Baruch Spiegel פורסם מרץ 22, 2005 דיווח פורסם מרץ 22, 2005 שלום לא קשור כלכך לפורום אבל מי יודע? אולי מכאן תבוא הישועה. עקב הקפאת פעילות בחברה בה אני עובד פוטרתי. וכרגע אני פנוי להובלה. מי שמכיר מישהו משהו בתחום תכנון מכני, אופטיקה ולייזרים וכמובן איך לא: כל מה שקשור לתעופה (חוץ מפקידה בחברת נסיעות...) אשמח לקבל הצעות. תודה מראש. ברוכי
moti פורסם מרץ 22, 2005 דיווח פורסם מרץ 22, 2005 נסה את אלאופ או טלרד. מקווה שתטוס כמה שפחות ותחזור למעגל העבודה.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 שלוםלא קשור כלכך לפורום אבל מי יודע? אולי מכאן תבוא הישועה. עקב הקפאת פעילות בחברה בה אני עובד פוטרתי. וכרגע אני פנוי להובלה. מי שמכיר מישהו משהו בתחום תכנון מכני, אופטיקה ולייזרים וכמובן איך לא: כל מה שקשור לתעופה (חוץ מפקידה בחברת נסיעות...) אשמח לקבל הצעות. תודה מראש. ברוכי נחמד לשמוע שאין עבודה, זה בדיוק הנושא שאני עושה בו תואר...
mickey lip פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 מה כל נחמד בזה עידו? אל תיפגע,אבל בתור אחד שעובד על תואר ,הייתי מצפה לניסוח קצת יותר מתחשב. יש אנשים שיושבים בבית אחרי פיטורין ,וזה כשלעצמו לא נחמד,ויש משכנתא,לשלם על ארנונה מים,גן או בית ספר ועוד אלף ואחד הוצאות . אז באמת לא כל כך נחמד. ברוכי ,אני מאחל לך בהצלחה במציאת עבודה מהר. אולי לא הבנתי אותך עידו ,ואם כך הדבר אני מתנצל , אבל זה מה שמשתמע מדבריך.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 מה כל נחמד בזה עידו?אל תיפגע,אבל בתור אחד שעובד על תואר ,הייתי מצפה לניסוח קצת יותר מתחשב. יש אנשים שיושבים בבית אחרי פיטורין ,וזה כשלעצמו לא נחמד,ויש משכנתא,לשלם על ארנונה מים,גן או בית ספר ועוד אלף ואחד הוצאות . אז באמת לא כל כך נחמד. ברוכי ,אני מאחל לך בהצלחה במציאת עבודה מהר. אולי לא הבנתי אותך עידו ,ואם כך הדבר אני מתנצל , אבל זה מה שמשתמע מדבריך. זה מה שנקרא ציניות, כנראה שלא הבנת.... "נחמד" לשמוע...
OmriSoudry פורסם מרץ 27, 2005 דיווח פורסם מרץ 27, 2005 עידו התכוון בציניות ש-"נחמד" לשמוע שאין עבודה כי הוא בדיוק עושה תואר בנושא הזה ועכשיו הוא גילה שקשה למצוא עבודה עם זה...ככה אני הבנתי את זה...