Kobi David פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 מישהו לוקח על עצמו לתרגם את כל ההצעות פה לאנגלית בכדי שהעביר אותם למפתחים?
mickey lip פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 רכבי דחיפה, התחברות לשרוולים (לא משהו שימושי, אבל אני אשמח לראות כזה דבר), מגוון רחב יותר של מטוסים, גרפיקה יותר ריאליסטית בדרישות יותר נמוכות, תחימה של השדה תעופה, נחיתות חירום... בקיצור לא חסר שלום גם לך אנא עבור על חוקי הפורום , והוסף את שימך לחתימה.
rubi פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 אם עדיין הם מחפשים" עצות" אז אנחנו ב"צרות" מה הם עוד לא התחילו לעבוד על זה ? לפי איך שזה נראה יש לנו לחכות לפחות שנה ..חבל....... :roll: רובי
Elad Zeierman פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 אם עדיין הם מחפשים" עצות" אז אנחנו ב"צרות" מה הם עוד לא התחילו לעבוד על זה ? לפי איך שזה נראה יש לנו לחכות לפחות שנה ..חבל....... :roll: רובי לא רק זה...בו נגיד את זה ככה: אם הם באמת היו מסתכלים בכיוון של כל מה שכותבים להם הדברים האלה היו צרכים להיות מיושמים כבר בגרסה 2000... כמו שזאב אמר הפ מתאימים את זה ללקוח הקטן שיגיד " היה לי אחד כזה" וכל השאר אומרים להם: על צד ג' שמעתם :wink: ?
Kobi David פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 אל תהיו כאלו פסימיים. השחרור של הסימולטור הבא יהיה בקיץ 2006 לפי מה שידוע כרגע, ככה שיש עוד זמן. כרגע יש דיון רציני על מה עושים עם ה ATC המובנה. לעשות אותו טוב יותר מאשר ב 2004 כמעט ואי אפשר, העניין הרציני הוא ששוקלים לבטל אותו בכלל לאור העבודה שאי אפשר להשוות את זה ל VATSIM ו IVAO. אבל מה עושים עם כל אלו שטסים אוף ליין? (לא תאמינו כמה יש....)
Gadi L. פורסם נובמבר 26, 2005 דיווח פורסם נובמבר 26, 2005 קובי לדעתי כדאי שישחררו גירסה עם ATC ומטוסי AI ושישחררו בנפרד פאטץ' או גירסה נוספת שאין בה את כל זה בשביל אנשים שטסים ב IVAO או VATSIM. יכול להיות גם להפך...
HZyoni פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 WOW חיכיתי ל טופיכ הזה!!!אני ממש מחכה ל 2006 אוקי ..... 1. תנועה עצומה של מטוסים בשדות התעופה ו באוויר של כל סוגי ה חברות בעולם 2. תנועה של מכוניות תובלה ו סוגי רכבים של הובלת מיזודות בדשות התעופה 3. נוסעים פלוס אנשים 4. אורות לילה בכל רחבי העולם 5. סינרי אמיתי לכל רחבי העולם וגרפיקה יפה אוףףףףף............ אני יכול להמשיך אפילו עד 100....... עד לפעם הבאה יוני מה נסגר איתך? יש דיליי באינטרנט עד שהוא מגיע לארה"ב? לא מתאים. נא לא להקפיץ יותר הודעות סתם. ביי יוני אתה רואה מיקי אני לא סתם מקפיץ הודעות..... אנשים נהנים פה שזה מגיעה ל טופיכים מרתקים חחחח.. אפילו צוות החטיבה ענה פה...שוב שלום יוני
mickey lip פורסם נובמבר 27, 2005 דיווח פורסם נובמבר 27, 2005 WOW חיכיתי ל טופיכ הזה!!!אני ממש מחכה ל 2006 אוקי ..... 1. תנועה עצומה של מטוסים בשדות התעופה ו באוויר של כל סוגי ה חברות בעולם 2. תנועה של מכוניות תובלה ו סוגי רכבים של הובלת מיזודות בדשות התעופה 3. נוסעים פלוס אנשים 4. אורות לילה בכל רחבי העולם 5. סינרי אמיתי לכל רחבי העולם וגרפיקה יפה אוףףףףף............ אני יכול להמשיך אפילו עד 100....... עד לפעם הבאה יוני מה נסגר איתך? יש דיליי באינטרנט עד שהוא מגיע לארה"ב? לא מתאים. נא לא להקפיץ יותר הודעות סתם. ביי יוני אתה רואה מיקי אני לא סתם מקפיץ הודעות..... אנשים נהנים פה שזה מגיעה ל טופיכים מרתקים חחחח.. אפילו צוות החטיבה ענה פה...שוב שלום יוני אין לי בעיה עם זה שנהנים,לזה מיועד הפורום. צוות החטיבה הגיב או כל אחד אחר ,זה בגלל ההקפצה שלך, אחרת כבר מזמן הנושא היה נשכח. דבר שני,יש חוקים לפורום, ואתה מתבקש לנהוג לפיהם. דבר שלישי, אני יודע שאתה חייב לומר את המילה האחרונה, אנא השתדל להימנע מכך הפעם,אין בזה טעם.