gilad13 פורסם מאי 4, 2005 דיווח פורסם מאי 4, 2005 חשבתי על משהו: מה דעתם לעשות מן "מיני אירוע" של טיסת ראייה מנתב"ג לאילת? (היום בערב או מחר) כל מי שמעוניין לטוס/לפקח, שירשום ויגיד מה דעתו. קצת לצאת מהשיגרה של טיסות IFR בכל העולם ולעשות טיסת ראיה בארץ... כמו כן, תמליצו איזה נתיב עדיף: דרך ים המלח או דרך באר שבע?
Omer k פורסם מאי 4, 2005 דיווח פורסם מאי 4, 2005 ים המלח יותר יפה שים לב! הנתיב שונה מצפון לים המלח, עדכון 17. אני מתכן לעשות את טיסה בשישי / שבת, במסגרת הטיסות הרבות שאני מתכנן. ותמיד יש דרך חזרה, אתה יכול לטוס דרך באר שבע :wink:
אורח Ofek פורסם מאי 4, 2005 דיווח פורסם מאי 4, 2005 בפמ"ת עידכון 17. ניתן למצוא את זה פה- http://www.aopa-israel.org.il/
gilad13 פורסם מאי 4, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2005 יהיו גם עמדות כאלה שלא מאויישות בדרך כלל? (כמו אילת, דרום, חיפה וכו'...)
אורח פורסם מאי 4, 2005 דיווח פורסם מאי 4, 2005 בשבילך נעלה גם את קרקע מגידו ודליברי קרית שמונה. :roll: תעלו לטוס ותפסיקו לבלבל במח...
Izik Bakshi פורסם מאי 4, 2005 דיווח פורסם מאי 4, 2005 גלעד, אם יהיה אפשרי לפתוח מחדר הבקרה עמדות נוספות אז נפתח, ואם לא, אז אפשרי שפקחים יעלו מהבית על עמדות בארץ, והכל בתיאום עם חדר הבקרה.
Omer k פורסם מאי 4, 2005 דיווח פורסם מאי 4, 2005 בשבילך נעלה גם את קרקע מגידו ודליברי קרית שמונה. :roll: תעלו לטוס ותפסיקו לבלבל במח... חח, אם מעלים את קרקע מגידו ודלבירי קרית שמונה, אני אעלה לטוס :wink: אחרת:!: , אני גם אעלה לטוס
talkaplan פורסם מאי 4, 2005 דיווח פורסם מאי 4, 2005 אשמח להצטרף לראיה לא מבגן גוריון כי אני מכיר אנשים שהוא ממש מאט את המחשב.... אז אפשר אולי מירושלים על הנתיב המזרחי החוצה את ים המלח או מקרית שמונה נחצה את הארץ בכל מקרה אשמח להצטרף ובאתר http://www.aopa-israel.org.il יש רק את עידכון 13 אין 17
Boeing744 פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 בשבילך נעלה גם את קרקע מגידו ודליברי קרית שמונה. :roll: תעלו לטוס ותפסיקו לבלבל במח... חח, אם מעלים את קרקע מגידו ודלבירי קרית שמונה, אני אעלה לטוס :wink: אחרת:!: , אני גם אעלה לטוס אולי נעלה גם את נהריה קלירנס דליברי ואת עכו קונטרול?
Or Netzer פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 בשבילך נעלה גם את קרקע מגידו ודליברי קרית שמונה. :roll: תעלו לטוס ותפסיקו לבלבל במח... חח, אם מעלים את קרקע מגידו ודלבירי קרית שמונה, אני אעלה לטוס :wink: אחרת:!: , אני גם אעלה לטוס אולי נעלה גם את נהריה קלירנס דליברי ואת עכו קונטרול? בחייך כמה מחשבים אתה חושב שיש לנו?!?!?
Omer k פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 חח פרטים לגבי טיסה לאילת מהרצליה מטוס: ססנה 172 מהירות שיוט: 100 (לפי זה בוצעו החישובים) מרחק טיסה: 178 מייל ימי (בקירוב) זמן טיסה משוער: שעתיים (מדוייק זה 01:46:48) דלק: 27 גלונים (כולל 30 דקות חירום ו-10 דקות קרקע) הערה: הנתיב הוא הנתיב המזרחי דרך ים המלח ולא כולל כניסה לשטח בן גוריון.