Shmulik Lin פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 להווה ידוע לכולנו כי מלפני יומיים אין באפשרות שום לקוח של 012 להכנס לפורום או לאתר החטיבה הנושא ידוע הבעייה היא אצלם והם מנסים לפתור אותה אני אישית ובמידה ולא תתוקן הבעייה הספציפית הזאת אעזוב אותם ובעיקר בגלל שירות גרוע שקיבלתי מהם כשפניתי אליהם לפתור את הבעייה ולא רק אני לשימת ליבכם טוב שיש גם מחשב במשרד
Omer k פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 אוף..... זה אומר שאני לא אוכל להכנס עד יום ראשון - בהנחה שהבעיה לא תסודר. וגם אז מהמחשב של בית ספר :-( בכל מקרה, באוויר אם יהיה פיקוח, אני אהיה באוויר :-) להתראות עד יום ראשון (או לפני זה במסנג'ר)
Shmulik Lin פורסם מרץ 18, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 18, 2005 עומר נוצרה קומבינה קטנה שיכולה לאפשר כניסה אליי...
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 למי שיש בעיה להכנס לאתר בגלל שהוא ב-012 שיכנס דרך הקומבינה הבאה(קישור ) http://72.29.68.108/~vatil87/vatil/board תעבירו את זה למי שאתה מכירים מ012 כדי שהוא יתעדכן גם
אורח פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 חבר'ה אל תוותרו להם. בזמנו, כשעוד עבדתי ב 013 ברק פנו אלי מספר חבר'ה שהיתה להם בעיה בגישה לחטיבה, ל RWY12 ול-IAL בכל מיני הזדמניות ןכשלוחצים במקומות הנכונים החברות האלה מסוגלות לטפל בזה. צריך רק לגום להן לרצות.
Omer k פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 תודה על הקישור. ביום ראשון אני אדבר איתם, אין לי כוח לדבר עם המוקד הרגיל,
Elad Zeierman פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 כל מי שהייתה לו בעיה או עדיין יש לו בעיה להיכנס כרגיל לפורום ולאתר שייתן לי בבקשה את היוזרים שלו במסר במייל מקווה שביום ראשון יהיו תשובות אם יהיה צורך אני יעביר גם את הלינק של הדיון הזה לממונים עלי ואפילו למנהל המוקד. אגב לפי דעתי זה בעיה עם שרתי ה DNS ה IP של האתר התחיל פעם ב 66 והוא השתנה אולי יש בעיה עם העידכון של השרתים או משהו בסגנון
Boeing744 פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 אם כבר מפתח אשכול כזה, עם בעיה שנראית לי מוזרה לחלוטין, מה באמת אמור לגרום לדברים האלה? סה"כ אנחנו לא אתר פורנו או כל תוכן אחר מזיק.
Omer k פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 אגב לפי דעתי זה בעיה עם שרתי ה DNS ה IP של האתר התחיל פעם ב 66 והוא השתנה אולי יש בעיה עם העידכון של השרתים או משהו בסגנון יכול להיות שזאת הבעיה... למרות שזה כבר הרבה מאוד זמן.
אורח פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 אלעד, אני לא יודע מה זה אצלכם - אני מניח שאתה מנוי 012 ואצלך אין בעיה. מה שהיה בברק זה שברק רכשה תחום כתובות IP חדש והקצתה אותו ללקוחות כבלים. התברר שהתחום החדש הזה היה בעבר של גורם שהפיץ כל מיני ספאמים והיה עדיין חסום בכל מיני מקומות. כולל אצל ספק ההוסטינג של החטיבה, RWY12 ו-IAL.
Kobi David פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 אלעד עובד בתמיכה הטכנית של 012, אבל בבית גולש נאמן של בזק בינלאומי ולכן לא נתקל בבעיה
אורח פורסם מרץ 19, 2005 דיווח פורסם מרץ 19, 2005 אלעד עובד בתמיכה הטכנית של 012, אבל בבית גולש נאמן של בזק בינלאומי ולכן לא נתקל בבעיה זה מה שניקרא נאמנות למקום העבודה שלך LOL קובי הרגת אותי
Moshe Bensal פורסם מרץ 19, 2005 דיווח פורסם מרץ 19, 2005 כל מי שהייתה לו בעיה או עדיין יש לו בעיה להיכנס כרגיל לפורום ולאתר שייתן לי בבקשה את היוזרים שלו במסר במייל מקווה שביום ראשון יהיו תשובות אם יהיה צורך אני יעביר גם את הלינק של הדיון הזה לממונים עלי ואפילו למנהל המוקד.אגב לפי דעתי זה בעיה עם שרתי ה DNS ה IP של האתר התחיל פעם ב 66 והוא השתנה אולי יש בעיה עם העידכון של השרתים או משהו בסגנון לי עדיין יש בעיה, ולמזלי יש לי ספק נוסף דרך העבודה, וזו הסיבה שאני מצליח להתחבר. אלעד, היוזר שלי הוא: bensala , ומאד אשמח אם תצליח ליפתור הבעיה, אחרת, נראה לי שתהיה בריחה המונית מ-012.
Gal פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 טוב אני חושב שהבעיה נפתרה. אני בתור לקוח של 012 הצלחתי לגלוש לאתר בצורה נורמלית אז כנראה שהם סידרו את הבעיה. מה שהיא לא תהיה. בוקר טוב לכולם :mrgreen:
Shmulik Lin פורסם מרץ 20, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2005 רן קובי לפעמים אנחנו אומרים שאנחנו אוהדים של הפועל אבל בתוך תוכנו אנחנו של מכבי עוד לא בדקתי בבית מקווה שהסתדר תודה לאלעד על שנרתם לסיוע שבוע טוב
Moshe Bensal פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 או, סוף סוף הצלחתי להתחבר, לאחר סוף שבוע מעצבן.
אורח פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 רן קובילפעמים אנחנו אומרים שאנחנו אוהדים של הפועל אבל בתוך תוכנו אנחנו של מכבי עוד לא בדקתי בבית מקווה שהסתדר תודה לאלעד על שנרתם לסיוע שבוע טוב וואלק שמוליק, ב 99% מהמקרים, אני מצליח להבין את האנלוגיות שלך. הפעם אני ממש אבוד ... :roll: אה ומאז ומתמיד היתי צהוב אבל רק כדורסל, מעדיף קרלינג על כדור רגל :wink:
Or Netzer פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 רן קובילפעמים אנחנו אומרים שאנחנו אוהדים של הפועל אבל בתוך תוכנו אנחנו של מכבי עוד לא בדקתי בבית מקווה שהסתדר תודה לאלעד על שנרתם לסיוע שבוע טוב וואלק שמוליק, ב 99% מהמקרים, אני מצליח להבין את האנלוגיות שלך. הפעם אני ממש אבוד ... :roll: אה ומאז ומתמיד היתי צהוב אבל רק כדורסל, מעדיף קרלינג על כדור רגל :wink: כנ"ל :roll:
Elad Zeierman פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 שמח שהסתדרה לכם הבעיה בגדול לא עשיתי כלום מלבד לבדוק את סטווס הפניות שלכם במערכת ווידאתי שזה בטיפול טם זה היה נעצר הייתי מעביר את זה הלאה. לגבי ההעדפה של ספקית אינטרנט- הניסוח שלי לזה ש- יש אצלי הפרדה בין חיים פרטיים לעבודה :mrgreen: בגדול מאוד הדעה שלי(אישית בלבד)- כל הספקיות אותו הדבר - אותם מחירים, אותם מהירויות, אותם תייבות אימייל. אם ניצמדתם לספקית מסויימת שבו עליה- ותוציאו את מבצעי השימור הכי טובים שלכם בסופו של דבר כולם מתקפלים ברגע שתגידו שאתם רוצים להתנתק.
Yoav פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 שמח שהסתדרה לכם הבעיה בגדול לא עשיתי כלום מלבד לבדוק את סטווס הפניות שלכם במערכת ווידאתי שזה בטיפול טם זה היה נעצר הייתי מעביר את זה הלאה.לגבי ההעדפה של ספקית אינטרנט- הניסוח שלי לזה ש- יש אצלי הפרדה בין חיים פרטיים לעבודה :mrgreen: בגדול מאוד הדעה שלי(אישית בלבד)- כל הספקיות אותו הדבר - אותם מחירים, אותם מהירויות, אותם תייבות אימייל. אם ניצמדתם לספקית מסויימת שבו עליה- ותוציאו את מבצעי השימור הכי טובים שלכם בסופו של דבר כולם מתקפלים ברגע שתגידו שאתם רוצים להתנתק. צודק! 8 שנים עם אינטרנט זהב וממשיכים :mrgreen: (לאבא שלי יש תיבת דואר כל כך יפה שם והוא רשום איתה בכל כך הרבה אתרים שלהחליף אימייל זה הרבה עבודה :mrgreen: )
Shmulik Lin פורסם מרץ 20, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2005 רן לגבי האנלוגיה האחרונה א. לא תמיד צריך להבין אנלוגיות ב. נשאיר אותה לאלעד ג. מה זה קרלינג? זה לא איזה ספריי או שמפו לשיער?
Or Netzer פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 שמוליק קרלינג זה הספורט אם אפשר לקרוא לזה כזה הכי מצחיק בעולם חבורה של אנשים שמגלגלת מן דיסקית דיי שמנה כזאת על הקרח במטרה מסויימת להביא אותה לאלוהים יודע איפה ועוד 2 חברה שמטאטים לה את הדרך לאותה "נקודת מטרה" ספורט מצחיק תחפשו לראות אותו שעה שלמה של בידור בחור שזורק דיסקית ו2 בחורים (גם בנות ראיתי) שמנקים לו את השטח שלא יתלכלך
moti פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 שמוליק קרלינג זה הספורט אם אפשר לקרוא לזה כזה הכי מצחיק בעולם חבורה של אנשים שמגלגלת מן דיסקית דיי שמנה כזאת על הקרח במטרה מסויימת להביא אותה לאלוהים יודע איפה ועוד 2 חברה שמטאטים לה את הדרך לאותה "נקודת מטרה" ספורט מצחיק תחפשו לראות אותו שעה שלמה של בידור בחור שזורק דיסקית ו2 בחורים (גם בנות ראיתי) שמנקים לו את השטח שלא יתלכלך לפעמים אפשר לראות את זה ביורוספורט. לראות ולצחוק. הספורט הזה נראה מפגר למי שלא מבין אותו. אם טיילתם בברצלונה אפשר לראות הרבה חבורות של זקנים משחקות את זה בגירסת הרחוב- מישהו זורק את הדיסקית הזאת (היא כוללת ידית) ומנסה להעיף את שאר הדיסקיות, כמובן שאין זקנים שמטאטאים לו את הדרך