eA פורסם מאי 2, 2005 דיווח פורסם מאי 2, 2005 במיוחד לסקאנרים [אני צריך סקאנר פשוט אני גר 2 מטר מנתב"ג]
ohadn747 פורסם מאי 2, 2005 דיווח פורסם מאי 2, 2005 אני טס עוד מעט לצ'כיה! עם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות או על חברה שמייצרת סקאנרים כדי שאני אוכל לקנות שם...
Omer k פורסם מאי 2, 2005 דיווח פורסם מאי 2, 2005 במיוחד לסקאנרים [אני צריך סקאנר פשוט אני גר 2 מטר מנתב"ג] מה אתה צריך סקאנר? תפתח חלון
eA פורסם מאי 2, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 2, 2005 במיוחד לסקאנרים [אני צריך סקאנר פשוט אני גר 2 מטר מנתב"ג] מה אתה צריך סקאנר? תפתח חלון חחחחח אני גם רוצה לשמוע את הפיקוח זה כל הקטע
Ariel פורסם מאי 3, 2005 דיווח פורסם מאי 3, 2005 לא תוכל לקנות בגרמניה בחנות רגילה סקאנר, המכשיר אסור למכירה ואף בכל האיחוד האירופאי. אולי אפשר להשיג סקאנר בחנות לא חוקית והם גם יגבו ממך תשלום בהתאם, וזו לא המלצה! אולי המקום שניתן בו לקנות כחוק זה ארה"ב, המכשיר אסור ביבוא ארצה, אז כשאתה מבקש טובה מחבר - עדיף שלא תסכן אותו, המכשיר עלול להוות בעייה אם עוצרים לבדיקה מדגמית. אריאל
אורח פורסם מאי 3, 2005 דיווח פורסם מאי 3, 2005 אריאל אתה בטוח שאסור למכור סקנר בכל האיחוד הארופי ? כי בבלגיה והולנד אתה יכול לרכוש אותם ללא כל בעיה.
Noam פורסם מאי 3, 2005 דיווח פורסם מאי 3, 2005 לא תוכל לקנות בגרמניה בחנות רגילה סקאנר, המכשיר אסור למכירה ואף בכל האיחוד האירופאי.אולי אפשר להשיג סקאנר בחנות לא חוקית והם גם יגבו ממך תשלום בהתאם, וזו לא המלצה! אולי המקום שניתן בו לקנות כחוק זה ארה"ב, המכשיר אסור ביבוא ארצה, אז כשאתה מבקש טובה מחבר - עדיף שלא תסכן אותו, המכשיר עלול להוות בעייה אם עוצרים לבדיקה מדגמית. אריאל לא נכון