Avshalom פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 שלום לכם, אני צריך עזרה בקניית FS2004. הלכתי ביום שישי לחנות אופיס דיפו שנמצאת בעיר שלי (אשדוד) ומצאתי את המשחק. הבעייה היא שהמשחק מגיע באריזת דיסק קטנה כמו של סרט די וי די, אמנם יש את כל ההדפס של FS2004. באינטרנט ראיתי שזה אמור להגיע בקופסה קצת יותר גדולה ולדעתי צריך להיות בפנים חוברת הסבר מהיר כמו שיש לי בקופסא של FS2002. בנוסף, במקום שלושה או ארבעה דיסקים היה מקום לדיסק אחד. (על האריזה רשום "קופסא ריקה" כי זאת שיטת קנייה למניעת גנבות: לוקחים את הקופסא לקופה ושם מקבלים את הדיסק לאריזה אחרי שמשלמים). זה נראה לי קצת "חשוד" ואני לא רוצה לקנות סתם את המשחק ולא תמיד אפשר להחזיר... (המחיר היה 298 ש"ח בערך). אני צריך עזרה ממי שקנה ויודע איך זה צריך להגיע ומה בערך המחיר.. תודה ושבת שלום.
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 אהלן אבשלום, אני רק יכול לספר לך שגם הסימולטור שאני קניתי הגיע בתוך אריזה דומה לסרטי DVD. יש בתוך הקופסה חוברת הסבר קצרה וכל 4 הדיסקים נמצאים פשוט אחד על השני בתוך אחת הדפנות, לא כמו דיסקים של מוסיקה. לפי התיאור שנתת, כנראה שזה בסדר...
Avshalom פורסם דצמבר 5, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 כן, אבל הקופסא הייתה ריקה והיה בה מקום לדיסק אחד.. בכל אופן זה מוצג אחרת באינטרנט
Ilan Jonas פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 זו הקופסה. הקופסה שמראים באינטרנט זו קופסה לאספנים שאין בארץ, והיא עולה בהתאם... חוץ מזה יש מבצע שאנחנו מעורבים בו קצת - אתה יכול לעשות מנוי לפופיולר סיינס ב330 ש"ח ולקבל את FS2004. מאד כדאי!
Omer k פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 בהחלט יש מקום רק לדיסק אחד אבל המקום גדול ונכנסים בו שלושה דיסקים ועוד דיסק אחד מגיע בתוך נילון כזה
Avshalom פורסם דצמבר 7, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2003 תודה לכולכם, קניתי את המשחק וזה באמת מגיע ככה. אני רק מקווה שעכשיו לא יהיו בעיות בלחבר את המשחק לאינטרנט, כמובן שאם יהיו אני אשאל אותכם. תודה רבה למי שעזר!