עבור לתוכן
Itai Ganor

כל המטוסים בנתב"ג קורקעו

Recommended Posts

פורסם

עיכוב בכל הטיסות היוצאות הערב מנתב"ג, לאחר שבבדיקות שגרתיות התגלה, שהדלק שסופק לחברות התעופה הממריאות מנמל בן גוריון, אינו תקין ואינו תואם את התקן הבינלאומי. כתוצאה מכך קורקעו המטוסים ויחולו עיכובים בטיסות. עדיין לא ברור מתי יתחדשו ההמראות

לידיעת הטסים: כל טיסות היוצאות מנתב"ג קורקעו הלילה (ב') לאחר שהתגלה בבדיקות שגרתיות, כי הדלק שסופק לחברות התעופה הממריאות מנמל בן גוריון אינו תקין ואינו תואם את התקן הבינלאומי. עדיין לא ברור מתי יתחדשו הטיסות.

חברות הדלק החליטו לא לספק דלק למטוסים הממריאים מנמל התעופה בן גוריון עד שתוסדר אספקת דלק תקין, ולכן התעכבו כל הטיסות. עקב כך, מטוסים ימריאו באיחור משדה התעופה בו גוריון.

איזה מחדל..רק בישראל..!

פורסם

באתר של הרשות רואים שחלק מהטיסות ממריאות כרגיל...

עריכה: הבנתי מה העניין, מטוסים שיש בהם מספיק דלק ממריאים לעובדה מתדלקים שם ומשם ימריאו ליעד. הקונטיננטל קיבל עכשיו מרשה לעובדה.

פורסם

כשנחתתי בעשר וחצי מיוהנסבורג כבר הגיעו ההודעות על האיחור בטיסות.

כשאני הייתי שם שמעתי את האיחורים של בנגקוק וטורונטו. הפקקים של הנוסעים התחילו כשיצאתי ב11 וחצי מהנמל, מקווה שהעסק יזרום עם הזמן.

פורסם

ה-777 של קונטי המריא ואז נחת בעובדה חזר לבן גוריון ונחת בגטוויק שאר הטיסות קורקעו.

ובגלל זה שיגעו את אבא שלי שלא נח רגע ולמה? כי הדלק לא טוב.

בושה שיכולה לקרות רק בישראל!! :?

פורסם
ה-777 של קונטי המריא ואז נחת בעובדה חזר לבן גוריון ונחת בגטוויק שאר הטיסות קורקעו.

ובגלל זה שיגעו את אבא שלי שלא נח רגע ולמה? כי הדלק לא טוב.

בושה שיכולה לקרות רק בישראל!! :?

טוב שעצרו את זה לפני שהמריאו עם הדלק הזה טיסות

עדיף מכלום :cry:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...