Ariel פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 ובכן, חזתי משהות בחו"ל, המראות ונחיתות בלי סוף... גם גישה מוזרה שאף פעם לא הייתה לי לLLBG, תמיד הייתי נוחת עם לופטהנזה במסלול 12, מאז נובמבר האחרון, היום כשחזרתי ארצה, בקו החוף הוא שבר ימינה לעם הרוח למסלול 30 ונחת בו... מוזר. אה כן, קניתי יוק ופדלים, לכל הסקרנים - 100 דולר לכל פריט ב AVSHOP.COM ועכשיו צריך להתחיל ללמוד לטוס עם זה, אני מקווה שזה יהיה שווה את ההיסחבות המענה עם זה ממטוס למטוס במשך 2 הימים האחרונים... אריאל.
Yahav Barzilay פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 ברוך שובך אריאל! תתחדש..! תהנה מהכלים האלה הם אחלה דבר..
אורח פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 תתחדש אריאל ושכח את כל מה שאתה יודע. מעכשיו אתה לומד לטוס מחדש
Ariel פורסם מרץ 21, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 21, 2005 תודה לכל החברים, כן, רן אתה צודק, פתאום פדלים... יוק... הג'ויסטיק ממש "יוק" לעומת ההרגשה החדשה. אני חושש שאאלץ להמתין עוד קצת לפני שאתחבר מחדש לרשת, עד שארכוש שליטה טובה בססנה שלי עם מערכת ההיגוי החדשה... ברוכי - אני אנסה לצוד אותך... אריאל
yoni revivo פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 גם גישה מוזרה שאף פעםלא הייתה לי לLLBG, תמיד הייתי נוחת עם לופטהנזה במסלול 12, מאז נובמבר האחרון, היום כשחזרתי ארצה, בקו החוף הוא שבר ימינה לעם הרוח למסלול 30 ונחת בו... מוזר. מה מוזר? גישת RNAV/ווקטורים ל-30 (כשיש רוח מערבית/צפונית חזקה יחסית). נותנים הנמכה וייצוב גובה 4 עד ל-LL, מתקנים כיוון 140 (במקרה של גישה בווקטורים), בעם הרוח מנמיכים גובה 2, מקבלים מספר לנחיתה וממשיכים גישה ויזואלית סטנדרטית. זה שיגרתי לגמרי. ותהנה עם הצעצוע... בהחלט עולם חדש.
Ariel פורסם מרץ 21, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 21, 2005 המוזר יוני הוא שאף פעם לא קרה לי שנחתתי ככה, חוץ מלפני שנים רבות שאז כל נחיתה שלי הייתה באותו אופן. אריאל
yoni revivo פורסם מרץ 21, 2005 דיווח פורסם מרץ 21, 2005 הבנתי.. אם כך טעות שלי. הייתי משוכנע שאינך מכיר את ההליך הזה/לא שמעת עליו או משהו..