Yahav Barzilay פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 ננצל את הדיון הזה כדי לאחל חג פסח שמח וכשר לכולם! שנדע לנצל אותו- במיוחד בהרבה טיסות ופיקוח! וביקורים במקומות רחוקים!! ולתלמידים שבינינו! ננצל את החופש כדי לקחת נשימה אחרונה לרבעון האחרון של השנה! שנסיים את השנה כמו שצריך! ולתיכוניסטים בהצלחה בבגרויות! :wink: אז שיהיה לכם ולבני משפחותיכם חג שמח וכשר! ונצפה להצפה ברשת מהיום!! לא לאכול יותר מדי מצות!! :green: :green: :green: שיהיה חג שמח!! :smilecolros: :rocol:
Yehonatan_el פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח חברים!!!איזה כיף יש חופש!!! :smilecolros: :multi:
tal 2 פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 סןף סוף חופש כמו שצריך . חג שמח לכווווווווווולם :mrgreen: :mrgreen: .
e_dor פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח לכולם ! וכשר למקפידים :wink: מקווה שכולנו ננצל לטובה את הזמן הזה שיש לנו, להנות מהאירועים שמחכים, להרגע וכמו שיהב אמר - התלמידים שבינינו צריכים להתרכז לקראת החלק האחרון והקריטי של הלימודים. בהצלחה בהמשך לכולם וחג שמח
Izik Bakshi פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח חברים יקרים מתוכנן הרבה שמח בפסח הזה את ליל הסדר אני יעביר בשמירה בבסיס חצור, ויומיים לאחר מכן אני צפוי לצאת לרגילה, שיהיה לכם חג שמח וכשר, תעשו חיים ותשמרו על עצמכם.
Omer k פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח לכולם! ווחופש מהנה, למי שנשאר חופש (בין מטמטיקה ללשון לאנגלית...) אבל מי אני שאני אקטר, כשאני רק בכיתה טי
OmriSoudry פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח אנשים!! תנצלו את החופש הזה, אחר כך יש מרתון בגרויות - אז להנות כאילו אין מחר!
Itai Ganor פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח לכולם וחופש מהנה, לא יהיה לי חופש כל כך :? צריך ללמוד למתכונות לבגרוית יפי!.
hagay פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג כשר ושמח לכולם ושנזכה לגאולה האחרונה, שעד לגאולת מצרים (שכידוע בגלל זה חוגגים את פסח) יכלו שונאינו להשמיד את גופנו ורוחינו וכיום לאחר גאולת מצרים הם יכולים להשמיד רק את גופנו אבל לא את רוחינו ובעזרת השם בגאולה האחרונה גם על גופנו לא יוכלו. במהרה בימינו אמן.
Or Netzer פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח וכשר ומלא עבודות תגידו לאכול עפרון זה כשר? כי אני הולך לאכול הרבה בגלל הכמות עבודות שקיבלתי :cry: בהצלחה בבגרויות שישיסטים ומעלה :wink:
אורח פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 לאחר הנאום שמעלי, אסתפק בחג שמח לכולם. ילדים תהנו בחופשה ואל תשגעו יותר מידי את ההורים שלכם והכי חשוב תשמרו על עצמיכם ותהנו, הכי חשוב תהנו
Shtoza פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח,כשר ושיהיה ליל סדר נחמד לכולם D: תהנו בחופש ככל שתוכלו
Yoav פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח וכשר לכולם! תיזהרו בדרכים ובמועדונים שאתם יוצאים אליהם! :wink:
Meitar Lugasi פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 hagay כתב: חג כשר ושמח לכולם ושנזכה לגאולה האחרונה, שעד לגאולת מצרים (שכידוע בגלל זה חוגגים את פסח) יכלו שונאינו להשמיד את גופנו ורוחינו וכיום לאחר גאולת מצרים הם יכולים להשמיד רק את גופנו אבל לא את רוחינו ובעזרת השם בגאולה האחרונה גם על גופנו לא יוכלו. במהרה בימינו אמן. אמן :wink: חג שמח לכולם אני התחלתי כבר לטחון שעות טיסה (אופליין בינתיים) צריך לנצל את החופש הזה!!
yaniv_s5 פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח לכולם שיהיה חג עם הרבה טיסות שקטות ובטוחות
Or Netzer פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 Yoav כתב: חג שמח וכשר לכולם!תיזהרו בדרכים ובמועדונים שאתם יוצאים אליהם! :wink: איך שכחתי בדרכים ואי ואי :roll: זה הכי חשוב לפני הכל!
Moshe Bensal פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח וכשר לכולם, לכל התלמידים ולאלה שניבחנים, שיהיה לכם בהצלחה. שיהיו לכולם טיסות נעימות ומעניינות, ובמיוחד לאלה שטסים באירוע של VFS. בקיצור, שיהיה לכולם אחלה חג וחופשה.
shapira amir פורסם אפריל 15, 2005 דיווח פורסם אפריל 15, 2005 חג שמח וכשר !! שיהיו הרבה טיסות בהצלחה בבגרויות לכל מי שיש (לי שי בביולוגיה לשון והיטוריה) וכמובן בהצלחה למכבי בפיינל פור במוסקבה אני כנראה נוסע ואני לא אשכח לצלם !!