אריק א. פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 שלום לכולם. בתור פרס על מציאת אפיקומן עתידית , פינקתי את עצמי בטיסה אירובטית כאן בבואנוס. 18 דקות שכללו הימלמנים, ספליטים למיניהם, hammerheads, ג´י גבוה (8G :puppydogeyes: ) - משהו מטורף שאני עדין לא מסוגל לשחזר לחלוטין בראש (מזל שיש וידאו.. ). הטיסה היתה בPITS-2S והטיס חוליו בנבנוטו, אחד מטייסי האירובטיקה הטובים בארה"ב ובארגנטינה כמובן. (www.juliobenvenuto.com כרגע רק בספרדית.. :-s ). ביום שני או שלישי אני אמור לבצע איתו גם טיסת מכשירים יום ולילה על piper archer (הכי טוב חינם :mrgreen: ). אני מקוה להעלות השבוע כמה תמונות ואולי חלק מהוידאו. והרי הדגמה קצרה של איך נראיתי היום: \:D/ :| :oops: :puppydogeyes: :- :- :silly: :green: :mrgreen: =D> חג שמח לכולם!!! אריק
gilad13 פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 נשמע ממש כיף!!! :shock: מישהו יודע אם יש איזשהו מקום בארץ שאפשר לעשות שם טיסות כאלה?
אורח פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 :shock: אני בא לארגנטינה רק אל תאכל יותר מידי אמפנדות לפני כן, זה עלול להזיק לבריאות החופה :mrgreen:
Or Netzer פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 :shock: אני בא לארגנטינה רק אל תאכל יותר מידי אמפנדות לפני כן, זה עלול להזיק לבריאות החופה :mrgreen: לא קוראים לזה אמפנדוס? אז הרבים זה אמפנדוסים? :wink:
oz פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 :shock: אני בא לארגנטינה רק אל תאכל יותר מידי אמפנדות לפני כן, זה עלול להזיק לבריאות החופה :mrgreen: לא קוראים לזה אמפנדוס? אז הרבים זה אמפנדוסים? :wink: שניכם טועים אמפנדס זה הרבים אמפנדה זה היחיד :mrgreen:
Meitar Lugasi פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 :shock: אני בא לארגנטינה רק אל תאכל יותר מידי אמפנדות לפני כן, זה עלול להזיק לבריאות החופה :mrgreen: לא קוראים לזה אמפנדוס? אז הרבים זה אמפנדוסים? :wink: שניכם טועים אמפנדס זה הרבים אמפנדה זה היחיד :mrgreen: חח לא הבנתי מזה אפנדות , אפנדס, אמפנדה חוץ מזה שזה אוכל שלא מומלץ לאכול לפני טיסה בארגנטינה :| :mrgreen:
Or Netzer פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 :shock: אני בא לארגנטינה רק אל תאכל יותר מידי אמפנדות לפני כן, זה עלול להזיק לבריאות החופה :mrgreen: לא קוראים לזה אמפנדוס? אז הרבים זה אמפנדוסים? :wink: שניכם טועים אמפנדס זה הרבים אמפנדה זה היחיד :mrgreen: חח לא הבנתי מזה אפנדות , אפנדס, אמפנדה חוץ מזה שזה אוכל שלא מומלץ לאכול לפני טיסה בארגנטינה :| :mrgreen: תעשה ביקור באלגאוצו מומלץ :mrgreen:
Shai B פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 עוז-צודק מיתר-משהו טעים טעים אריק איזה כיף לך! אתה בבואנוס איירס, אני מת להיות שם שוב! ועוד כזאת טיסה תהנה בארגנטינה-יש הרבה מה להינות שם!
Meitar Lugasi פורסם אפריל 23, 2005 דיווח פורסם אפריל 23, 2005 :shock: אני בא לארגנטינה רק אל תאכל יותר מידי אמפנדות לפני כן, זה עלול להזיק לבריאות החופה :mrgreen: לא קוראים לזה אמפנדוס? אז הרבים זה אמפנדוסים? :wink: שניכם טועים אמפנדס זה הרבים אמפנדה זה היחיד :mrgreen: חח לא הבנתי מזה אפנדות , אפנדס, אמפנדה חוץ מזה שזה אוכל שלא מומלץ לאכול לפני טיסה בארגנטינה :| :mrgreen: תעשה ביקור באלגאוצו מומלץ :mrgreen: מבקר מבקר שם אבל מכיר רק אנטריקות :turn-l:
אריק א. פורסם אפריל 24, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 24, 2005 אמפנדס=טעים מאוד אבל קצת בעיה עם פסח. אמפנדה קטנה אחת לפני הטיסה לא יכולה להזיק - עדיף להקיא אותה מלהקיא מיצי קיבה. =P~ אריק