עבור לתוכן
Itay Zecharia

4X-ITA האחד והיחיד- Itay Zecharia-אני לא הייתי בססנה באירוע!

Recommended Posts

פורסם

שמחתי לשמוע שהיה אירוע מקסים, קראתי את כל התגובות וההערות והיה נורא חבל לי שלא השתתפתי בו. לצערי העברתי את השבת בבאר שבע אצל המשפחה. 8) כשחזרתי וצפיתי בפורומים, ראיתי שמטוס ססנה תחת אות קריאה 4X-ITA הופיעה על המסלול, עשה כמה AIRCRAFT CRASH, וגרם לחנן לעשות סיבוב. :? לא הבנתי מי השתמש באות קריאה שלי, הרי רק אני קרוי ככה. להפתעתי הרבה לא ידעתי שיש לי כבר "אויבים" בעולם התעופה אשר רוצים להכפיש את שמי! חבר אחד בא אליי והודיע לי על כל מה שקרה ועל ה-"ססנה" שעשתה בעיות, והוא אמר שכולם אומרים שזה אני, והסברתי לו הכין שהיתי ביום שבת, ומה עשיתי. שיר המקסים עשה עבודה נאמנה וגילה כי אותו "פרוע" בתוך הססנה שרקדה הולה הופ דנס והפריע על מסלול 12/30, היה שמו "איתמר קורן" תחת האות קריאה שלי. אני מבקש שתנקו כל אשמה ממני, ואבקש לברר את העניין עם איתמר קורן, אחרי הכל אני רוצה שרק הצדק ייצא לאור. ובקשה אחרונה, אנא הורידו ממני את כל האשמה, והורידו את כל האשמה על אותו איתמר קורן, כי אני לא הייתי באירוע הזה! :evil:

אני אקווה שבעתיד לא ינסו להכפיש את שמי, ולא יהרסו את האירועים הבאים. תודה רבה על כל ההקשבה,

4X-ITA, איתי זכריה-Itay Zecharia.

פורסם

אין צורך בתיאורית קונספירציה ;)

איתמר קורן הוא חבר ותיק יחסית בואטסים ולמעשה משתמש באות קריאה הזה לפניך...

בואו נזכור שהטיסה ברשת בכל מקרה לא אנונימית והשמות של כולם מופיעים.

איתמר בטח תפס יום רע, זה הכל. הארוע לא נהרס בגללו (ולא נהרס בכלל למעשה) וגם במציאות מטוסים הולכים סביב בגלל מטוסים אחרים - אין מה להתרגש!

פורסם

קודם כל אל תאשים סתם

ביום הזה בכלל לא טסתי ברשת (אתם יכולים לבדוק את העניין) ואני בכלל לא טס בססנה אני טס בבואינג 757 ובטח שאני לא משתמש בכינוי הזה אז בבקשה אל תעשה ממני איזה אחד שלא יודע לטוס כי אני לא משתמש בכינוי הזה

פורסם

ביום הארוע (ובכל הזמנים הסמוכים) רק איתי זכריה התחבר לואטסים באות קריאה הזה.

http://data.vatsim.net/stats/private/li ... ign=4X-ITA

תראו בלינק הזה.

איתי, אם אתה אומר שלא היית בבית, תבדוק מי מתחבר לואטסים בשמך. היו כמה חיבורים: פעמיים של מטוס (פעם לשלושים דקות ופעם לשלוש דקות בלבד), ושלוש פעמים כפקח OBS לעשרים דקות, רבע שעה ושלוש דקות.

http://data.vatsim.net/stats/private/li ... F12%2F2003

אנא בדוק זאת היטב ואל תשכח להתנצל על ההאשמות!

פורסם

איתמר אני מתנצל על זה שהאשמתי אותך, פשוט עצבן אותי שמישהו עלה על הID שלי ובנוסף ע הסיסמא, והתחבר דרכי. אני חושב שאחליף מס' ID וכן גם סיסמא כך שבפעם הבאה שססנה יעלה על המסלול, לא יחשבו שאני אשם.

אני מכבד אותך שאתה יותר ותיק וגם את האות קריאה שלך ITA, ולבקשת אדון עטר, לא אגיד שהוא שלי כי אם כל אחד יכול להשתמש בו.

אני מדגיש שוב שלא הייתי הססנה באירוע, ואני מבקש להוריד כל אשמה מעליי, אם הבעייה תימשך אפתח חשבון VATSIM חדש, וזהו!

אז בואו ניקח את הכל ברוח טובה, ואנא סלחו לי על האשמת השווא.

אני מבטיח שאשתדל לתפוס את הפושע שחיבל באירוע

פורסם

חברים יקרים

יש אלפים של אותות קריאה ולא חייב לטוס עם אות קריאה שמכילה את השם שלך, תנסו פעם לטוס טיסה עם אות קריאה של מטוס שעושה את אותה טיסה במקביל אליכם בזמן תואם ותגלו כמה דק הקו שמפריד בין הסימולטור לבין המציאות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...