עבור לתוכן
Ilan Jonas

תודות ענקיות לזאב, דוד ואלכסנדר על הסנרי החדשים

Recommended Posts

פורסם

אני רוצה להודות בשם כולם לזאב כהן על המשך העבודה על הלנדקלאס והאובייקטים החדשים. אפשר להוריד את איזור תל אביב ואובייקטים מAVSIM!

תודה לדוד רוזנפלד על הגרסה החדשה לשדה דב!

תודה (קצת מאוחרת...) לאלכסנדר לורנס על סנרי העיר חיפה!

העבודה נהדרת, ממליץ לכולם להוריד מAVSIM. בקרוב נעלה לינקים לאתר שלנו, אנחנו בתהליך מתיחת פנים לאתר כרגע...

פורסם

תודה רבה לכולם ובמיוחד לזאב - שבאמת עושה עבודה גדולה ומשקיע המון, אני בטוח אבל שגם נהנה מזה.

כן ירבו כמוכם.

נועם.

פורסם

לזאב,

לאחר שיטוט אוירי מעל איזור מגוריי (צפון הרצליה ורעננה), אני מוריד בפניך את הכובע על העבודה היוצאת מהכלל שבצעת. אין כמו לטוס "בבית".........

המשך להביא לנו את יצירותיך, לתפארת מדינת ישראל , וגומר.......

כל הכבוד.

אהרון.

VATIL2 .

פורסם

או שלא התקנתי נכון או שהמחשב שלי תותח .... לא הרג בכלל את הפריימים.

עברתי מעל רעננה וזיהיתי את השכונה בה אני גר :shock: את הפארק של רעננה כולל האגם ובמת ההופעות :shock: מדהים.

כל הכבוד על העבודה המדהימה.

רן.

פורסם

מבחינה טכנית לנדקלאס לא יכול להוריד את הFR, בטח שלא באופן משמעותי. האובייקטים עלולים, אבל לא חושב שזו בעיה רצינית.

נסה ומקסימום תסיר!

פורסם

אני לא יודע אם זה בגלל הלנדקלאס(לא נראה לי) או בגלל משהו אחר שעשיתי אבל אני חושב שהביצועים אצלי השתפרו קצת...

פורסם

Thanks Ilan,

Now, after Haifa and LLHA I plan to concentrate on Tel-Aviv. I already have several objects based on Ittai Arnon's material, but I plan to cover many more buildings. There are a lot of new, tall buildings in TLV beside Azrieli. Since I live in the North, I would need quality architectural pictures and sizing information (and location if possible) for better covering Tel Aviv like it has never been covered in the past.

The devlopment will be in gMax only so don't be afraid of low frame-rates. As I learned during scenery development, the biggest frame killer is Autogen (especially in TLV) and non-gMax scenery - not necessarily in this order .

So, if any of you wants to see the TLV scenery come out faster, please send all the info to virtu_al@netvision.net.il. Please remember that my inbox is limited to 10MB so take it easy with the pictures.

Thanks,

Alex L.

פורסם

מצטרף לברכות :idea:

באמת כל הכבוד , השדה בחיפה נראה יפה מאד ומשתלב בצורה אמיתית הלנדקלס והאובייקטים הקודמים. חיפה מעולם לא נראתה כל כך יפה בסימולטור.

כמו כן אזור המרכז השתנה בצורה מרשימה, עכשיו אפילו יותר קל לטוס VFR עם כל הכבישים והישובים ברורים, פשוט כל הכבוד...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...