Itay Zecharia פורסם אפריל 4, 2005 דיווח פורסם אפריל 4, 2005 מזל טוב למסיימי קורס הגדר מכשירים מחזור שני בבית הספר לטיסה של VFS: - גולן בר טל =D> - אליק יעקבסון =D> - דביר בלשר =D> - יהונתן אלבוים =D> - *** ****** =D> (מעדיף להישאר בעילום שם) לקורס נרשמו שמונה חניכים, מתוכם חמישה עקבו אחרי השיעורים בקביעות. כל הכבוד לחמשתכם, יישר כוח! ביצעתם עבודה מעולה, היה תענוג ערב ערב לשבת וללמוד יחד. מקווה לראותכם בקרוב אצלנו ברשת, טסים טיסות IFR, ובקרוב גם בקורס ALTP. אישית בתור מדריך פשוט נהניתי, ולמדתי גם אני מעצם העברת החומר אל החניכים. תודה רבה לכל הפקחים שליוו אותי במשך השיעורים והבחינות. והמון בהצלחה לכולם בהמשך הדרך. נפגש באוויר (בין העננים ללא ראות ) !
Ilan Cohen פורסם אפריל 5, 2005 דיווח פורסם אפריל 5, 2005 מזל טוב לכל החניכים . =D> איתי כל הכבוד על ההשקעה עם החניכים . =D> להתראות בין העננים.
dvir blashar פורסם אפריל 5, 2005 דיווח פורסם אפריל 5, 2005 איתי אני אני חושב שאני מדבר בשם כולם שאני אומר: תודה תודה תודה! תודה על זה שהדרכת אותנו ועל שעזרת לנו (אוו לפחות לי) בכל השאלות שהיוו לי ובכל הבעיות אני אישית ממש נהנתי ואני חושב שכולם נהנו כמוני אני מקווה שהחניכים הבאים בקורס יהנו כמו שאני ננהנתי אז תודה ונתראה בשמים
Izik Bakshi פורסם אפריל 7, 2005 דיווח פורסם אפריל 7, 2005 תודה, תודה ותודה ל VFS על ההשקעה והרצון ללמד אחרים, כל הכבוד לחניכים...להישמע בתל אביב...