Ben Cohen פורסם אפריל 26, 2005 דיווח פורסם אפריל 26, 2005 שלום לכולם!, בעוד יומיים (ה-28), כפי שחלקכם יודעים, אני טס לפראג. הלוך: טיסה QS313, שעה 19:30 בערב. חזור: טיסה QS316, שעה 5:40 לפנות בוקר. שתי הטיסות עם חברת Travel Service. עכשיו, מטרת הדיון היא בעצם להגיד שלום ולשאול כמה שאלות: 1. מכיוון ששתי הטיסות הם בשעות החשיכה, אולי בוני הסינרים יתענינו בתמונה כזו? 2. יש אנשים שרוצים שאצלם את פנים המטוס או חלקים עיקריים (חוץ מקוקפיט, אני אנסה לסדר איזה קומבינה עם הדיילת...)? 3. בקשות מיוחדות חוץ ממה שרשמתי? עכשיו כמה שאלות בקשר לטיסת עצמה: 1. מבחינת טיסות לילה, יש מה לעשות (אני לא מתכוון לישון) חוץ מלקרוא ספר, ואלי להכין ש.ב במשהו? (לפי תמונות שראיתי בימים האחרונים, החברה כנראה מפעילה את המטוס הכחול. לפי מה שהבנתי יש את המטוס האדום והכחול.) 2. כדאי לי לשבת ליד החלון (בהמראה כן, השאלה אם בטיסה עצמה)?, כי אני יכול להחליף עם ההורים שלי, יש לנו 3 מושבים בשורה אחת, ועוד מושב אחד בשורה שליד, עדיין לא יודע באיזו שורה, אבל זה מה שאנחנו הולכים לקבל. טוב, זהו, שתהיה טיסה נעימה לכל מי שטס עוד בחופש, אני חוזר בתאריך 1.5, אבל אני מגיע לארץ רק ב2 לפנות בוקר. להת'! איך שכחתי! המטוס הוא בואינג 737-800
moti פורסם אפריל 26, 2005 דיווח פורסם אפריל 26, 2005 טיסה וטיול נעימים! בקשר למושבים- אם אתה לא רוצה להשתעמם ולהסתכל על הראש של זה שיושב מולך אני מציע שתשב ליד החלון. מושב במעבר זה גם נחמד אבל מציק במטוסים עם מעבר אחד.
Ben Cohen פורסם אפריל 26, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 26, 2005 טיסה וטיול נעימים!בקשר למושבים- אם אתה לא רוצה להשתעמם ולהסתכל על הראש של זה שיושב מולך אני מציע שתשב ליד החלון. מושב במעבר זה גם נחמד אבל מציק במטוסים עם מעבר אחד. אני אשב ליד החלון אם אחותי תיתן לי (בת 5). אין במטוס הזה טלוייזיות? דוד שלי אמר לי, שהוא נוסע תמיד בחברה הזו שיש לה מטוס אחד עם מסכים, אבל הוא לא זוכר איזה מטוס כי הוא אף פעם לא הסתכל, למישהו יש מושג אם מביאים את ההמטוסים האלה לארץ?
moti פורסם אפריל 26, 2005 דיווח פורסם אפריל 26, 2005 עוד טיפ, לפעמים אנשים מנסים לתפוס מקום באמצע ליד טלוויזיה. כשטסתי לדרום אפריקה ב 767 לפני שבועיים עמד מאחורי זוג שאמרו שהם רוצים כמה שיותר באמצע כדי לראות את הסרטים, לגיטימי. מה חבל? הטלוויזיה הייתה לפני שורה 30 והם ישבו בשורה 43 באמצע
Ben Cohen פורסם אפריל 28, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 28, 2005 הטיסה מתעכבת עד 2230, אין לי מושג למה. אבל לא נורא, יותר זמן בטרמינל החדש.