Kobi David פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 כמעט שבוע עבר מאז שהגיעו התוכנות המדוברות אלינו.... תגידו אתם, למה היה שווה יותר לחכות?
hagay פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 לדעתי צריך לחכות עם הסקר עוד שבועיים לפחות כדי לקבל תמונה טובה, בכל זאת הצבעתי לFSinn אבל ממש עם הסתייגות.
Elad Zeierman פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 לדעתי צריך לחכות עם הסקר עוד שבועיים לפחות כדי לקבל תמונה טובה, בכל זאת הצבעתי לFSinn אבל ממש עם הסתייגות. חולק עלייך- בלי שום קשר למה שהצבעת זה לא עניין של מה בכך יום אחד להתנסות עם כל תוכנה מספיק כדי לעמוד על הייתרונות והחסרונות ובטח ששבוע צא מנקודת הנחה שאנחנו בודקים אותם במצב הראשוני שלהם זאת אומרת אם כל הבאגים באשר הם וכל הבעיות.
tal 2 פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 אני מניח שהרוב יגידו SB3 משתי סיבות פשוטות: 1. יש אנשים שבכלל לא בדקו איך הFSINN. 2. כול מי שהשתמש בSB2 מכיר את השיטת עבודה עם הSB, ולכן קצת יותר קשה להתרגל לתוכנה חדשה. אני טס עם הFSINN לדעתי היא הרבה יותר טובה מSB3 ויש לה הרבה יותר אפשריות :mrgreen: .
hagay פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 לדעתי צריך לחכות עם הסקר עוד שבועיים לפחות כדי לקבל תמונה טובה, בכל זאת הצבעתי לFSinn אבל ממש עם הסתייגות. חולק עלייך- בלי שום קשר למה שהצבעת זה לא עניין של מה בכך יום אחד להתנסות עם כל תוכנה מספיק כדי לעמוד על הייתרונות והחסרונות ובטח ששבוע צא מנקודת הנחה שאנחנו בודקים אותם במצב הראשוני שלהם זאת אומרת אם כל הבאגים באשר הם וכל הבעיות. אי אפשר להגיע למסקנה על התוכנה בשבוע, כי.. זה תלוי אלו עוד תוכנות מותקנות על המחשב (לפעמים יש התנגשויות) ולא תמיד כל התוכנות עובדות ביחד (נתון משתנה), זה תלוי גם באכות החיבור שלנו לרשת האינטרנט בזמן העבודה עם התוכנה (נתון משתנה), זה גם תלוי מי עוד טס איתך באזור, דוגמה ישנה היא על ה RW שהייתה בעיה איתה אם היו מגדירים את המודם שלה כמודם מהיר (נתון משתנה), זה גם תלוי בכמות המטוסים שטסים יחד איתך (נתון משתנה), זה תלוי גם בסוג המטוס של האחרים שטסים איתך (נתון משתנה), זה תלוי בתנאי הטיסה יום לילה גשם עננות (נתון משתנה), בקיצור זה תלוי בהרבה גורמים משתנים כך שיכול להיות הרבה וריאציות של טיסה ברשת ולכן אני לא אומר שאחת מהתוכנות לא טובה אלא לדעתי לא מספיק שבוע.
Elad Zeierman פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 לדעתי צריך לחכות עם הסקר עוד שבועיים לפחות כדי לקבל תמונה טובה, בכל זאת הצבעתי לFSinn אבל ממש עם הסתייגות. חולק עלייך- בלי שום קשר למה שהצבעת זה לא עניין של מה בכך יום אחד להתנסות עם כל תוכנה מספיק כדי לעמוד על הייתרונות והחסרונות ובטח ששבוע צא מנקודת הנחה שאנחנו בודקים אותם במצב הראשוני שלהם זאת אומרת אם כל הבאגים באשר הם וכל הבעיות. אי אפשר להגיע למסקנה על התוכנה בשבוע, כי.. זה תלוי אלו עוד תוכנות מותקנות על המחשב (לפעמים יש התנגשויות) ולא תמיד כל התוכנות עובדות ביחד (נתון משתנה), זה תלוי גם באכות החיבור שלנו לרשת האינטרנט בזמן העבודה עם התוכנה (נתון משתנה), זה גם תלוי מי עוד טס איתך באזור, דוגמה ישנה היא על ה RW שהייתה בעיה איתה אם היו מגדירים את המודם שלה כמודם מהיר (נתון משתנה), זה גם תלוי בכמות המטוסים שטסים יחד איתך (נתון משתנה), זה תלוי גם בסוג המטוס של האחרים שטסים איתך (נתון משתנה), זה תלוי בתנאי הטיסה יום לילה גשם עננות (נתון משתנה), בקיצור זה תלוי בהרבה גורמים משתנים כך שיכול להיות הרבה וריאציות של טיסה ברשת ולכן אני לא אומר שאחת מהתוכנות לא טובה אלא לדעתי לא מספיק שבוע. הרעיון הוא בהשוואה במצב אדיאלי- ולא על לקרוע לתוכנה את הצורה לדוגמא- טיסה ממוצעות של טייס X לדוגמא על LDS טיסה עם אופי שיגרתי שבה הוא ישתמש פעם עם SB3 ופעם עם FSINN ולפי זה הוא קובע מה נוח לו יותר זאת פחות או יותר מטרת הסקר לא מדובר כאן בבחינה של תוכנה ברמת QA.
hagay פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 לדעתי צריך לחכות עם הסקר עוד שבועיים לפחות כדי לקבל תמונה טובה, בכל זאת הצבעתי לFSinn אבל ממש עם הסתייגות. חולק עלייך- בלי שום קשר למה שהצבעת זה לא עניין של מה בכך יום אחד להתנסות עם כל תוכנה מספיק כדי לעמוד על הייתרונות והחסרונות ובטח ששבוע צא מנקודת הנחה שאנחנו בודקים אותם במצב הראשוני שלהם זאת אומרת אם כל הבאגים באשר הם וכל הבעיות. אי אפשר להגיע למסקנה על התוכנה בשבוע, כי.. זה תלוי אלו עוד תוכנות מותקנות על המחשב (לפעמים יש התנגשויות) ולא תמיד כל התוכנות עובדות ביחד (נתון משתנה), זה תלוי גם באכות החיבור שלנו לרשת האינטרנט בזמן העבודה עם התוכנה (נתון משתנה), זה גם תלוי מי עוד טס איתך באזור, דוגמה ישנה היא על ה RW שהייתה בעיה איתה אם היו מגדירים את המודם שלה כמודם מהיר (נתון משתנה), זה גם תלוי בכמות המטוסים שטסים יחד איתך (נתון משתנה), זה תלוי גם בסוג המטוס של האחרים שטסים איתך (נתון משתנה), זה תלוי בתנאי הטיסה יום לילה גשם עננות (נתון משתנה), בקיצור זה תלוי בהרבה גורמים משתנים כך שיכול להיות הרבה וריאציות של טיסה ברשת ולכן אני לא אומר שאחת מהתוכנות לא טובה אלא לדעתי לא מספיק שבוע. הרעיון הוא בהשוואה במצב אדיאלי- ולא על לקרוע לתוכנה את הצורה לדוגמא- טיסה ממוצאות של טייס X לדוגמא על LDS טיסה עם אופי שיגרתי שבה הוא ישתמש פעם עם SB3 ופעם עם FSINN ולפי זה הוא קובע מה נוח לו יותר זאת פחות או יותר מטרת הסקר לא מדובר כאן בבחינה של תוכנה ברמת QA. וזו הסיבה שבכל זאת הצבעתי ל FSInn
Ilan Cohen פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 לדעתי צריך לחכות עם הסקר עוד שבועיים לפחות כדי לקבל תמונה טובה, בכל זאת הצבעתי לFSinn אבל ממש עם הסתייגות. חולק עלייך- בלי שום קשר למה שהצבעת זה לא עניין של מה בכך יום אחד להתנסות עם כל תוכנה מספיק כדי לעמוד על הייתרונות והחסרונות ובטח ששבוע צא מנקודת הנחה שאנחנו בודקים אותם במצב הראשוני שלהם זאת אומרת אם כל הבאגים באשר הם וכל הבעיות. אי אפשר להגיע למסקנה על התוכנה בשבוע, כי.. זה תלוי אלו עוד תוכנות מותקנות על המחשב (לפעמים יש התנגשויות) ולא תמיד כל התוכנות עובדות ביחד (נתון משתנה), זה תלוי גם באכות החיבור שלנו לרשת האינטרנט בזמן העבודה עם התוכנה (נתון משתנה), זה גם תלוי מי עוד טס איתך באזור, דוגמה ישנה היא על ה RW שהייתה בעיה איתה אם היו מגדירים את המודם שלה כמודם מהיר (נתון משתנה), זה גם תלוי בכמות המטוסים שטסים יחד איתך (נתון משתנה), זה תלוי גם בסוג המטוס של האחרים שטסים איתך (נתון משתנה), זה תלוי בתנאי הטיסה יום לילה גשם עננות (נתון משתנה), בקיצור זה תלוי בהרבה גורמים משתנים כך שיכול להיות הרבה וריאציות של טיסה ברשת ולכן אני לא אומר שאחת מהתוכנות לא טובה אלא לדעתי לא מספיק שבוע. הרעיון הוא בהשוואה במצב אדיאלי- ולא על לקרוע לתוכנה את הצורה לדוגמא- טיסה ממוצאות של טייס X לדוגמא על LDS טיסה עם אופי שיגרתי שבה הוא ישתמש פעם עם SB3 ופעם עם FSINN ולפי זה הוא קובע מה נוח לו יותר זאת פחות או יותר מטרת הסקר לא מדובר כאן בבחינה של תוכנה ברמת QA. היי אלעד. לבדוק ולהחליט איזו תוכנה יותר מועדפת לך, לפי החלטה שלך שזה במצב אידאלי. אבל אני חושב שצריך בכל זאת לבדוק אותם קצת יותר לעומק כדי לדעת אחרי כל הבדיקות באמת איזו תוכנה יותר טובה. אני אפילו עוד לא הספקתי להתקין את FSINN.
Tomer Aflalo פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 ברור ש sb3 רק שאלה כאשר מתחברים לsb3 צריך להתחבר גם לסרבר 127.0.0.1 במולטיפלייר של הסימולטור?
אורח פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 בחרתי SB3. אצלי אין הבדלים משמעותיים בין השתיים בביצועים. אבל הממשק של FSINN מקושקש ומצועצע לטעמי. התפעול של SB3 הרבה יותר ישיר, העובדה ש-FSINN מחייבת AVC או RW לא מוסיפה לה נקודות, והממשק הצבעוני והמקושקש מיותר לחלוטין. בינתיים SB היא המנצחת אצלי - בנקודות, לא בנוק אאוט.
oz פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 אני מניח שהרוב יגידו SB3 משתי סיבות פשוטות:1. יש אנשים שבכלל לא בדקו איך הFSINN. 2. כול מי שהשתמש בSB2 מכיר את השיטת עבודה עם הSB, ולכן קצת יותר קשה להתרגל לתוכנה חדשה. אני טס עם הFSINN לדעתי היא הרבה יותר טובה מSB3 ויש לה הרבה יותר אפשריות :mrgreen: . איזה בולשיט 1.אתה טסת עם SB3 שאתה אומר שאחרים לא טסו בFSINN? 2.אפשר קצת ללכת לאיבוד אבל בסוף מסתדרים ובקשר לסקר ברור שSB3 יותר טובה אני לא מבין איך אפשר לעדיף תוכנה שמחייבת אותך להפעיל עוד תוכנה חיצונית זה כאילו חזרנו לימי SB2 וגם אצלי לפחות המטוסים שמחוברים על ידי SB3 מופיעים לי כמטוס ניר וסימן שאלה זה נראה לכם נורמלי??? שלא נדבר על הממשק המצועצע כמו שאורן אמר אין מי יודע מה אפשרויות טובות שבאמת גורמות לו להיות יותר טוב מSB3
Ohad Shalev פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 עוז ה"מטוסי נייר" עם הסימן השאלה זו המצאה של ה-SB3.... ב-FSINN אין "מטוסי נייר" בכלל... מה גם שאם היה לך "מטוס נייר" עם ה-FSINN יכלת בקלות להחליף את הצורה שבה הוא מוצג... בכל מקרה כמו שאמרתי בעבר שתי התוכנות זהות מבחינתי.. לכל אחת מהן יש צדדים חזקים וחלשים... אני משתמש בשתיהן
iroth פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 הצבעתי SB3 כי היא פשוט עובדת לי ולא היה לי זמן עדיין להסתכל על FSINN. כנראה שלפעמים יותר מדי אפשרויות זה רק מבלבל. אחרי SB2 השיפור כל כך משמעותי שאין לי חשק להתחיל להתקין תוכנה נוספת... מתישהו אני צריך להסתכל על FSINN אבל יש כל כך הרבה דברים לעשות וכל כך מעט זמן שזה יצטרך לחכות...
tal 2 פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 אני מניח שהרוב יגידו SB3 משתי סיבות פשוטות:1. יש אנשים שבכלל לא בדקו איך הFSINN. 2. כול מי שהשתמש בSB2 מכיר את השיטת עבודה עם הSB, ולכן קצת יותר קשה להתרגל לתוכנה חדשה. אני טס עם הFSINN לדעתי היא הרבה יותר טובה מSB3 ויש לה הרבה יותר אפשריות :mrgreen: . איזה בולשיט 1.אתה טסת עם SB3 שאתה אומר שאחרים לא טסו בFSINN? 2.אפשר קצת ללכת לאיבוד אבל בסוף מסתדרים ובקשר לסקר ברור שSB3 יותר טובה אני לא מבין איך אפשר לעדיף תוכנה שמחייבת אותך להפעיל עוד תוכנה חיצונית זה כאילו חזרנו לימי SB2 וגם אצלי לפחות המטוסים שמחוברים על ידי SB3 מופיעים לי כמטוס ניר וסימן שאלה זה נראה לכם נורמלי??? שלא נדבר על הממשק המצועצע כמו שאורן אמר אין מי יודע מה אפשרויות טובות שבאמת גורמות לו להיות יותר טוב מSB3 עוז נראה לי שאתה אתה לא מעודכן. אם היתה מציץ לפורום סופורט היתה מגלה שכן טסתי עם SB3 יותר נכון ניסיתי לטוס אבל הSB3כל הזמן היה ניתקע לי. וחוץ מזה בינתיים בSB3 התגלו הרבה יותר בעיות מFSINN.
Moshe Bensal פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 חבר'ה, ב-SB3 אני עדיין לא מבין למה אצלי (אולי אצל כולם כך?) לא מתחבר ישירות לסרבר, אלא צריך להכניס אותו ידנית, בכלל עדיין יש בעיית התחברות, ולא מתחבר אוטמטית למרות שהוגדר לו כך, כבר עבר שבוע ואני בטוח שכבר אין עומס כמו בימים הראשונים, דבר נוסף, אין אפשרות להעלים את החלון, נשאר סרגל מול העניים, לעומת ה-FSINN שניתן להעלים את כולם. לעומת זאת, התקנתי את ה-FSINN , ומיד התחיל לעבוד בלי שום בעייה, מזהה סרברים, מתחבר אוטומטית, ופשוט קל ונעים לעבוד איתו. דרך אגב, יש לי שני מחשבים, חזק וחלש, ובשניהם ה-SB3 ממש לא עבד כמו שצריך, לעומת ה-FSINN. דבר נוסף, אפשר לראות את כמות הבעיות שיש ב-SB3, לפי מספר העמודים שנפתחו באשכול התמיכה, 8 לעומת 1 ב-FSINN, כלומר, כל מי שמשתמש ב-FSINN לא נתקל בבעיה, ואני בטוח שיש הרבה שמשתמשים בה. לכן החלטתי להשאר עם ה-FSINN, עד שיפתרו כל הבעיות של חבלי הלידה ב-SB3.
Erez Savir פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 חבר'ה, ב-SB3 אני עדיין לא מבין למה אצלי (אולי אצל כולם כך?) לא מתחבר ישירות לסרבר, אלא צריך להכניס אותו ידנית, בכלל עדיין יש בעיית התחברות, ולא מתחבר אוטמטית למרות שהוגדר לו כך, כבר עבר שבוע ואני בטוח שכבר אין עומס כמו בימים הראשונים, דבר נוסף, אין אפשרות להעלים את החלון, נשאר סרגל מול העניים, לעומת ה-FSINN שניתן להעלים את כולם.לעומת זאת, התקנתי את ה-FSINN , ומיד התחיל לעבוד בלי שום בעייה, מזהה סרברים, מתחבר אוטומטית, ופשוט קל ונעים לעבוד איתו. דרך אגב, יש לי שני מחשבים, חזק וחלש, ובשניהם ה-SB3 ממש לא עבד כמו שצריך, לעומת ה-FSINN. דבר נוסף, אפשר לראות את כמות הבעיות שיש ב-SB3, לפי מספר העמודים שנפתחו באשכול התמיכה, 8 לעומת 1 ב-FSINN, כלומר, כל מי שמשתמש ב-FSINN לא נתקל בבעיה, ואני בטוח שיש הרבה שמשתמשים בה. לכן החלטתי להשאר עם ה-FSINN, עד שיפתרו כל הבעיות של חבלי הלידה ב-SB3. תזכור אבל שחצי מהתגובות שם זה היה ויכוח... ולא ממש בעיות טכניות
tal 2 פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 בשרשור תמיכה של FSINN לא היתה אפילו בעיה טכנית אחת עד עכשיו :mrgreen: .
yoni revivo פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 חבר'ה, ב-SB3 אני עדיין לא מבין למה אצלי (אולי אצל כולם כך?) לא מתחבר ישירות לסרבר, אלא צריך להכניס אותו ידנית, בכלל עדיין יש בעיית התחברות, ולא מתחבר אוטמטית למרות שהוגדר לו כך, כבר עבר שבוע ואני בטוח שכבר אין עומס כמו בימים הראשונים, דבר נוסף, אין אפשרות להעלים את החלון, נשאר סרגל מול העניים, לעומת ה-FSINN שניתן להעלים את כולם.. זה שאתה לא טורח לעיין בשרשור התמיכה, לא אומר שאין פתרונות לבעיות שציינת... א. לי אישית לא מוכרת התופעה של הוספת השרתים ידנית. אצלי כולם מופיעים בלשונית וכל שצריך לעשות הוא ללחוץ Connect. ב. יש דרך להעלים את החלון של ה-SB באופן פשוט: להפעיל אותו מחוץ לסימ'. "מיותר"? אולי.. אבל חוץ מהתחברות ושליחת תכנית טיסה אני לא יוצא אליו. כל חלון הטיסה נקי ויפה. ג. די מובן מהפסקה שלך שאתה תוציא כל נקודה נתונה נגד ה-SB, בחוסר אובייקטיביות מוחלטת כמעט, בלי לקבל את האפשרות שיש כאלה שהבעיות האלה בכלל לא מוכרות להם, וסביר שחלקן אף נדירות ומופיעות רק בתנאים מסוימים מאוד..
talkaplan פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 יש לי את שתי התוכנות על המחשב ואני אישית מעדיף את fsinn יותר קלה ופשוטה את המטוסים הטסים ברשת האחרים רואים יותר בבירור ואני מעדיף אותה מהסקווקבוקס 3....
אורח פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 לבעית אי ההופעה של השרתים ברשימה יש פתרון בשרשור התמיכה.
oz פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 אני מניח שהרוב יגידו SB3 משתי סיבות פשוטות:1. יש אנשים שבכלל לא בדקו איך הFSINN. 2. כול מי שהשתמש בSB2 מכיר את השיטת עבודה עם הSB, ולכן קצת יותר קשה להתרגל לתוכנה חדשה. אני טס עם הFSINN לדעתי היא הרבה יותר טובה מSB3 ויש לה הרבה יותר אפשריות :mrgreen: . איזה בולשיט 1.אתה טסת עם SB3 שאתה אומר שאחרים לא טסו בFSINN? 2.אפשר קצת ללכת לאיבוד אבל בסוף מסתדרים ובקשר לסקר ברור שSB3 יותר טובה אני לא מבין איך אפשר לעדיף תוכנה שמחייבת אותך להפעיל עוד תוכנה חיצונית זה כאילו חזרנו לימי SB2 וגם אצלי לפחות המטוסים שמחוברים על ידי SB3 מופיעים לי כמטוס ניר וסימן שאלה זה נראה לכם נורמלי??? שלא נדבר על הממשק המצועצע כמו שאורן אמר אין מי יודע מה אפשרויות טובות שבאמת גורמות לו להיות יותר טוב מSB3 עוז נראה לי שאתה אתה לא מעודכן. אם היתה מציץ לפורום סופורט היתה מגלה שכן טסתי עם SB3 יותר נכון ניסיתי לטוס אבל הSB3כל הזמן היה ניתקע לי. וחוץ מזה בינתיים בSB3 התגלו הרבה יותר בעיות מFSINN. מה הקשר ללא מעודכן???? :| לכל בעיה בSB3 יש גם פיתרון גם אני בהתחלה ניתקלתי בבעיות אבל לא כמוכם אני עשיתי משהו בשביל לפתור אותה נכנסתי לפורמים השונים ולפורום של SB3 וככה פתרתי את הבעיה לפי מיטב הבנתי על SB3 עבד רק בן אדם אחד כשלעומת זאת על FSINN עבדו קבוצה של אנשים בגלל זה התוכנה נבנה יותר מהר ובגלל זה יש פחות תקלות כל הקטע בSB3 שכל התוכנות שהשתמשנו בהם פעם כבר באים בתוך התוכנה לעומת זה FSINN מחזיר אותנו לימים הלא רחוקים של SB2 בכך שצריך להפעיל תוכנות דיבור חיצוניות מה שאומר שבעצם כשאתם טסים עם FSINN לא שינתים כלום מהדבר הכי הכי חשוב וזה פחות תוכנות שעובדות ברקע
tal 2 פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 אני מניח שהרוב יגידו SB3 משתי סיבות פשוטות:1. יש אנשים שבכלל לא בדקו איך הFSINN. 2. כול מי שהשתמש בSB2 מכיר את השיטת עבודה עם הSB, ולכן קצת יותר קשה להתרגל לתוכנה חדשה. אני טס עם הFSINN לדעתי היא הרבה יותר טובה מSB3 ויש לה הרבה יותר אפשריות :mrgreen: . איזה בולשיט 1.אתה טסת עם SB3 שאתה אומר שאחרים לא טסו בFSINN? 2.אפשר קצת ללכת לאיבוד אבל בסוף מסתדרים ובקשר לסקר ברור שSB3 יותר טובה אני לא מבין איך אפשר לעדיף תוכנה שמחייבת אותך להפעיל עוד תוכנה חיצונית זה כאילו חזרנו לימי SB2 וגם אצלי לפחות המטוסים שמחוברים על ידי SB3 מופיעים לי כמטוס ניר וסימן שאלה זה נראה לכם נורמלי??? שלא נדבר על הממשק המצועצע כמו שאורן אמר אין מי יודע מה אפשרויות טובות שבאמת גורמות לו להיות יותר טוב מSB3 עוז נראה לי שאתה אתה לא מעודכן. אם היתה מציץ לפורום סופורט היתה מגלה שכן טסתי עם SB3 יותר נכון ניסיתי לטוס אבל הSB3כל הזמן היה ניתקע לי. וחוץ מזה בינתיים בSB3 התגלו הרבה יותר בעיות מFSINN. מה הקשר ללא מעודכן???? :| לכל בעיה בSB3 יש גם פיתרון גם אני בהתחלה ניתקלתי בבעיות אבל לא כמוכם אני עשיתי משהו בשביל לפתור אותה נכנסתי לפורמים השונים ולפורום של SB3 וככה פתרתי את הבעיה לפי מיטב הבנתי על SB3 עבד רק בן אדם אחד כשלעומת זאת על FSINN עבדו קבוצה של אנשים בגלל זה התוכנה נבנה יותר מהר ובגלל זה יש פחות תקלות כל הקטע בSB3 שכל התוכנות שהשתמשנו בהם פעם כבר באים בתוך התוכנה לעומת זה FSINN מחזיר אותנו לימים הלא רחוקים של SB2 בכך שצריך להפעיל תוכנות דיבור חיצוניות מה שאומר שבעצם כשאתם טסים עם FSINN לא שינתים כלום מהדבר הכי הכי חשוב וזה פחות תוכנות שעובדות ברקע אתה אומר שאני לא עשיתי כלום. אני חרשתי למצוא פתרון ימים שלמים. אם היתה קורא עוד קצת בפורום גם אתה היתה יודע את זה. קראו את ההודעה שלי פה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=7114&start=60
Moshe Bensal פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 חבר'ה, לכל אלה שחושבים שהתעצלתי לעיין בפורום, או לקרוא מנואל באתר של SB3, (שגם זה מינוס שאין קובץ הדרכה, אלה צריך לקרוא מהאתר). אז ככה, יצרתי קובץ טקסט עם כל השאלות ותשובות, שהיו בשני האשכולות, כללי, ותמיכה, ועברתי אחד אחד, ועשיתי את כל מה שרשום, וכמובן שלא עזר. ואפילו התקנתי את גירסת התיקון שכבר יצאה. מהאתר של SB3, נאלצתי להדפיס כל עמוד של אתר התמיכה בנפרד, וכך יצרתי לי ספר התקנה, וכמובן שזה לא עזר הרבה,אז לבוא ולהגיד שלא התאמצתי, ולא קראתי בפורום, זה ממש לא במקום. לארז, שאמר שחלק גדול מהעמודים הם ויכוחי סרק, זה נכון, הייתי אומר שרק שני עמודים עם תקלות, לעומת אף תקלה ב-FSINN. לגבי זה שה-FSINN משתמש עם תוכנות חיצוניות, מה זה מפריע? הם גם ככה מותקנות עוד מה-SB2. בכל מקרה, אני לא קוטל את SB3, כבר כתבתי, ברגע שהיא תעבוד אצלי כמו שצריך, אין לי בעיה לעבוד איתה, וכמובן שאני מעדיף לעבוד עם משהו שכולם עובדים איתו כדי להיות מתואמים עם כולם, בנתיים אצלי היא מסרבת לעבוד, ואולי במשך הזמן אעשה עוד כמה נסיונות, וזה יעזור.
talkaplan פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 חבר'ה חבר'ה תרגעו זה רק סקר כל אחד מה שהוא מעדיף לא צריך להתווכח אבל אני מציע לפני שמצביעים לבדוק את שתי התוכונות.... :lilangel: --> לול