עבור לתוכן
Shmulik Lin

לקוחות 012 ספקית אינטרנט

Recommended Posts

פורסם

להווה ידוע לכולנו כי מלפני יומיים אין באפשרות שום לקוח של 012

להכנס לפורום או לאתר החטיבה

הנושא ידוע הבעייה היא אצלם והם מנסים לפתור אותה

אני אישית ובמידה ולא תתוקן הבעייה הספציפית הזאת אעזוב אותם

ובעיקר בגלל שירות גרוע שקיבלתי מהם כשפניתי אליהם לפתור את הבעייה

ולא רק אני

לשימת ליבכם

טוב שיש גם מחשב במשרד :)

פורסם

אוף.....

זה אומר שאני לא אוכל להכנס עד יום ראשון - בהנחה שהבעיה לא תסודר.

וגם אז מהמחשב של בית ספר :-(

בכל מקרה, באוויר אם יהיה פיקוח, אני אהיה באוויר :-)

להתראות עד יום ראשון (או לפני זה במסנג'ר)

פורסם

חבר'ה אל תוותרו להם.

בזמנו, כשעוד עבדתי ב 013 ברק פנו אלי מספר חבר'ה שהיתה להם בעיה בגישה לחטיבה, ל RWY12 ול-IAL בכל מיני הזדמניות ןכשלוחצים במקומות הנכונים החברות האלה מסוגלות לטפל בזה.

צריך רק לגום להן לרצות.

פורסם

כל מי שהייתה לו בעיה או עדיין יש לו בעיה להיכנס כרגיל לפורום ולאתר שייתן לי בבקשה את היוזרים שלו במסר במייל מקווה שביום ראשון יהיו תשובות אם יהיה צורך אני יעביר גם את הלינק של הדיון הזה לממונים עלי ואפילו למנהל המוקד.

אגב לפי דעתי זה בעיה עם שרתי ה DNS ה IP של האתר התחיל פעם ב 66 והוא השתנה אולי יש בעיה עם העידכון של השרתים או משהו בסגנון

פורסם

אם כבר מפתח אשכול כזה, עם בעיה שנראית לי מוזרה לחלוטין, מה באמת אמור לגרום לדברים האלה? סה"כ אנחנו לא אתר פורנו או כל תוכן אחר מזיק.

פורסם

אגב לפי דעתי זה בעיה עם שרתי ה DNS ה IP של האתר התחיל פעם ב 66 והוא השתנה אולי יש בעיה עם העידכון של השרתים או משהו בסגנון

יכול להיות שזאת הבעיה... למרות שזה כבר הרבה מאוד זמן.

פורסם

אלעד, אני לא יודע מה זה אצלכם - אני מניח שאתה מנוי 012 ואצלך אין בעיה.

מה שהיה בברק זה שברק רכשה תחום כתובות IP חדש והקצתה אותו ללקוחות כבלים. התברר שהתחום החדש הזה היה בעבר של גורם שהפיץ כל מיני ספאמים והיה עדיין חסום בכל מיני מקומות. כולל אצל ספק ההוסטינג של החטיבה, RWY12 ו-IAL.

פורסם
אלעד עובד בתמיכה הטכנית של 012, אבל בבית גולש נאמן של בזק בינלאומי ולכן לא נתקל בבעיה :lol:

זה מה שניקרא נאמנות למקום העבודה שלך :lol:

LOL קובי הרגת אותי :lol:

פורסם
כל מי שהייתה לו בעיה או עדיין יש לו בעיה להיכנס כרגיל לפורום ולאתר שייתן לי בבקשה את היוזרים שלו במסר במייל מקווה שביום ראשון יהיו תשובות אם יהיה צורך אני יעביר גם את הלינק של הדיון הזה לממונים עלי ואפילו למנהל המוקד.

לי עדיין יש בעיה, ולמזלי יש לי ספק נוסף דרך העבודה, וזו הסיבה שאני מצליח להתחבר.

אלעד, היוזר שלי הוא: bensala , ומאד אשמח אם תצליח ליפתור הבעיה, אחרת, נראה לי שתהיה בריחה המונית מ-012.

פורסם

טוב אני חושב שהבעיה נפתרה.

אני בתור לקוח של 012 הצלחתי לגלוש לאתר בצורה נורמלית אז כנראה שהם סידרו את הבעיה.

מה שהיא לא תהיה.

בוקר טוב לכולם :mrgreen:

פורסם

רן קובי

לפעמים אנחנו אומרים שאנחנו אוהדים של הפועל אבל בתוך תוכנו אנחנו של מכבי

עוד לא בדקתי בבית מקווה שהסתדר

תודה לאלעד על שנרתם לסיוע

שבוע טוב

פורסם
רן קובי

שבוע טוב

וואלק שמוליק, ב 99% מהמקרים, אני מצליח להבין את האנלוגיות שלך.

הפעם אני ממש אבוד ... :roll:

אה ומאז ומתמיד היתי צהוב אבל רק כדורסל, מעדיף קרלינג על כדור רגל :wink:

פורסם
רן קובי

שבוע טוב

וואלק שמוליק, ב 99% מהמקרים, אני מצליח להבין את האנלוגיות שלך.

הפעם אני ממש אבוד ... :roll:

אה ומאז ומתמיד היתי צהוב אבל רק כדורסל, מעדיף קרלינג על כדור רגל :wink:

כנ"ל :roll:

פורסם

שמח שהסתדרה לכם הבעיה בגדול לא עשיתי כלום מלבד לבדוק את סטווס הפניות שלכם במערכת ווידאתי שזה בטיפול טם זה היה נעצר הייתי מעביר את זה הלאה.

לגבי ההעדפה של ספקית אינטרנט- הניסוח שלי לזה ש- יש אצלי הפרדה בין חיים פרטיים לעבודה :mrgreen:

בגדול מאוד הדעה שלי(אישית בלבד)- כל הספקיות אותו הדבר - אותם מחירים, אותם מהירויות, אותם תייבות אימייל. אם ניצמדתם לספקית מסויימת שבו עליה- ותוציאו את מבצעי השימור הכי טובים שלכם בסופו של דבר כולם מתקפלים ברגע שתגידו שאתם רוצים להתנתק.

פורסם
שמח שהסתדרה לכם הבעיה בגדול לא עשיתי כלום מלבד לבדוק את סטווס הפניות שלכם במערכת ווידאתי שזה בטיפול טם זה היה נעצר הייתי מעביר את זה הלאה.

לגבי ההעדפה של ספקית אינטרנט- הניסוח שלי לזה ש- יש אצלי הפרדה בין חיים פרטיים לעבודה :mrgreen:

בגדול מאוד הדעה שלי(אישית בלבד)- כל הספקיות אותו הדבר - אותם מחירים, אותם מהירויות, אותם תייבות אימייל. אם ניצמדתם לספקית מסויימת שבו עליה- ותוציאו את מבצעי השימור הכי טובים שלכם בסופו של דבר כולם מתקפלים ברגע שתגידו שאתם רוצים להתנתק.

צודק!

8 שנים עם אינטרנט זהב וממשיכים :mrgreen: (לאבא שלי יש תיבת דואר כל כך יפה שם והוא רשום איתה בכל כך הרבה אתרים שלהחליף אימייל זה הרבה עבודה :mrgreen: )

פורסם

שמוליק

קרלינג זה הספורט אם אפשר לקרוא לזה כזה הכי מצחיק בעולם

חבורה של אנשים שמגלגלת מן דיסקית דיי שמנה כזאת על הקרח במטרה מסויימת להביא אותה לאלוהים יודע איפה ועוד 2 חברה שמטאטים לה את הדרך לאותה "נקודת מטרה"

ספורט מצחיק

תחפשו לראות אותו שעה שלמה של בידור :)

בחור שזורק דיסקית ו2 בחורים (גם בנות ראיתי) שמנקים לו את השטח שלא יתלכלך :lol:

פורסם
שמוליק

קרלינג זה הספורט אם אפשר לקרוא לזה כזה הכי מצחיק בעולם

חבורה של אנשים שמגלגלת מן דיסקית דיי שמנה כזאת על הקרח במטרה מסויימת להביא אותה לאלוהים יודע איפה ועוד 2 חברה שמטאטים לה את הדרך לאותה "נקודת מטרה"

ספורט מצחיק

תחפשו לראות אותו שעה שלמה של בידור :)

בחור שזורק דיסקית ו2 בחורים (גם בנות ראיתי) שמנקים לו את השטח שלא יתלכלך :lol:

לפעמים אפשר לראות את זה ביורוספורט. לראות ולצחוק.

הספורט הזה נראה מפגר למי שלא מבין אותו.

אם טיילתם בברצלונה אפשר לראות הרבה חבורות של זקנים משחקות את זה בגירסת הרחוב- מישהו זורק את הדיסקית הזאת (היא כוללת ידית) ומנסה להעיף את שאר הדיסקיות, כמובן שאין זקנים שמטאטאים לו את הדרך :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...