עבור לתוכן
e_dor

רק להגיד להתראות וחג שמח

Recommended Posts

פורסם

דור, איך נכנסת? פשוט ביקשת מהדיילת? כי אני טס עוד מעט ואני רוצה גם להכנס (יש לאבא שלי חבר טייס אבל הוא כרגע לא בארץ אז ככה שלא נוכל להפעיל את הקשרים שלנו :? )

פורסם
לפי דעתי באל על זה הולך רק אם יש קשרים בתוך אל על..

ממש לא נכון. זה תלוי מאוד בצוות הדיילים ובטייסים. הנה, בטיסה שהייתי בקוקפיט בה שדודה שלי, שעובדת בהנהלת אלעל, אירגנה לי להיכנס אליו - יצאתי אחרי משהו כמו חצי שעה. חלקכם בלי פרוטקציות טסו באלעל יותר משעה (חלקכם הרבה יותר משעה..). בחזרה מניו יורק בכלל לא רצו לתת לי להיכנס. היה לי דייל ראשי ערס (פעם ראשונה ראיתי כזה) שהתייחס אליי ממש לא יפה. ביקשתי ממנו למשל איזה משהו לקנות מהדיוטי פרי. הוא אמר שאין. אז הדיילת ששמעה את זה אמרה שדווקא יש מאחורה, והוא אמר "אה אני אלך לבדוק" ולא חזר. אחרי זה כשביקשתי להיכנס לקוקפיט, בלי לשאול את הטייס בלי כלום ישר אמר "לא אי אפשר". לא עזר לבקש שוב...

בכל מקרה - הכל תלוי בצוות.

אגב, יש לדייל ההוא מזל שאין לי מושג איך קוראים לו, כי הייתי מתלונן עליו. למי שרוצה, שומעים אותו בהקלטות שלי מדבר בקובץ של ההגשת ארוחה...

פורסם

לי הייתה התנסות לא חביבה בטיסה האחרונה שלי.

טסתי בקיץ עם מלאב להונגריה,ובכניסה למטוס שאלתי את אחת הדיילות (שהייתה די מבוגרת):

" [-o< ? Can i please get into the cockpit" (בטון חביב ונעים של ילד בן 13)

ואז קיבלתי בטון מפחיד ובמבטא הונגרי כבד:

" :x :-$ NO!"

ואני ככה בטון מתנצל ומפוחד:

" :puppydogeyes: O.K "

פורסם

תודה לכולם.

EAC אכן עושה מזל טוב, אבל הבנתי שהיו להם כמה תקלות קצת לפני הטיסה .. משהו במנוע.

בכל אופן - זה לא היה רק חיוך שעזר אבל ... חיוך מוסיף לימון ...אההמ - המון :lol:

נ.ב

אלעד - האוכל דווקא היה אחלה :)

ארז - ה-STAR היה דרך NORKU ו-SONSA, לשאלתך בפרטי.

פורסם

ה EAC הזה הוא סוס, גרוטאה אבל בעל כוח.

בטיסה הלוך לדרום אפריקה משאבת הדלק עשתה בעיות ואח"כ הבעיה נפתרה.

בקשר לאוכל-בואו נגיד שהתור לשירותים אחרי האוכל היה ארוך, ארוך מאוד.

פורסם

שלום לכל החבר'ה

שמעתי שחיכיתם לי ב-12, מתנצל שכל הנחיתות היום היו על 30 :lol:

חזרתי ב-EAB, איחור של כחצי שעה בהמראה עקב תור להמראה בשדה המדהים הזה באמסטרדם :)

בעקבות האיחור התקצר זמן הטיסה ל-3 שעות וחמישים דקות בלבד [בפועל זה היה 4 שעות - עדיין די קצר, נחתנו בשעה 16:00 בדיוק לפי שעון המדינה].

הייתי בפיינל של 06 והייתי בטרסה של סכיפהול ובכיוון אחד הייתי בקוקפיט ...

בקיצור - יש למה לחכות.

אם יהיה לי זמן וחשק - אולי בלילה יהיה לי כח לסדר לכם תמונות [אני אומר מראש - עם קרדיט, אין ברירה אחרת].

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...