ely129 פורסם דצמבר 10, 2003 דיווח פורסם דצמבר 10, 2003 שלום לכולם התקנתי את תוכנת avc אבל כול פעם שאני בא להתחבר מופיעה ההודעה הבאה advanced voice client was unable to connect you to the requested room or voice server! ניסיתי שרתים שונים של vatsim בכולם ההודעה מופיעה יש אולי מדריך התקנה בעברית? האנגלית שלי די טובה אבל הפעם אני לא מבין מה קורה עם זה האם מישהו אחר גם נתקל בהודעה כזו? מה עושים עם זה? תודה מראש על העזרה שגיא
Ilan Jonas פורסם דצמבר 10, 2003 דיווח פורסם דצמבר 10, 2003 אתה לא יכול להתחבר לשרת קול בלי שאתה מחובר לרשת ואטסים דרך SB או ASRC. תתחבר לרשת קודם ואז תנסה.
ely129 פורסם דצמבר 10, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 10, 2003 אני מתחבר לשרת דרך sb הכול בסדר הבעיה רק עם תוכנת הקול שרושמת את מה שרשום למעלה.... שגיא
Izik Bakshi פורסם דצמבר 11, 2003 דיווח פורסם דצמבר 11, 2003 אתה צריך להתחבר לפקח דרך ATC Directory ואז ה SB יחבר לך את התוכנה לערוץ קול של הפקח (במידה ויש לו), אל תשכח לפני החיבור לרשת לסמן בחלון החיבור "וי" על use roger wilco וזאת למרות שאתה עושה שימוש ב AVC וגם תפעיל את AVC לפני שאתה מפעיל את ה SB.
Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 11, 2003 דיווח פורסם דצמבר 11, 2003 עוד משהו קטן אבל חשוב תוודא שהאות קריאה שרשמת ב AVC זהה לאות הקריאה שלך ב SB ... אחרת לא יהיה אימות ולא תורשה להתחבר לשרת הקול...