Raz Gueta פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 טוב לא יודע אם מישהו שם לב, אבל בכל מקרה אני בשלושה וחצי חודשים האחרונים דיי נעלמתי מתחום התעופה הוירטואלית בצורה טוטאלית. אין לי ממש מושג מה קורה בתחום כיום, איפה עומד כל דבר. אני קצת מעודכן מבחינת תוספים חדשים שיצאו ועוד כמה קטנות...אבל בגדול אני דיי מנותק. כל זאת למי שיודע או לא יודע הודות למקום שנקרא בה"ד 1, אני עוד שבועיים מסיים אותו, בדרכי להיות קצין בחיל המודיעין-בתקווה כמובן. בעלי הנסיון בקשר למקום יכולים אני חושב להעיד על ניתוק מסויים מן המציאות בזמן הקורס עצמו. בכל אופן אשמח לעדכונים בקשר למה הולך, מה חדש החטיבה,קראתי את כל ההודעות בראש הפורום, אבל האם יש תוספים חדשים ישראלים, עדכונים, אתרים וכו' וכו' וכו'... ולסיום איזה משהו לא ממש קשור, אבל תמונה ממש ממש יפה שצילמתי מהפלאפון בקסטל באיזור ירושלים: תודה לכולם ושבת שלום. רז גואטה.
e_dor פורסם אפריל 1, 2005 דיווח פורסם אפריל 1, 2005 טרמינל 3 לדעתי הוא העדכון האחרון כאן מישראל. חוץ מזה זה הבוננזה (הדגם של החופית) בתשלום שיצאה וה-LDS כמובן. וכמובן תוכנות החיבור לואטסים SB3 ומקבילו FSSIN. המון בהצלחה בקורס - שבת שלום.