברה ישראלית להישאר בשדה זר יותר משעה וחצי בין המראה לנחיתה. עכשיו, יום שלישי בלילה יצא לי בפוקס לראות את התכנית של גיא פינס בערוץ 3 מי שמכיר..ומה אני רואה שם ?!!! זה אתם צריכים לגלות מסתבר שבטיסה האמיתית הזאת שעשיתי בסימולטור היו רק אנשים, נאמר ידוענים שנסעו לאיזשהו ארוע מדיני... מי יודע מה זה היה ??
אורח פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 חידה חלבית לחלוטין. חתימה עלק על הסכם עוד יותר עלק.
Barak פורסם דצמבר 4, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 ידעתי שזה יהיה קל רק לא ידעתי כמה חחחחחחחחח על איזה הסכם מדובר ??!
Atar_Omri פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 אכן מדובר בטיסה מיוחדת של ישראייר באותו יום לטקס בג'נבה. המטוס שיצא אגב הוא 4X-EBM, וכל נוסעיו היו סלבריטיס למיניהם. נ.ב חבר'ה, בבקשה בבקשה לא להיכנס בדיון הזה רק לתוכנו של ההסכם והאם הוא טוב לנו או לא, בואו נשמור את הפוליטיקה מחוץ ל-VATIL.
Barak פורסם דצמבר 4, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 חח עמרי בטח שמת לב שגם אני לקחתי את ה-EBM מבלי לדעת כלום... יצא לי בפוקס את האמת...
Atar_Omri פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 טוב האמת הסבירות היא 50% לפגוע בול במקרים האלה...
Barak פורסם דצמבר 4, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 גם נכון.... אבל הוא מועדף לטיסות יותר ארוכות נראה לי....EBI הוא יותר לאילת...
Atar_Omri פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 לא חושב.אני טסתי לאמסטרדם עם EBI (חזרתי עם EBM), אני הרבה פעמים רואה דווקא את EBM עובר מעליי בדרך לאילת.
oz פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 לא חושב.אני טסתי לאמסטרדם עם EBI (חזרתי עם EBM), אני הרבה פעמים רואה דווקא את EBM עובר מעליי בדרך לאילת. פעם אחרונה שהיתי באילת הEBI וEBM עמדו אחד ליד השני ככה זה היה ביום שהגעתי וככה זה היה ביום שעזבתי
Atar_Omri פורסם דצמבר 4, 2003 דיווח פורסם דצמבר 4, 2003 יש ימים שהם טסים הלוך חזור לאילת נונסטופ כמעט. בימי חמישי זה היה נהוג, 5-6 טיסות של 757 ביום לאילת של ישראייר זה אומר ששניהם על הקו כל היום. אני לא יודע אם זה היה מקרה, אבל ה-EBM בטיסה שלי מאמסטרדם נראה יותר מכובד, בעוד ה-EBI היה נראה כמו מטוס צ'ארטר ממש, ה-EBM היה רחוק מזה, רק בו הוקרנו פרטי הטיסה כל זמן שלא הוקרן סרט, הוא נראה מבפנים יותר טוב מאשר ה-EBI. יכול להיות באמת שמשתמשים בו יותר לטיסות לחו"ל כאשר אין לחץ של טיסות כאלה.