×�פיק פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 שלום לכולם! לאחר עבודה של כשבועיים פורסם לראשונה מגזין התעופה והסימולטורים לחברי החטיבה, AUTO PILOT. בשבועיים האחרונים עבדנו אני, צוות כתבים מוכשר, וכמובן שאדי על פתיחת המגזין הזה. המגזין ישלב בתוכו עידכונים, תוספים לFS, ראיונות עם אנשים רלוונטים, VATIL, VATSIM, סיפורי טיסה, ותעופה כללית וירטואלית או אמיתית. הגליון הראשון הוא גליון ניסיוני, ובהתאם לתגובות נדע אם להשקיע את המאמץ לפרסם גליונות נוספים על בסיס קבוע. המגזין: http://www.vatame.org/autopilot/ תודה לכולם על שיתוף הפעולה!
Itay Zecharia פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 מזל טוב והמון בהצלחה בהמשך הדרך. נראה נחמד מאוד.
Yahav Barzilay פורסם מרץ 18, 2005 דיווח פורסם מרץ 18, 2005 מזל טוב! סוף סוף יצא בהתראה קצרה יחסית. כמובן שיש לנו עוד איך להשתפר, אבל לאט לאט, עם הזמן גם זה יגיע. אני מזמין את כולכם לקרוא שם, אומנם המגזין לא שופע כתבות- כצפוי ממהדורה ראשונית. אך החומר הקיים ממש ממש מעניין. אז תעיינו קצת תקראו ואני בטוח שתואהבו. נשקוד על הכנת מהדורה שנייה, מלאה ומגוונת יותר.. ביינתים שתהיה קריאה מהנה.. מצפים לפידבקים טובים.. ולהערות מכל סוג שהן, כדי לדעת למה לשים לב.. :wink:
Shtoza פורסם מרץ 19, 2005 דיווח פורסם מרץ 19, 2005 ואוו רעיון מדהים, אני חושב שזה ממש ממש יפה והעיצוב של השער מאוד מושך את העין אם כי הייתי אולי מגדיל טיפה את החלק התחתון כי בקושי שמים לב אליו. הכתבות בסה"כ טובות ומעניינות אבל הרגשתי שחסר בהן משהו. יכול להיות שזה בגלל קיצור הכתבות או שזה זה חוסר פירוט על התוספים ויותר מעין דעה אישית (למשל בכתבה של חגי). לדעתי, אם אתם רוצים בגליונות הבאים (אני מקווה שתוציאו עוד כי רק תשתפרו עם הזמן) לשפר את ההמצלות על תוספים חדשים אז אולי כדאי לתת יותר פירוט על התוסף ובסוף רק איזה פסקה אחת עם דעת הכותב בקשר לתוסף- אם הוא ממליץ עליו או לא וכו' בהצלחה
Yoav פורסם מרץ 19, 2005 דיווח פורסם מרץ 19, 2005 אין בעיה עמית, אבל אם אתם רוצים הרבה כתבות אנחנו צריכים הרבה כתבים. בואו בהמוניכם!
×�פיק פורסם מרץ 20, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2005 שלום! לכל המעוניינים בלהיות כתבים במגזין נא לפנות בשבוע הקרוב רק ליואב! אנו זקוקים לכתבים כדי להמשיך את פעילות המגזין! כן ירבו! יואב: מסנג'ר: yoavp10@walla.co.il אימייל : yoavp10@gmail.com ICQ: 214676213 אני בפולין במשלחת עד ה30.3 ולא אהיה זמין בשום דרך! להשמע!
hagay פורסם מרץ 20, 2005 דיווח פורסם מרץ 20, 2005 אין לי כשרון כתיבה >< גם לי אין כשרון כתיבה (כמו שרואים) אבל כתבתי, אנחנו כאן לא במבחן , זה סה"כ בשבילנו אם כי כדאי לשאוף תמיד למצוינות.