אורח פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 חם מהתנור... בתחילת ריצת ההמראה, כשל מנוע, בלימה חזקה ופינוי ב Y ישר לגייט פרטים ותמונות לכשיגיעו למערכת :wink:
Nir Portal פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 איזה מזל שזה קרה בתחילת הריצה... אם זה ההי מתרחש כמה דקות אחרי, מי יודע איזה אסון היה יכול לקרות פה :shock:
×�פיק פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 תגידו... גם אתם שמתם לב שבזמן האחרון מדברים יותר מידי על אלעל ונתב"ג? יותר מידי דברים קורים.
e_dor פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 תגידו...גם אתם שמתם לב שבזמן האחרון מדברים יותר מידי על אלעל ונתב"ג? יותר מידי דברים קורים. אם אתה מתכוון בנפרד - אתה צודק. אם אתה מתכוון ביחד - אז זה ישראייר ולא אלעל תודה על הידיעה רן, חבל שיש כל כך הרבה מקרים כאלה לאחרונה. רק שכולם יהיו בריאים ושלא יהיו בעיות במשך החג שיש כל כך הרבה טיסות.
ohadn747 פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 הרגע חזרתי מILS12 וראיתי את זה בזמן אמת.... המטוס לא התחיל בכלל להריץ... הוא כולה עמד על הזברה ואז דיווח על תקלה וחזר לשער... לאחר מכן הפסיקו את הנחיתות על 30 כיוון שהיה שמן על המסלול (שנזל מה EBI) ועברו לנחיתות והמראות על 26, אחרי שניקו את הכל החזירו חלק מהנחיתות ל30
אורח פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 הרגע חזרתי מILS12 וראיתי את זה בזמן אמת.... המטוס לא התחיל בכלל להריץ... הוא כולה עמד על הזברה ואז דיווח על תקלה וחזר לשער... לאחר מכן הפסיקו את הנחיתות על 30 כיוון שהיה שמן על המסלול (שנזל מה EBI) ועברו לנחיתות והמראות על 26, אחרי שניקו את הכל החזירו חלק מהנחיתות ל30 לא יודע מה אתה ראית מה ILS, הדיווח שלי הוא מהמטוס עצמו, במפנים . :wink:
Yoav פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 הרגע חזרתי מILS12 וראיתי את זה בזמן אמת.... המטוס לא התחיל בכלל להריץ... הוא כולה עמד על הזברה ואז דיווח על תקלה וחזר לשער... לאחר מכן הפסיקו את הנחיתות על 30 כיוון שהיה שמן על המסלול (שנזל מה EBI) ועברו לנחיתות והמראות על 26, אחרי שניקו את הכל החזירו חלק מהנחיתות ל30 לא יודע מה אתה ראית מה ILS, הדיווח שלי הוא מהמטוס עצמו, במפנים . :wink: :shock: :shock: זה בטח יכול להרוס לכם את החופשה :wink:
YochaiM פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 הטיסה הייתה טיסה 171 לברצלונה, המטוס דיווח על נזילת שמן או משהו בסגנון והסיע בחזרה לשער
אורח פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 הרגע חזרתי מILS12 וראיתי את זה בזמן אמת.... המטוס לא התחיל בכלל להריץ... הוא כולה עמד על הזברה ואז דיווח על תקלה וחזר לשער... לאחר מכן הפסיקו את הנחיתות על 30 כיוון שהיה שמן על המסלול (שנזל מה EBI) ועברו לנחיתות והמראות על 26, אחרי שניקו את הכל החזירו חלק מהנחיתות ל30 לא יודע מה אתה ראית מה ILS, הדיווח שלי הוא מהמטוס עצמו, במפנים . :wink: :shock: :shock: זה בטח יכול להרוס לכם את החופשה :wink: לי להרוס זה לא, כי אני בבית. כן יהרוס לכל הנוסעים המסכנים שתקועים עכשיו בשדה וממתינים לטיסה. ובטוח שאני לא מקנא בצוות המטוס שצריך לסבול ערימת ישאלים עצבניים. בכל מיקרה לפי המקור שלי, הבלימה היתה חזקה מאוד, הצוות דיווח על עליה בטמפ של מנוע שמאל. המקור שלי ישב מאוד קרוב לקוקפיט...
ramimz פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 היי רן. אין טוב ממראה עיניים. כמו שאמר אוהד כבר, הוא בכלל לא התחיל לרוץ. הוא קיבל אישור המראה, ואמר שיש לו תקלה, קיבל הוראה לפנות מיידית את המסלול כי היה מטוס אחר בפיינל. המראה שלא התבצעה - - מסלול 30. נחיתה אחרי חצי דקה - - מסלול 30, ולאחר מכן נסגר המסלול והנחיתות הופנו ל- Rnav 26 שמאלי, נחתו איבריה ואירפראנס, ואז קונטי קיבל Rnav 26 ימני, נחת, והכל בא על מקומו בשלום. תודה לאל שזה נגמר ככה ולא אחרת.
moti פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 תודה רן על הידיעה. אני חושב שכשהייתי בחו"ל קראתי פה על איזה תקלה של ישראיר מאילת של ה EBI, תקנו אותי אם אני טועה. אם זה נכון אז משהו לא בסדר איתם
אורח פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 היי רן.אין טוב ממראה עיניים. כמו שאמר אוהד כבר, הוא בכלל לא התחיל לרוץ. הוא קיבל אישור המראה, ואמר שיש לו תקלה, קיבל הוראה לפנות מיידית את המסלול כי היה מטוס אחר בפיינל. המראה שלא התבצעה - - מסלול 30. נחיתה אחרי חצי דקה - - מסלול 30, ולאחר מכן נסגר המסלול והנחיתות הופנו ל- Rnav 26 שמאלי, נחתו איבריה ואירפראנס, ואז קונטי קיבל Rnav 26 ימני, נחת, והכל בא על מקומו בשלום. תודה לאל שזה נגמר ככה ולא אחרת. אתה צודק ב 100%, אין כמו מראה עיניים מגובה הקבינה של ה EBI
Or Netzer פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 מפיינל 12 דיי קשה לראות מטוס שמתחיל או לא מתחיל להריץ על 30 זה לא משנה רץ או לא .. הייתה תקלה זה כבר חמור