עבור לתוכן
Shmulik Lin

לקוחות 012 ספקית אינטרנט

Recommended Posts

פורסם

012 זו אכזבה אחת גדולה!!!!!! :x

שירות הלקוחות לוקה בבסיסו, השירות הטכני לא רחוק מזה ובנוסף, למנהלים כ"ביכול" אף פעם אין תשובה הגיונית וממצה, תמיד מתחמקים והולכים סביב.

נכון כולם מציעים אותו הדבר, כולם מבטיחים אותו הדבר אבל 012 היא בין הגרועות שבהן(מבחינת שירות ללקוח) - דוגמא קטנה: לקח לי 52 דקות על השעון עד שנציג ענה לי ומה עוד שאחרי שהסברתי לו מה הבעיה הוא העביר אותי למישהו אחר (כמובן עוד המתנה של 10 דקות) ואחרי שהועברתי גם נציג זה לא ידע מה הבעיה והבטיחו לי שיחזירו לי תשובה. החזירו לי תשובה כמו שאני קרנף שיודע לעוף!!!

לכן חברה זו היא כאב ראש אחד גדול ומיותר, ותאמינו לי ישנם עוד הרבה דוגמאות כאלה.

אוהד.

פורסם
012 זו אכזבה אחת גדולה!!!!!! :x

שירות הלקוחות לוקה בבסיסו, השירות הטכני לא רחוק מזה ובנוסף, למנהלים כ"ביכול" אף פעם אין תשובה הגיונית וממצה, תמיד מתחמקים והולכים סביב.

נכון כולם מציעים אותו הדבר, כולם מבטיחים אותו הדבר אבל 012 היא בין הגרועות שבהן(מבחינת שירות ללקוח) - דוגמא קטנה: לקח לי 52 דקות על השעון עד שנציג ענה לי ומה עוד שאחרי שהסברתי לו מה הבעיה הוא העביר אותי למישהו אחר (כמובן עוד המתנה של 10 דקות) ואחרי שהועברתי גם נציג זה לא ידע מה הבעיה והבטיחו לי שיחזירו לי תשובה. החזירו לי תשובה כמו שאני קרנף שיודע לעוף!!!

לכן חברה זו היא כאב ראש אחד גדול ומיותר, ותאמינו לי ישנם עוד הרבה דוגמאות כאלה.

אוהד.

דווקא היום אחרי שכבר האתר חזר לעבוד אתמול התקשרו אלי מ012 ( הם מודאגים כי איימתי שאני כבר עובר חברה) ואמרו שהכול בטיפול ושתוך יום יומיים הם מקווים שהתקלה תתוקן :roll:

אפילו לא שמו לב שזה חזר לעבוד פשוט משוגעים 8)

פורסם

אני חייב להסכים עם אוהד ג.-שיניתי את דעתי לאחר ששוב לא היה ניתן להכנס

אלעד עזבתי אתכם וחזרתי לכור המחצבה הישן שלי.

רונית מרקוס עוד תשלם על זה.

שנית מצדה לא תיפול.

פורסם
אני חייב להסכים עם אוהד ג.-שיניתי את דעתי לאחר ששוב לא היה ניתן להכנס

אלעד עזבתי אתכם וחזרתי לכור המחצבה הישן שלי.

רונית מרקוס עוד תשלם על זה.

שנית מצדה לא תיפול.

עכשיו אתה מבין למה עבודה לחוד חיים פרטיים לחו"ל 8)

בכל מקרה אם אתם צריכים סיוע בכיף...אם לא מבצעי שימור בחברה אחרת מחכים לכם.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...