jambo7 פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 שלום אם כבר יש אשכול המלצות צריך שיהיה אשכול בקשות ואני יהיה המבקש הראשון אני מחפס את בואינג 707 הכי ריאלסטי רצוי שיהיה מהדגם העצבני שעוסק בתידלוק אווירי למטוסי קרב תודה
אורח Ofek פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 רעיון מצויין צביקה! הנה לבקשה הראשונה מטוס 707 עם שאין לי מושג מי היוצר שלו ומה המודל שלו,נצבע,הוסאנד (מהמילה סאונד) וקיבל פאנל טרי ע"י מקס .מ. (יוצר האתר IFS) http://library.avsim.net/download.php?DLID=53422 אני יודע שיש גם את המודל של קאפטן סימ' שכולל כמה גרסאות שלו בקשה שלי- מטוס דו מנועי קל ומהיר (אני מעדיף קטן בגודלו) ,לא דיפולטי,לא בתשלום,ושיעבוד גם על 2002,שיכול לשמש גם לIFR ולא רק לCVFR,ושיהיה לו פאנל איכותי . תודה
jambo7 פורסם אפריל 2, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 2, 2005 אני מצטער שאני לא יכול לעזור לך כרגע כי הייתי מנותק מעל לשנה, מה שאני רוצה לדעת האם יש דרך שהתר'ד הזה ישאר בחלק העליון של הפורום והחברים יזרימו את הבקשות שלהם
אורח פורסם אפריל 3, 2005 דיווח פורסם אפריל 3, 2005 כן יש דרך שהוא ישאר למעלה.... ע"י זה שהחברים יזרימו בקשות. לא יזרימו לא יצוף. :wink: