saar_r פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 האם יש מכיר מדריך לנדב"ר באנגלית cvfr? תודה סער
אורח Ofek פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 באנגלית ? למה? חוץ מזה שרק בישראל יש CVFR יש מדריך לא רע בנדב"ר בעברית באתר של עיט תעופה עריכה : אופס התבלבלתי קצת,לא הבנתי אותך נכון,מצטער ,ידוע לי רק שיש במרכז האימונים של החטיבה מדריך לנדב"ר IFR באנגלית עם זה יעזור :oops:
Yahav Barzilay פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 לא בעיה, קבל נדב"ר הקפות ראייה אנגלית: P=Pilot C-Controller אז ככה, אם יש לי פה ושם שגיאות אז תתקנו, אני לא הכי טוב באיות אנגלית P: Herzelia towr good evening 4X-CGJ Radio check. C: 4X-CGJ good evning 5 by 5. P: Thank you. CGJ request start up for circuits. C: CGJ 29,2992. OR C: Clear for circuit in Herzelia airport Right circuits On 29, start up engine call me on hold postion 29. P:29,2992, call on Hold point CGJ . או שוב חוזר על כל המרשה במפורט. מניע, מסיע- נק' המתנה: P:CGJ hold positin. C: clear for line up and take off call me, downwind 800. P: clear for line up and take off, call downwind 800. CGJ. P:CGJ downwind 800. C:CGJ Num 1 clear for base call Final. P: Num 1 call final CGJ P: CGJ Final C: CGJ clear to land 29 call rwy vcate to the right. P: clear to land 29 report rwy clear to the right CGJ. P: CGJ rwy vacted. C: CGJ taxi to the parking of your choice Have A good evning-shalom. P: taxi to parking of my choise Thank you for the ATC see you later. זהו.. זה נדבר הקפות אנגלית, כמובן סטנדרטי. רק כמה מושגים להבהיר: clearence= מרשה downwind (מקווה שכך כותבים)- עם הרוח base leg = צלע בסיס Hold position/ hold point-נק' המתנה. start up-להניע. זהו בעיקרון נדב"ר אנגלית הקפות ראייה סטנדרטי מקיף ולעיניין. בעיקרון בארץ לא יתבצעו הקפות באנגלית, אלה אם כן זה בבן גוריון ויש תנועה זרה, אבל בכל מקרה, שיהיה. אם תרצו גם לטיסות ראייה ממש אז אני אכתוב גם. חבר'ה אם יש טעויות כולם מוזמנים לתקן.. :wink: שבת שלום!
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 יהב יפה מאוד הנדבר.... תגזור-תדביק משהו בנושא גם בVFS...
Yahav Barzilay פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 יהב יפה מאוד הנדבר....תגזור-תדביק משהו בנושא גם בVFS... ל-VFS אני אעשה משהו יותר מסודר מפורט ומאורגן..
Or Netzer פורסם אפריל 29, 2005 דיווח פורסם אפריל 29, 2005 חברים CVFR אך ורק אנגלית וזה נושא שנטחן כבר CVFR לא יגידו לך בעברית כי CVFR רק טייסים ישראלים יכולים לטוס \ זרים בליווי טייס ישראלי מוסמך
אורח פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 חבריםCVFR אך ורק אנגלית וזה נושא שנטחן כבר CVFR לא יגידו לך בעברית כי CVFR רק טייסים ישראלים יכולים לטוס \ זרים בליווי טייס ישראלי מוסמך כמובן שאור מתכוון רק בעברית... באימיתי. ברשת חברים, אם נומר ואתם עם ת"א \ גישה ואין פלוטו, יש טייס זר על הערוץ, אתם מדברים אנגלית כמו גדולים. זוכרים מה Delta056 עשתה לערוץ של ת"א לפני כמה חודשים :mrgreen:
Yahav Barzilay פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 חבריםCVFR אך ורק אנגלית וזה נושא שנטחן כבר CVFR לא יגידו לך בעברית כי CVFR רק טייסים ישראלים יכולים לטוס \ זרים בליווי טייס ישראלי מוסמך כמובן שאור מתכוון רק בעברית... באימיתי. ברשת חברים, אם נומר ואתם עם ת"א \ גישה ואין פלוטו, יש טייס זר על הערוץ, אתם מדברים אנגלית כמו גדולים. זוכרים מה Delta056 עשתה לערוץ של ת"א לפני כמה חודשים :mrgreen: לגבי הרשת רן.. מהניסיון, בדר"כ שאני נמצא לדוגמא בהרצליה- מבצע הקפות, וטייס זר נכנס לרשת לדוגמא לנחיתה בבן גוריון, אז ההקפות נשארות בעברית. ואם תגיד שלא כך אז נתחיל לאמץ את הגישה של אנגלית בכל מצב שיש טייס זר..
Itay Zecharia פורסם אפריל 30, 2005 דיווח פורסם אפריל 30, 2005 חבריםCVFR אך ורק אנגלית וזה נושא שנטחן כבר CVFR לא יגידו לך בעברית כי CVFR רק טייסים ישראלים יכולים לטוס \ זרים בליווי טייס ישראלי מוסמך כמובן שאור מתכוון רק בעברית... באימיתי. ברשת חברים, אם נומר ואתם עם ת"א \ גישה ואין פלוטו, יש טייס זר על הערוץ, אתם מדברים אנגלית כמו גדולים. זוכרים מה Delta056 עשתה לערוץ של ת"א לפני כמה חודשים :mrgreen: כנראה בגלל השעה...