עבור לתוכן
Erez Savir

הA380 המריא בבטחה!שעה אחרי ההמראה יש תמונות באירליינס!

Recommended Posts

פורסם
תארו לכם 500 ישראלים במטוס הזה.. :lol:

A380 הראשון יימכר לסינגפור איירלינס ויהיה לו 500 נוסעים אחרי כמה שנים יימכרו A380 עם 800 נוסעים עכשיו תתאר לעצמך 800 ישראלים במטוס הזה

פורסם

מה שמדאיג זה לא ה-500 איש,כי מספר דומה ולא רחוק מזה יש גם ב-747-400 ,מה שמדאיג שברגע שחברות תעופה יגלו (סביר להניח שהם כבר גילו את הפונטציאל) שיותר משתלם להם להעיף את הקזינו,פאבים ושאר השטויות,וידחסו 800-850 אנשים במטוס אחד,זאת כבר בעיה מאוד לא נוחה לנוסעים (לחכות למזוודות,ירידה מהמטוס,עליה למטוס,צפיפות במטוס וכו')

פורסם
מה שמדאיג זה לא ה-500 איש,כי מספר דומה ולא רחוק מזה יש גם ב-747-400 ,מה שמדאיג שברגע שחברות תעופה יגלו (סביר להניח שהם כבר גילו את הפונטציאל) שיותר משתלם להם להעיף את הקזינו,פאבים ושאר השטויות,וידחסו 800-850 אנשים במטוס אחד,זאת כבר בעיה מאוד לא נוחה לנוסעים (לחכות למזוודות,ירידה מהמטוס,עליה למטוס,צפיפות במטוס וכו')

לכל דבר יש פיתרון

נתב"ג 3000(היה אמור להיות 2015 אבל בעיות תקציב :lol: )

פורסם

אני לא מבין מניין כל הביטחון הזה (במיוחד שלך, קובי) על עתידו של המטוס בשירות המסחרי.

בנוסף אני אישית מקבל רושם של דעה אישית חסרת ביסוס מאשר טענה מציאותית ומבוססת על נתונים עובדתיים ונכונים.

סתם לדוגמה בעניין הובלת המזוודות: חשבתם שאם חברה כלשהי תקנה את המטוס, סביר להניח ועקב תעבורת הנוסעים במטוסי החברה המטוס יחליף לפחות שני מטוסים אחרים וכך צוותים יתאחדו ויהיו יותר צוותים על כל מטוס. או שלחילופין ימצאו שיטות הרבה יותר יעילות להעברת מטען באופן מהיר וטוב יותר.

אני לא חושב שמי שתכנן את המטוס הזה שכח את כל הדברים האלה. וכמעט ואין ספק בלהתבסס על ההצלחה הנוכחית (מאות הזמנות של חברות שונות) שדות התעופה עתידיים להתאים עצמם למציאות החדשה שהמטוס מביא עימו, בלא ברירה. למרות שאז עוד לא יצאתי מהביצה, אני חושב שגם בעת טיסת הבכורה של ה-747 אנשים רבים העלו גבה וניסו למצוא כל מיני נקודות שליליות ברעיון ואיך הוא ישתלב בשוק העולמי וכו'..

אני אישית בעד רעיון ה-A380 משתי סיבות:

א. המטוס (על פי מקורות בלבד, אין לי ידע מעמיק כרגע בנושא) הרבה יותר ידידותי לסביבה באופן יחסי (מספר נוסעים/פליטת רעלים) מאשר מטוסים אחרים בשימוש כיום.

ב. המטוס יותר שקט וחסכוני (דבר שיסייע במשברי נפט בעולם הצפויים בעשורים הקרובים)..

לסיכום אני חושב שמוקדם מדי להסיק מסקנות, ולדעתי כדי בינתיים להימנע מדעות אישיות לא מבוססות (לא שזה אסור, זה פשוט לטעמי עיוורון עצמי מיותר).

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...