yaniv פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 מאיפה ניתן להשיג/להוריד מפת נתיבים (לא CVFR) או דפיות של האיזור הנ"ל? והאם ניתן לסמוך על הנתונים של הנתיבים והתדרים שבסימולטור?
Izik Bakshi פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 שלום יניב הסיבה שלא עונים היא בגלל שלא ניראה לי שניתן להשיג דפיות של סוריה ברשת, בגלל שזה שדה שבקושי טסים אליו ברשת, לפחות על פי מה שאני רואה, לכן בטח אף אחד לא טרח להעלות דפיות של השדה לאיזה אתר...
iroth פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 צביקה אחד הדברים הנחמדים בעולם הוירטואלי (ובואטסים משתדלים להקפיד עליו) הוא שמשאירים את הסכסוכים, הפוליטיקה, הדעות הקדומות וכל זה בצד אני יודע שרק צחקת - אבל כדאי להתרגל לראש הזה - זה ישאיר לנו פינה יותר "שקטה" להנות מהתחביב שלנו ומבחינתי זה יהיה על הכיפאק לעשות מתי שהוא אירוע FLY-IN מזרח תיכוני קהיר-נתבג-עמן-דמשק-ביירות... (ואז נצטרך דפיות) אם להיות ריאליסטים - אני באמת לא פגשתי בפעילות בסוריה אבל בלבנון דווקא יש פעילות ואפילו הורדתי בזמנו סינרי מאד יפה של שדה התעופה של ביירות (http://pages.infinit.net/mkaram/Lebor/) ישראל
Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 9, 2003 דיווח פורסם דצמבר 9, 2003 שלום , לפי מיטב ידיעתי , מתקיימת פעילות של כמה חברות תעופה וירטואליות ממדינות ערב, למרבה הצער הן נמצאות ברשת אחרת ( IVAO ) מן הסתם אפשר לצפות שהחברה האלה גם טסים לדמשק, לכן יש אפשרות שתמצא דפיות אצלהם. אני אנסה לחפש את כתובות האתרים שלהם שנוכל לבדוק אם יש שם או ליצור קשר איתם. ישנו גם בחור אחד שאני מכיר וגם אבדוק אם יש לו דפיות כאלה... בכל מקרה יהיה נחמד לקבל את הדפיות ולהשתמש בהם לטיסות ליעדים אלה :idea:
itai פורסם דצמבר 10, 2003 דיווח פורסם דצמבר 10, 2003 רעיון מדליק לעשות מרתון מזרח תיכוני (קהיר, עמאן,ביירות, דמשק וכו) נראה לכם שיש אפשרות לארגן כזה דבר?
yaniv פורסם דצמבר 11, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2003 תודה חברים, מצאתי את מה שרציתי בעיקר שזה התדרים של הפיקוח הסורי. זה באמת היה דרך IVAO