אורח פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 כשאני באוף ליין ה ATC מביא אותי לנחיתות רק על ראיה ב 30. איך אני מבטל את 30 כמסלול פעיל ? FS2004 עם סינרי של בן גוריון 051. סופ"ש נעים לכולם, רן.
che פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 אתה מוריד מאווסים את הגרסה האחרונה של התוכנה AFCAD(אני חושב שזה כבר ב2.11) ועורך את המסלולים לפי ההוראות המצורפות לתוכנה. (פשוט תסגור את 30 לנחיתות ואז הוא יאלץ להביא אותך באחד המסלולים האחרים שכן פתוחים)
אורח פורסם דצמבר 6, 2003 דיווח פורסם דצמבר 6, 2003 הורדתי את ה AFCAD האחרון שיש ב AVSIM. ביטלתי את 30 ואת 26 לנחיתות ועדיין אני מקבל את 30 לראייה. למשהו אולי יש רעיון למה ? רן.
Omer k פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 באמת למה לטוס לא ברשת... 1. אימונים 2. אם אין פיקוח בארץ אז זה לא ממש משנה אם אתה טס בוואטסים או לא
Atar_Omri פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 אני כבר שנתיים לא טסתי אוף ליין, זה פשוט לא כיף אחרי שטסים פעם אחת און ליין.
אורח פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 צודקים, אך כשאין פקחים זה ממש לא זה. באופ ליין לפחות יש מי שצועק עלי :wink: עכשיו רציני, אני מעדיף לתרגל יציאות מנתב"ג וכניסות על ILS12 באופ ליין , כדי שבאון ליין זה יבוא לי בקלות. תודה על העזרה, רן.
Atar_Omri פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 שמע, תרגולים ראשוניים אם אתה לא בטוח תמיד אתה יכול לבצע באוף ליין. אני למשל לפעמים בודק מטוסים חדשים באוף ליין, ורק אחר כך עושה בדיקה נוספת איתם און ליין (אם מישהו לפעמים רואה אותי טס סתם ל-KAROL- זאת הסיבה). דווקא תרגולים של ILS אני ממליץ לך לעשות און ליין, אף פקח לא יכעס עליך אם תעשה טעויות, ואם המרחב לא עמוס אתה יכול אפילו לתאם איתו שאתה רוצה להתאמן ושיעזור לך. אני לא מכיר אצלנו בחטיבה מישהו שלא יסכים לעזור לך בזה. כשיש פקח שרואה כל צעד שלך, הוא יכול לתקן אותך אם צריך, כשאתה טס אוף ליין יכול להיות שאתה בטוח שאתה מבצע הכל נכון אבל בעצם אתה עושה הכל הפוך.
אורח פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 הבעיה היא שכשאין אף פקח בנתב"ג. אתה יכול להיות בטוח שאם יש לי את הזמן ויש פיקוח אני יטוס בלי לחשוב פעמיים און ליין. תמיד כשאני באון ליין אני לומד משהו חדש, כל פעם יש איזה פקח אחר שאוהב "להתקיל" אותי וזה כל הכיף שבאון ליין לאומת השבלוניות של ה ATC של ה FS9 (ביחוד שהוא מכניס מחדרה ומאחורה לראיה 30 במקום ILS12). באון ליין אני לא חושב שנתקלתי ולו פעם אחת בפקח חסר סבלות שלא עזר או תיקן, כולל פעם אחת שה FSNAV איבד את עצמו לדעת ובקום לקחת את הנקודה הבאה ברשימה שלו, הוא החליט לחזור לקודמת. הסברתי לפקח את הבעיה, הוא היה אדיב וסבלני, אני היתי זריז ועצבני (על עצמי ועל הנווט השיכור שלי) תיקנתי ידנית והמשכנו דרכנו לכיוון בן גוריון VOR. רן.