עבור לתוכן
tsh

בעיות פריימים קשות נורא

Recommended Posts

פורסם

שלום יש לי פלייט 2002

ופתאום הפריימים בסינרי של נתב"ג הם בערך 5-4 ובפינל שאני בא לנחיתה הם על 1..לא 10 אלא אחד!!! שזה בלתי אפשרי לטוס ככה,, ההגדרות הם בינוניות,

והמחשב שלי הוא P-4 1700 384 RDRAM

ורדיאון 9000,,,משחב חזק, אבל לא מבין מה יכולה ליהיות הבעיה של התזוזה האיטית תודה רבה טל!

פורסם

עידכנת איזה שהוא דרייבר לאחרונה ?

הותקנה תוכנה מסויימת על המחשב לפני שהבעיה הופיע, תוסף מסויים ל FS ?

רן.

פורסם

המחשב שלך צריך להריץ את fs2002 בלי בעיות בעצם גם את fs2004

תנקה את הדיסק הקשיח מקבצים מיותרים תעשה דיפרג תריץ אנטיוירוס עדכני [ יש וירוס שמאט את המחשב ]

תוכל לעשות אובר קלוק של 20% לכרטיס המסך למרות שהכרטיס שלך מספיק חזק [ לי יש gf3 64ddr] שהוא פחות משלך ואין לי בעיות כאלה

אם תרצה עזרה בתחום תפנה ל פורומים באתרים הבאים

www.pctip.co.il

www.hwzone.co.il

מקווה שעזרתי

פורסם

גם לי הייתה בעיה דומה. בגישה לנחיתה ב-12 או בכל פעם שהסתכלתי לכיוון הטיילת התל אביבית. הפיתרון האכזרי הוא להסיר את הסינרי של תל אביב (tel aviv 1.1).

תגיד לי אם זה עזר.

פורסם
מאז הפירמוט + FDISK אחרון עבר שבוע, לפני הפירמוט לא היתה לי כל בעיה,מי שמוכן להסביר לי במסנגר או איסיקיו איך עושים אובר קלוק אני אשמח

בכל זאת אני ממליץ לך לבקר באתרים שציינתי שם גם תוכל לקבל הדרכה באובר קלוק

השאלה היא האם ניתן לעשות לכרטיס שלך

אוברקלוק הוא בעצם האצת הדרייברים של כרטיס המסך

תופעת לוואי של האצה זו היא חימום יתר של ליבת הכרטיס והזיכרונות

לכן עליה של כ20% אינה גורמת לעליה רצינית של טמפרטורת הכרטיס .אך מהוה תוספת משמעותית .אם אתה עולה מעבר ל 20% אתה תזדקק לאמצעי קירור שונים [ כל כרטיס והיכולות שלו ]

כעיקרון אתה מוריד את הדרייברים החדשים מאתר http://www.guru3d.com/ באתר הזה תוריד גם את תוכנת ריוה טונר

תתקין את הדרייבר ואת התוכנה ותתחיל לעלות תעלה בהתחלה ב %5 ותראה את התגובה של הכרטיס

[שהוא לא נתקע שאין לך מסכים כחולים וכ' אחרי 2שעות של משחק אם הכל בסדר תמשיך לעלות וכן הלאה

לא ידוע לי אם בכרטיס שלך יש חיישן טמפרטורה אבל ברגע שתראה שיש בעיות גרפיות או תקיעת מחשב תוריד איזה 2% ובזה סיימתה עם האוברקלוק

מקוה שעזרתי והיתי ברור

פורסם

טל עם מחשב כמו שלך אין צורך באובר קוקינג של כרטיס המסך.

או שיש בעיית דרייברים או שיש בעית חומרה, אם אכן את עם התקנה חדשה.

אחרי ההתקנה עידכנת עם ה windows update את מערכת ההפעלה ?

יש לך סימולטורים אחרים, משחקים אחרים שדורשים מאמץ של כרטיס המסך ?

תבדוק איתם ותיראה אם גם שם יש זחילה של הפריימים.

תנסה להשיג כרטיס מסך אחר לבדיקה אם עדיפות לאותו היצרן כדי שלא תצטרך לשחק עם הדרייברים.

רן.

פורסם

לגבי אובר-קלוקינג אני לא מציע לך להתעסק עם זה אם אתה לא כל כך מתמצא בזה...

אתה עלול לשרוף את הכרטיס(אני מכיר מישהו ששרף FX5900Ultra ברוב טיפשותו וזה ממש חבל לזרוק 2500 שקל לפח...) אז תזהר

BTW, אובר-קלוקינג אם אני לא טועה גם מקצר את חיי הכרטיס...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...