Flightours פורסם אפריל 28, 2005 דיווח פורסם אפריל 28, 2005 שלום. אני חדש פה. עברתי מחזור 7 בVFS וקבלתי רשיון. פעם ראיתי מדריך שמסביר על כל מגדל ומה תפקידו. אני לא זוכר איפה המדריך. מישהו יכול להפנות אותי למדריך? תודה לכל עוזר.
Yahav Barzilay פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 http://www.vatil.org/vatil/training/pilots/3-2-atcpos.pdf בהצלחה! ד"א במחקלת הדרכת טייסים Training--<הדרכת טייסים יש אחלה מדריכים אפשר ללמוד מהם המון! זה אחד מהם! :wink: חג שמח ושבת שלום!
Flightours פורסם אפריל 29, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2005 תודה. חפשתי אותם המון. משום מה אני חפשתי שם וכנראה דלגתי עליהם ברשלנות. תודה. אגב, אתמול הייתה הטיסה הראשונה שלי ברשת. תודה ענקית לshir שהדריך אותי ועזר לי בטיסה הראשונה.
Yahav Barzilay פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 תודה.חפשתי אותם המון. משום מה אני חפשתי שם וכנראה דלגתי עליהם ברשלנות. תודה. אגב, אתמול הייתה הטיסה הראשונה שלי ברשת. תודה ענקית לshir שהדריך אותי ועזר לי בטיסה הראשונה. כן נחי, שמחתי לראות אותך טס סוף סוף ברשת.. שיהיה לך בהצלחה בהמשך..