asaf742 פורסם אפריל 13, 2005 דיווח פורסם אפריל 13, 2005 מחר אני עוזב אתכם לטיול בחוף המזרחי של ארה"ב. בתכנית: 2 טיסות (הלוך-חזור) של אלעל. אני יוצא מחר בטיסה LY031 בשעה 14:50 זה יוצא יום חמישי ומגיע לניו יורק (שעון ארה"ב) בשעה 19:15 וחוזר בטיסה LY008 בשעה (שעון ארה"ב) 23:50 מגיע בשעה 15:05 לבן גוריון. הטיסות הם ב747-400 ו777-200 (לפי האתר של אל על) אבל לא כדאי לסמוך על זה. אני יוצא מצויד ב: מצלמה Fuji FinePixS5500 עם 3 כרטיסי זכרון 256,512,16 MB המשימה: לרוקן אותם אני חוזר אליכם עוד 11 יום ביום שני! אגב: אני מנסה לתפוס מקום רך בקוקפיט. אשמח לקבל טיפים,תגובות,בקשות,הצעות,תלונות וכו... ביי.
Yahav Barzilay פורסם אפריל 13, 2005 דיווח פורסם אפריל 13, 2005 שתהיה לך טיסה טובה! תבלה! ותנסה להיכנס לקוקפיט ותחזור עם הרבה חוויות ועוד יותר תמונות :wink: תהנה...
×�פיק פורסם אפריל 13, 2005 דיווח פורסם אפריל 13, 2005 תהנה!!!! כן... בהחלט מומלץ להכנס לקוקפיט. מקום נעים.... קצת רועש. אבל גם אם אתה לא אוהב תעופה עדיף לשבת שם מאשר מחלקת תיירים. כיסא מרווח שאפשר למתוך רגליים קדימה, ונוף מדהים. כמובן אל היתרונות האלו מצטרפים היתרונות של חובבי המטוסים: אתם נמצאים בחדר האהוב עליכם בעולם. נוף נפלא על מטוסים בקרקע נוף נפלא על מטוסים באוויר (כן כן... אצלי בטיסה פעמיים עברו במסלול התנגשות איתנו מטוסים בהפרדה של 1000 רגל.) וכמובן! שיחה פתוחה עם הטייס משנה והקברניט! עיצה חשובה : לא נותנים לך להכנס? תתעקש... תתעקש תתעקש תתעקש. רק ככה נכנסתי עדיף כמובן סידור עם מישהו שאתה מכיר וכו'. תהנה! תביא תמונות מהקוקפיט! להשמע.
asaf742 פורסם אפריל 13, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2005 תןדה רבה לכם! ממש תודה על התדרוך,אפיק. אני ממש מקווה שזה על 4X-ELS!
royisher פורסם אפריל 13, 2005 דיווח פורסם אפריל 13, 2005 בשבילך לא הייתי ממליץ על ה ELS, יש להם בעיות איתו... תהנה! רועי
asaf742 פורסם אפריל 13, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2005 תגידו, מישהו יודע אם יש מסכים פרטיים ב ELS? יש לזה צורך בטיסות לניו יורק. וסתם אני אוהב לראות את הערוץ שמראה את הפרטים על הטיסה. אבל הכי חשוב. יש אינטרנט. אני לוקח איתי מחשב נייד לשלוש צרכים. א)להוריד את התמונות ולמלא את הכרטיסים מחדש! ב) זה כדי לנווט עם GPS בדרכים של ארה"ב ג)אינטרנט במטוס כמובן. דרך אגב: אני מתכנן מינימום 500 תמונות לא כולל אילו של הטיול עצמו. תצפו להמוןןןןן תמונות (כמו שאמרתי אני ללא הגבלה וזה מסוכן למצלמה )
e_dor פורסם אפריל 13, 2005 דיווח פורסם אפריל 13, 2005 תהנה כמה שאתה רק יכול ! תצלם כמה שאתה רק יכול ! תחזור אלינו הכי בריא שאתה יכול ! לגבי הכרטיסים - אני טס עוד שבוע וקצת ואני אומר לך שלי הכי נוח זה לקחת מחסן דיגיטלי של תמונות, יש עליו 20 ג'יגה - לא צריך להסחב עם הרבה כרטיסים.... לשיקולך :wink: תבלה !
asaf742 פורסם אפריל 13, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2005 תודה רבה לכולכם, הרבה יותר טוב לצאת עם חיוך שאני יודע שהח'ברה מVATIL מחכים לתמומות. ונזכרתי בשאלה שרציתי לשאול: איך אפשר להשיג סקאנרים מאיזור ניו יורק עד איזור וושינגטון וכל מה שבאמצע. תודה רבה שוב לכולכם!
royisher פורסם אפריל 13, 2005 דיווח פורסם אפריל 13, 2005 תגידו, מישהו יודע אם יש מסכים פרטיים ב ELS? יש לזה צורך בטיסות לניו יורק.וסתם אני אוהב לראות את הערוץ שמראה את הפרטים על הטיסה. אבל הכי חשוב. יש אינטרנט. אני לוקח איתי מחשב נייד לשלוש צרכים. א)להוריד את התמונות ולמלא את הכרטיסים מחדש! ב) זה כדי לנווט עם GPS בדרכים של ארה"ב ג)אינטרנט במטוס כמובן. דרך אגב: אני מתכנן מינימום 500 תמונות לא כולל אילו של הטיול עצמו. תצפו להמוןןןןן תמונות (כמו שאמרתי אני ללא הגבלה וזה מסוכן למצלמה ) לאלעל יש כבר אינטרנט? ממה שהבנתי עד סוף 2005 יהיה, אין עדיין. אתה רוצה אינטרנט, טוס לופטהנזה. רועי
Izik Bakshi פורסם אפריל 14, 2005 דיווח פורסם אפריל 14, 2005 טיסה נעימה, תלך בשלום ותחזור בשלום, והכי חשוב - תעשה חיים!