עבור לתוכן
Barak

סיפור נחמד עם כמה תמונות וחידה בסוף לכולם...

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

הכל מתחיל יום ראשון בערב שאני נכנס לאתר של בן-גוריון ומסתכל על ההמראות למחרת בבוקר בידיעה שאני מתחיל ב-9.

לפתע פתאום :D קורצת לי טיסת ישראייר393 ב-8:30 בבוקר, ממילא הטיסות לשם של אלעל נורא מוקדם ולא יוצא לי להגיע לשם אז אמרתי נו ג'נבה בטח נראית טוב בתקופה הזאת של השנה.

8:35 אני ממריא במקביל לטיסה האמיתית ולאחר 4 שעות נחיתה בג'נבה המושלגת והמדהימה.

גלריה של הטיסה תוכלו למצוא פה:http://www.israelairlines.org/gallery/report.php?ID=133

עכשיו שמתי לב אחרי הנחיתה באתר האמיתי של השדה בג'נבה שהטיסה חזרה יוצאת רק ב-23:00 בלילה אחרי שהיא נחתה ב-12 בצהריים !!!! נורא לא הגיוני לחברה ישראלית להישאר בשדה זר יותר משעה וחצי בין המראה לנחיתה.

עכשיו, יום שלישי בלילה יצא לי בפוקס לראות את התכנית של גיא פינס בערוץ 3 מי שמכיר..ומה אני רואה שם ?!!! זה אתם צריכים לגלות :lol:

מסתבר שבטיסה האמיתית הזאת שעשיתי בסימולטור היו רק אנשים, נאמר ידוענים שנסעו לאיזשהו ארוע מדיני...

מי יודע מה זה היה ??

פורסם

אכן מדובר בטיסה מיוחדת של ישראייר באותו יום לטקס בג'נבה.

המטוס שיצא אגב הוא 4X-EBM, וכל נוסעיו היו סלבריטיס למיניהם.

נ.ב

חבר'ה, בבקשה בבקשה לא להיכנס בדיון הזה רק לתוכנו של ההסכם והאם הוא טוב לנו או לא, בואו נשמור את הפוליטיקה מחוץ ל-VATIL.

פורסם
לא חושב.אני טסתי לאמסטרדם עם EBI (חזרתי עם EBM), אני הרבה פעמים רואה דווקא את EBM עובר מעליי בדרך לאילת.

פעם אחרונה שהיתי באילת הEBI וEBM עמדו אחד ליד השני ככה זה היה ביום שהגעתי וככה זה היה ביום שעזבתי

פורסם

יש ימים שהם טסים הלוך חזור לאילת נונסטופ כמעט.

בימי חמישי זה היה נהוג, 5-6 טיסות של 757 ביום לאילת של ישראייר זה אומר ששניהם על הקו כל היום.

אני לא יודע אם זה היה מקרה, אבל ה-EBM בטיסה שלי מאמסטרדם נראה יותר מכובד, בעוד ה-EBI היה נראה כמו מטוס צ'ארטר ממש, ה-EBM היה רחוק מזה, רק בו הוקרנו פרטי הטיסה כל זמן שלא הוקרן סרט, הוא נראה מבפנים יותר טוב מאשר ה-EBI.

יכול להיות באמת שמשתמשים בו יותר לטיסות לחו"ל כאשר אין לחץ של טיסות כאלה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...