Ilan Cohen פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 מזל טוב למחזור שמיני של VFS נאור אבוטבול. =D> אופיר גלזר. =D> סער רוזנבאום. =D> כל הכבוד על ההשקעה והמיקצוענות נהננו להדריך אתכם. ניפגש באויר. תודה מיוחדת לצוות המדריכים שלנו יהב ברזילאי עומר אפרת על העבודה הנהדרת. בית הספר יוצא לחופשה עד אחרי יום העצמאות . לכל מי שמגיע לארוע בהרצליה להיתראות שם. הנהלת בית הספר מאחלת לכל החניכים, והמדריכים, ולכל חברי החטיבה חג שמח וכשר.
hagay פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 אילן אילן אילן, נכון מגיע להם כל הכבוד אבל אני חושב שהרבה יותר מגיע ל VFS, תמיד יש התחדשויות אצלנו בחטיבה אבל אני חושב שכולם כאן יסכימו שכאשר VFS נפתחה זו נקודת ציון עם חובת דיווח לנו הטייסים הוירטואלים בישראל, כל הכבוד עלו והצליחו =D> .
Or Netzer פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 אילן אילן אילן, נכון מגיע להם כל הכבוד אבל אני חושב שהרבה יותר מגיע ל VFS, תמיד יש התחדשויות אצלנו בחטיבה אבל אני חושב שכולם כאן יסכימו שכאשר VFS נפתחה זו נקודת ציון עם חובת דיווח לנו הטייסים הוירטואלים בישראל, כל הכבוד עלו והצליחו =D> . כל מילה כל הכבוד על הזמן שלכם
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 מזל טוב לחניכים, נפגש באויר! דרך אגב ברצוני להודות לאוהד ( CGO) שבזמן שאני בצבא ואילן מטפל בבת , דאג שהקורס ירוץ בלי הפסקה. נפגש בהרצליה !
Yahav Barzilay פורסם אפריל 22, 2005 דיווח פורסם אפריל 22, 2005 מזל טוב לחניכים! נפגש באוויר והפעם כטייס וטייס..! אין צורך להוסיף כמובן את כל התודות לאילן אלירן ואוהד על העבודה המדהימה שהם עושים כדי שהכל ירוץ כראוי..
Ben Cohen פורסם אפריל 22, 2005 דיווח פורסם אפריל 22, 2005 אני מקבל את המחשב החדש בחודש הבא ונרשם למחזור ה9, בתקווה שעד הקיץ או אמצע הקיץ אני אוכל לטוס כבר במטוסים מסחריים.