Flightours פורסם מאי 2, 2005 דיווח פורסם מאי 2, 2005 היי, רציתי לעלות פה נושא מאוד חשוב. ישנם אנשים שדי משעמם להם בימי הזיכרון ואין מה לעשות. זה נכון שצריך להתאבל על נספדי השואה ועל הרעה שקרה לעם היהודי, זה לא שאני מזלזל. אבל, ישנם כאלה שאין להם מה לעשות חוץ מלראות את התוכניות שחוזרות על עצמן כל שנה בטלוויזיה, לעשות שעורים, לשחק משחקי נוסלגיה משעממים במחשב וללכת לישון. אז רציתי לוודא שיהיה פיקוח פתוח ביום השואה וביום הזכרון לחללי צה"ל. אתם יודעים שטיסה ללא פיקוח זה בכלל לא כיף ולא אותו הדבר מאשר טיסה עם פיקוח. תודה לפקחים שייקחו יוזמה(אם ייקחו) ולטייסים שקראו את הנושא הזה.
אורח פורסם מאי 2, 2005 דיווח פורסם מאי 2, 2005 אתה יודע איזו יוזמה אני לוקח על עצמי כפקח וכחבר צוות בחטיבה ? לדאוג שבחודשים הקרובים בזמן שיהיה פיקוח, אתה תיהיה מושע מ VATSIM ומ VATIL ומבכלל. פשוט לא להאמין לרמת חוסר רגישות, טימטום ואטימות שבן אדם (אם ניתן לקרא לך כך) יכול להפגין. תעשה טובה לעצמך ולנו ותעלם כמו שהגעת אלינו. משעמם לך ?? תצפה כמה שיותר בסרטים האלה, שחוזרים על עצם כל שנה, כדי שתזכור מה קרה למשפחה שלי ושל רבים וטובים ושלא נגיע שוב לשואה. 6 מיליון נרצחו בשואה ולך זה לא מזיז, לך זה משעמם. עכשיו אני אסדר לך סיבה יותר טובה להשתעמם.... ועכשיו עלה לי עוד דבר... ניראה לי שה BSA מאוד יאהבו את הרעיון שהורדת את ה FS של מאימיול... היהי שלום ולא להתראות.