E.Z פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 לכל מי שהשתתף היום בניסוי תודה רבה על הסבלנות ועל ההשתתפות הפעילה בבדיקות. אני רוצה להגיד שהניסוי עבר בהצלחה כהכנה לארוע גדול. הנה הפרטים על הארוע: בסוף חנוכה VATIL מתכננת להפעיל את המרחב האווירי של ישראל במשך יותר מ- 24 שעות בכיסוי מלא ברוב השעות. העמדות המרכזיות יהיו מחדר בקרה מרכזי שיוקם אצלי בבית, הניסוי היה בדיקת מערכת שבוצע אצלי בבית. כמו כן בארוע כנראה מתוכנן ארוע פנימי של IA. מעבר לזה אין לי כרגע פרטים, פרטים נוספים יועלו בשבועות הקרובים. שבת שלום לכולם.
the pilot פורסם דצמבר 5, 2003 דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 וואי נראה לי שיצא אירוע גדול.....אני מת לטוס שם כבר ואלעד אילו פקחים יהיו שם (מה שאני בטוח שיהיה LLBG: GND TWR ו LLLL CTR אבל יהיו עוד?
E.Z פורסם דצמבר 5, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2003 בקשר לפקחים אין שיבוץ סופי ולא ידוע מה יהיה ההיקף גם קיום הארוע עוד לא סגור בגלל כל מיני מגבלות הניסוי נועד לבדוק שאנחנו טכנית בכלל מסוגלים לקיים את הארוע.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 שלום חברים כמה מילים על האירוע שמתוכנן.. תאריך היעד הוא הסוף שבוע של ה 26-27 התיכנון הוא להחזיק את בן גוריון פתוח 24 שעות רצוף (במטרה לאפשר לכל העולם לטוס לארץ) כאשר בחלק מהזמן המטרה היא לפתוח את שאר חלקי הארץ. כל האירוע נמצא כרגע בגדר תיכנון והוא לא סופי, גם אם הוא לא יתקיים יהיה אירוע דומה אבל במתכונת שעות יותר מצומצמת, אז יש בשביל מה לצפות.