עבור לתוכן
the pilot

פיקוח בואו לטוס!!החל מ 19:30

Recommended Posts

פורסם

תופעה מוזרה:

אתמול בSERVINFO נראה היה שיש פיקוח מגדל באילת - וגם רן כתב בפירוש שהוא עולה. בכל זאת, בATC DIRECTORY לא היה זכר לפקח באילת.

מה? פקח דני דין???

ועוד משהו: אתמול החלטתי לגוון ולטוס CVFR. טסתי מאילת דרך נקודות יהל פארן ומעלה מישר למנחת רמון (אחלה תירגול נחיתת דיוק). עצירה לפיפי וסנדוויץ ומשם המשכתי דרך שדה בוקר, טללים וצומת הנגב לשדה תימן.

רבותי!!! הנגב שלנו מקסים צריך ליישב אותו וגם לחרוש אותו עם MOONEY. בואו לטוס!!!

הנה אני מגיע לפאונטה: כל הנושא של פיקוח מרחב לטיסות CVFR בכלל ובקרה דרום בפרט קצת חלש אצלנו בחטיבה לטעמי. לכל הבקרים\פקחים יש נטייה לאייש את נתב"ג בעיקר על כל עמדותיו. אני חושב שצריך לגוון לטובתם והנאתם של הפקחים וגם של הטייסים. מה דעתכם על יום CVFR קבוע פעם בשבוע?

פורסם
תופעה מוזרה:

אתמול בSERVINFO נראה היה שיש פיקוח מגדל באילת - וגם רן כתב בפירוש שהוא עולה. בכל זאת, בATC DIRECTORY לא היה זכר לפקח באילת.

מה? פקח דני דין???

ועוד משהו: אתמול החלטתי לגוון ולטוס CVFR. טסתי מאילת דרך נקודות יהל פארן ומעלה מישר למנחת רמון (אחלה תירגול נחיתת דיוק). עצירה לפיפי וסנדוויץ ומשם המשכתי דרך שדה בוקר, טללים וצומת הנגב לשדה תימן.

רבותי!!! הנגב שלנו מקסים צריך ליישב אותו וגם לחרוש אותו עם MOONEY. בואו לטוס!!!

הנה אני מגיע לפאונטה: כל הנושא של פיקוח מרחב לטיסות CVFR בכלל ובקרה דרום בפרט קצת חלש אצלנו בחטיבה לטעמי. לכל הבקרים\פקחים יש נטייה לאייש את נתב"ג בעיקר על כל עמדותיו. אני חושב שצריך לגוון לטובתם והנאתם של הפקחים וגם של הטייסים. מה דעתכם על יום CVFR קבוע פעם בשבוע?

אילת היה פתוח עד השעה 21:30 ואף שימש לזמן קצר גיבוי לת"א... בוקי, שאדי וציפור הרעם שלו ו EKD (מצטער לא זוכר את השם של הטייס) יצאו מאילת IFR לבן גוריון.

היתה לי אתמול בעיה מוזרה עם ה ASRC ומידי פעם למרות שהערוץ פתוח, אני היתי מנותק ממנו וכך לא היה לי קשר.

כדי להחזיר את עצמי לקשר היתי חייב לעבור לערוץ אחר ואז לחזור לערוץ של אילת.

ניראה לי שהיום אני הולך להתקין את ה ASRC מחדש.

צפו להרבה פיקוח ממני בסופ"ש הזה... אין מחשב לטיסה, עוברים לפיקוח :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...