אריק א. פורסם אפריל 17, 2005 דיווח פורסם אפריל 17, 2005 שלום לכל אנשי ואטיל היקרים. (סוף סוף מצאתי מקלדת עם עברית בבואנוס איירס) רציתי רק לאחל בהצלחה לכולם בארועי חדר הבקרה ובמפגן יום העצמאות (אני מת למצוא פה מישהו עם הסימולטור כדי להתחבר ולצפות בארועים האלה :? :mrgreen: ) הנה תמונה של בן גוריון מהעזיבה שלי לפני חודשיים וחצי אחרי המראה על 12. (אתם גם יכולים לראות את שאר התמונות מהטיול... לצערי עדיין אין תמונות תעופתיות אבל בהמשך יהיו :wink: ) http://www.kodakgallery.com/PhotoView.j ... 3546765906 חג שמח ומצות טעימות לכולם!!!!! אריק
Ilan Jonas פורסם אפריל 17, 2005 דיווח פורסם אפריל 17, 2005 תבלה, ואל תשכח ללכת למשחק של בוקה ולמסור להם ד"ש ממני!
אבישי פורסם אפריל 18, 2005 דיווח פורסם אפריל 18, 2005 יפה מאוד! ראיתי את כל התמונות..ממש יפה! אהבתי גם ת'גול שהבקיעו בפנדל :wink:
e_dor פורסם אפריל 18, 2005 דיווח פורסם אפריל 18, 2005 תודה ששיתפת אותנו מארגנטינה הרחוקה חג שמח גם לך שם ותעשה חיים !
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אפריל 18, 2005 דיווח פורסם אפריל 18, 2005 תבלה, ואל תשכח ללכת למשחק של בוקה ולמסור להם ד"ש ממני! כמו כן לא לוותר על בילוי באיזור "ריקולטה" מקום מיוחד במינו. מקום של כל המי ומי, שבאים ומציפים את בתי הקפה במקום. וצופים על המקום שאליו הם מתעדים להגיע ברבות הימים. אווה פרון ועוד גדולים אחרים נמצאים שם ממול בתי הקפה. הכי חשוב שתהנה לך ותשמור על עצמך שם היטב.(מניסיון אישי שקרה לי בבוקה ונגמר למזלי בטוב).
Izik Bakshi פורסם אפריל 25, 2005 דיווח פורסם אפריל 25, 2005 תעשה חיים ידידי, תחזור בשלום! מחכה כבר לשמוע אותך בתל אביב