the pilot פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 גישה ומגדל בן גוריון עולים! מחכים לירוקים על המכ"ם. מי יודע,אולי עוד יבואו לפקח? :roll:
×�פיק פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 אחרי כמה ימים של השבתה בגלל בעיות מקרופון אני חוזר היום! קרקע בן גוריון מערב פתוח מ8 בואו לטוס.
אורח פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 אילת מצטרפת על 21:30 לחגיגה.... ה J10 ממתין כולו לכם
Shtoza פורסם מרץ 16, 2005 דיווח פורסם מרץ 16, 2005 פיקוח מעולה! מזמן לא היה לי טיסה כזו בערב תודה רבה
Baruch Spiegel פורסם מרץ 17, 2005 דיווח פורסם מרץ 17, 2005 תופעה מוזרה: אתמול בSERVINFO נראה היה שיש פיקוח מגדל באילת - וגם רן כתב בפירוש שהוא עולה. בכל זאת, בATC DIRECTORY לא היה זכר לפקח באילת. מה? פקח דני דין??? ועוד משהו: אתמול החלטתי לגוון ולטוס CVFR. טסתי מאילת דרך נקודות יהל פארן ומעלה מישר למנחת רמון (אחלה תירגול נחיתת דיוק). עצירה לפיפי וסנדוויץ ומשם המשכתי דרך שדה בוקר, טללים וצומת הנגב לשדה תימן. רבותי!!! הנגב שלנו מקסים צריך ליישב אותו וגם לחרוש אותו עם MOONEY. בואו לטוס!!! הנה אני מגיע לפאונטה: כל הנושא של פיקוח מרחב לטיסות CVFR בכלל ובקרה דרום בפרט קצת חלש אצלנו בחטיבה לטעמי. לכל הבקרים\פקחים יש נטייה לאייש את נתב"ג בעיקר על כל עמדותיו. אני חושב שצריך לגוון לטובתם והנאתם של הפקחים וגם של הטייסים. מה דעתכם על יום CVFR קבוע פעם בשבוע?
hagay פורסם מרץ 17, 2005 דיווח פורסם מרץ 17, 2005 ציפור קטנה לחשה לי שעוד מעט נראה הרבה את פיקוח דרום ....
אורח פורסם מרץ 17, 2005 דיווח פורסם מרץ 17, 2005 תופעה מוזרה: אתמול בSERVINFO נראה היה שיש פיקוח מגדל באילת - וגם רן כתב בפירוש שהוא עולה. בכל זאת, בATC DIRECTORY לא היה זכר לפקח באילת. מה? פקח דני דין??? ועוד משהו: אתמול החלטתי לגוון ולטוס CVFR. טסתי מאילת דרך נקודות יהל פארן ומעלה מישר למנחת רמון (אחלה תירגול נחיתת דיוק). עצירה לפיפי וסנדוויץ ומשם המשכתי דרך שדה בוקר, טללים וצומת הנגב לשדה תימן. רבותי!!! הנגב שלנו מקסים צריך ליישב אותו וגם לחרוש אותו עם MOONEY. בואו לטוס!!! הנה אני מגיע לפאונטה: כל הנושא של פיקוח מרחב לטיסות CVFR בכלל ובקרה דרום בפרט קצת חלש אצלנו בחטיבה לטעמי. לכל הבקרים\פקחים יש נטייה לאייש את נתב"ג בעיקר על כל עמדותיו. אני חושב שצריך לגוון לטובתם והנאתם של הפקחים וגם של הטייסים. מה דעתכם על יום CVFR קבוע פעם בשבוע? אילת היה פתוח עד השעה 21:30 ואף שימש לזמן קצר גיבוי לת"א... בוקי, שאדי וציפור הרעם שלו ו EKD (מצטער לא זוכר את השם של הטייס) יצאו מאילת IFR לבן גוריון. היתה לי אתמול בעיה מוזרה עם ה ASRC ומידי פעם למרות שהערוץ פתוח, אני היתי מנותק ממנו וכך לא היה לי קשר. כדי להחזיר את עצמי לקשר היתי חייב לעבור לערוץ אחר ואז לחזור לערוץ של אילת. ניראה לי שהיום אני הולך להתקין את ה ASRC מחדש. צפו להרבה פיקוח ממני בסופ"ש הזה... אין מחשב לטיסה, עוברים לפיקוח :wink: