עבור לתוכן
GR27

TrackIR אני ממליץ בחום.

Recommended Posts

פורסם

שלום, אני רוצה לדבר על מוצר נפלא שנקרא TrackIR, זה מכשיר שמתרגם את הזזת הראש שלך לתזוזה בקוקפיט הוירטואלי. לי יש TrackIR2 כבר למעלה משנה ואני מאד נהנה ממנו גם ב FS9 ובעיקר בסימולטורים קרביים כמו FB ו LO-MAC.

אני ממליץ לכם לצפות בלינקים הבאים שיסבירו קצת על איך זה עובד: http://www.naturalpoint.com/trackir/pro ... rview.html

http://www.naturalpoint.com/trackir/games/msfs2004.html

מספר אנשים שדברתי איתם על המוצר חושבים שצריך ממש לסובב את הצוואר כדי להסתכל בקוקפיט, אבל זה ממש לא כך, מספיק תנועה קטנה של הראש כדי להנות מהנוף בזמן שאתה טס.

אני אשמח לענות על שאלות.

ממליץ בחום.

:wink:

פורסם

אהלן קובי,תגיד,יש לך לינק לתוכנה החינמית הזאת,שמאפשרת את אותו פעולה כמו הTRACKIR,רק עם מצלמת האינטרנט הבייתית?

פורסם
אהלן קובי,תגיד,יש לך לינק לתוכנה החינמית הזאת,שמאפשרת את אותו פעולה כמו הTRACKIR,רק עם מצלמת האינטרנט הבייתית?

יש דבר כזזה?!?! זה ענק אם כן!!@! :shock:

פורסם

רציני יש כזה דבר,פעם נתנו לזה לינק בגיימר,אולי אני יחפש את זה אחר כך.

פורסם

גם לי זכור שקיימת תוכנה שעושה משהו דומה עם מצלמת אינטרנט אבל אין לי לינק, אני מאמין שחיפוש בגיימר קיים הלינק. בחנויות בארץ לא ניתן לקנות את זה אבל קיים יבואן שממנו ניתן לקנות את המוצר http://www.naturalpoint.com/trackir/cor ... alers.html

אני אישית קניתי את ה TrackIR2 שלי ישירות מהאתר של החברה, אבל תעשו אתם את החישוב מה יותר משתלם לכם לקנות לבד מהאתר או מהיבואן הישראלי.

אמרתי כבר שזה מאד מאד מומלץ?!

:lol:

פורסם

אני לא מבין..מה אתם מצפים מהתוכנה עם המצלמת אינטרנט?

אז יופי, תסובבו את הראש ואולי זה באמת יסובב לכם את הVIEW לכיוון המתאים, רק שאתם לא תסתכלו על המסך אלא על הקיר הקרוב אליכם כי סובבתם את הראש מהמסך... :?

פורסם

באמת אני לא מבין, המסך הוא לא מסך רחב, אתה מסובב את הראש את מסתכל החוצה, לא?

או שהמטרה של המכשיר היא לגרום לך לפזול לכל החיים תוך 30 יום של שימוש יומיומי בטיסות ברחבי העולם?

פורסם

עיברית אתם יודעים לקרוא?

"מספר אנשים שדברתי איתם על המוצר חושבים שצריך ממש לסובב את הצוואר כדי להסתכל בקוקפיט, אבל זה ממש לא כך, מספיק תנועה קטנה של הראש כדי להנות מהנוף בזמן שאתה טס."

ולמה אתם חושבים שאנשים כל כך מטומטמים שהם יתכננו כזה מוצר ולא ישימו לב לזה?

באמת..

פורסם

יוני, אתה מדבר איתי על קריאת עברית אבל לא אני זה שצריך כאן שיעור בהבנת הנקרא. הציטוט שהוספת כאן מדבר בכלל על מכשיר אחר לגמרי, ואנחנו מדברים על תוכנה שמשתמשת במצלמת רשת בשביל תנועות הראש...

פורסם

אני יכול לדבר על המכשיר TrackIR2 בלבד כי זה מה שיש לי והוא מדהים! לא צריך לסובב את הראש כמו בסרט "מגרש השדים", מספיק להזיז את הראש בזווית של 20 מעלות לכל כיוון כדי להביט סביב והעיניים נשארות על המסך בלי מאמץ, תאמינו לי שזה ממש לא גורם לאי נוחות או משהו כזה, וכן זה עובד חלק מאד. המכשיר בעיקר תורם לסימולטור קרבי כמו FB או LO-MAC (לא טס בפאלקון) כשאתה נמצא בדוג פייט ואתה צריך להיות נעול במבט על מטוס האויב זה פשוט עוזר מאד, ושמעתי לא פעם מאנשים שטענו שמי שמשתמש ב TrackIR בקרבות אוויר און ליין הוא מרמה, אני חושב שזה שטויות. לגבי FS9 המכשיר רק מוסיף לרמת הריאליזם, זה נותן לך תחושה שאתה נמצא בתוך הקוקפיט הוירטואלי "באמת".

אני אנסה לחפש את הלינק לגבי התוכנה שעובדת עם המצלמה. אני לא יודע להגיד איך זה עובד מיכוון שלא ניסיתי את התוכנה הזאת מעולם.

אני ממליץ על TrackIR בחום ואני ממליץ לקרוא על המכשיר בפורומים של סימולטורים מחו"ל.

:wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...