yossicohen פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 שלום חברים כתבתי לפני כמה שעות את הודעתי הראשונה בפורום מכובד זה, אולם לצערי ההודעה נעלמה, כניראה ששלחתי בטעות למקום אחר. אז ככה, לפורום הזה הגעתי ממש במיקרה, וזאת לאחר שנתבקשתי לתת הרצאה קלה בענייני רשיון טיס - לקבוצת חברים שהגיעו לשדה התעופה הרצליה בשבוע שעבר. במפגש היו כ-35 חברים, ולהפתעתי גיליתי בינהם 3 חניכי טיסה שלי. לאחר ההרצאה, נכנסתי לאתר שלכם וגיליתי דבר מקסים. מה אומר לכם, פשוט פנטסתי! אני רוצה שתדעו, שטיסת מכשירים היא היא הדבר המקצועי האמיתי של עולם התעופה. למרות שלזכותי עומדות כמה אלפי שעות סימולטור (ביתי ומקצועי כאחד) נהניתי מאוד לטוס ברשת, כאשר פקחים מוכשרים ליוו אותי באופן מקצועי וראוי. אין לי ספק שאמליץ לחניכי המכשירים (טייסים בעלי רשיון) שלי להכנס לאתר, ולטוס וירטואלית, אין לי ספק שהם יוכלו להעשיר את הידע שלהם בצורה מרשימה, ובפרט, בנהלים הבינלאומיים על כל המשתמע מכך. ולכם מנהלי האתר, ולכל המתנדבים העושים מלאכתם - כל הכבוד. בברכה יוסי כהן - מדריך טיסה הרצליה
Or Netzer פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 שלום חבריםכתבתי לפני כמה שעות את הודעתי הראשונה בפורום מכובד זה, אולם לצערי ההודעה נעלמה, כניראה ששלחתי בטעות למקום אחר. אז ככה, לפורום הזה הגעתי ממש במיקרה, וזאת לאחר שנתבקשתי לתת הרצאה קלה בענייני רשיון טיס - לקבוצת חברים שהגיעו לשדה התעופה הרצליה בשבוע שעבר. במפגש היו כ-35 חברים, ולהפתעתי גיליתי בינהם 3 חניכי טיסה שלי. לאחר ההרצאה, נכנסתי לאתר שלכם וגיליתי דבר מקסים. מה אומר לכם, פשוט פנטסתי! אני רוצה שתדעו, שטיסת מכשירים היא היא הדבר המקצועי האמיתי של עולם התעופה. למרות שלזכותי עומדות כמה אלפי שעות סימולטור (ביתי ומקצועי כאחד) נהניתי מאוד לטוס ברשת, כאשר פקחים מוכשרים ליוו אותי באופן מקצועי וראוי. אין לי ספק שאמליץ לחניכי המכשירים (טייסים בעלי רשיון) שלי להכנס לאתר, ולטוס וירטואלית, אין לי ספק שהם יוכלו להעשיר את הידע שלהם בצורה מרשימה, ובפרט, בנהלים הבינלאומיים על כל המשתמע מכך. ולכם מנהלי האתר, ולכל המתנדבים העושים מלאכתם - כל הכבוד. בברכה יוסי כהן - מדריך טיסה הרצליה תענוג לשמוע יוסי ברוך הבא לVATIL מקווים לראות אותך פה הרבה
mickey lip פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 שלום יוסי תודה רבה על המחמאות ,לדעתי הצלחת לגרום לרבים כאן,לחייך. אפילו ביום כזה. תרשה לי באופן אישי להחזיר לך באותו מטבע,ולשבח את אתר האינטרנט שלך, אפשר ללמוד ממנו הרבה ולהעשיר את הידע. יום נעים מצפים לראות אותך הרבה בשמיים הורטואליים אל תחמיץ את אירוע סוף השבוע הזה. זה בא רק פעם בשנה.
Itamar Koren פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 איזה כיף לשמוע מאד מרגש שיהיה לך בהצלחה ונשמח לקבל גם את החניכים שלך :wink:
moti פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 בהחלט העלה חיוך על פניי אני בטוח שלא תשתעמם עם חברי הפורום והקהילה הוירטואלית, וכמובן הרבה בהצלחה בהמשך ושנראה אותך כמה שיותר בשמיים הוירטואלים.
×�פיק פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 ממש תודה יוסי! כל אחד ואחד בחטיבה שמח לקבל מחמאות אלו :oops: למרות שלא פיקחתי אליך במו ידי אני יודע בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר דברים אלו. אני דואה במועדון דאיה מחניים, כשאנשים שואלים אותי מאיפה הידע הרב שלי, שלהם אין אפילו קמצוץ ממנו, אני אומר סימולטורים, רובן לא מאמינים לי, חלקם מתעניינים, וחלק לא שמים על זה. אבל כן... זה נכון... אני מאוד שמח שגילית את הפורום הזה שאני גיליתי לפני קצת יותר משנה. להשמע! נ.ב. האתר שלך מדהים!
Omer k פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 יוסי, לא זכיתי לשמוע את הרצאתך מכיוון שהיתי בסימולטור, אבל אל אתרך הגעתי די בהתחלת הסיפור שלי עם הפלייט. והוא עזר ועוזר לי עד היום - תודה רבה!!! ותודה רבה על המחמאות, אינני פקח וגם לא שמעתי אותך ברשת, ואשמח לשמוע :-) אך בכל זאת תודה. ושאלה, האם אני יכול להדפיס ולתלות את זה אצלי בחדר, שחברים שבאים לראות טיסה מבוקרת (הזזדמנות בגלל החדר בקרה) ידעו עד כמה אמיתי זה ? בברכה, ותודה פעמים, עומר
yossicohen פורסם מאי 5, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2005 יוסי,לא זכיתי לשמוע את הרצאתך מכיוון שהיתי בסימולטור, אבל אל אתרך הגעתי די בהתחלת הסיפור שלי עם הפלייט. והוא עזר ועוזר לי עד היום - תודה רבה!!! ותודה רבה על המחמאות, אינני פקח וגם לא שמעתי אותך ברשת, ואשמח לשמוע :-) אך בכל זאת תודה. ושאלה, האם אני יכול להדפיס ולתלות את זה אצלי בחדר, שחברים שבאים לראות טיסה מבוקרת (הזזדמנות בגלל החדר בקרה) ידעו עד כמה אמיתי זה ? בברכה, ותודה פעמים, עומר אהלן עומר תודה על המחמאות, אתה יכול להדביק בחדר, ואף להגדיל ולהוסיף מסגרת מזהב. התכוונתי לכל מילה שאמרתי! בברכה - יוסי
Omer k פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 יוסי,לא זכיתי לשמוע את הרצאתך מכיוון שהיתי בסימולטור, אבל אל אתרך הגעתי די בהתחלת הסיפור שלי עם הפלייט. והוא עזר ועוזר לי עד היום - תודה רבה!!! ותודה רבה על המחמאות, אינני פקח וגם לא שמעתי אותך ברשת, ואשמח לשמוע :-) אך בכל זאת תודה. ושאלה, האם אני יכול להדפיס ולתלות את זה אצלי בחדר, שחברים שבאים לראות טיסה מבוקרת (הזזדמנות בגלל החדר בקרה) ידעו עד כמה אמיתי זה ? בברכה, ותודה פעמים, עומר אהלן עומר תודה על המחמאות, אתה יכול להדביק בחדר, ואף להגדיל ולהוסיף מסגרת מזהב. התכוונתי לכל מילה שאמרתי! בברכה - יוסי \:D/ תודה, ומקווה להשתמע בקשר אצלנו וגם באמיתי
hagay פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 שלום יוסי, אין דבר יותר מעודד מלשמוע אדם עם ידע וניסיון עשיר כשלך אומר מילים אלו, החיוך אצלי עדיין לא ירד מהפנים, אני כאן בפורום כבר שנה וחצי ועד היום אני רואה איך הקהילה שלנו כל הזמן מתחדשת וכל הזמן תורמת, אז שיהיה לכם ולנו הטייסים האמיתיים והוירטואלים כאחד המון כיף.
Shmulik Lin פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 שלום יוסי נפגשנו בהרצליה אצלך אתרך מאלף וטוב ללימוד אולי נתקשר בהמשך למעשי מכשירים התאוריה נלמדת בימים טרופים אלו ושוב ברוך הבא לפורום
Arie Halperin פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 יוסי שלום לא יכולתי שלא להגיב להודעתך לשמוע מאדם כמוך דברים כאלה זה ממש מרומם כי הייתי שם בהרצליה ושמעתי אותך ונראה לי שאתה מיקצוען אמיתי ואני אפילו שוקל ללמוד אצלך (שמעתי מתומר רק דברים טובים) כמו כן נראה לי שאתה משקיען רציני - אתר מהמם ואכן יצא לי לא פעם לטוס בססנות וגם בבוינגים בקוקפיט כמובן ואחרי שעות רבות של סימולטור קל יותר להבין את הדבר האמיתי כל הכבוד יוסי אריה
Eliran-VFS1 פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 שלום יוסי, לא הספקנו להודות לך על שהגעת לאירוע של בית הספר לטיסה VFS ,בהתראה כזו קצרה- אז נודה לך כעת! ההרצאה שעשית עבורנו היתה מעולה ונשמח לראות אותך בסיור הבא של בית הספר לטיסה VFS . שוב תודה וברוך הבא,
Moshe Bensal פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 יוסי, תודה על המחמאות, ומאד נהנתי לשמוע אותך בהרצליה (מקווה שקיבלתה את הסירטון מתומר). ותרשה לי לומר לך, כל הכבוד על האתר שבניתה, אני מבקר בו די הרבה, והאמת, כל היסוד שלי עם הסימולטור, הגיע מהקריאה באתר שלך בעיקר, לאחר שקראתי את התדריכים, העניין התחיל למשוך אותי יותר. כיום אני בעל רשיון טייס פרטי (וירטואלי כמובן), מבי"ס VFS, ומקווה להתחיל את הלימודים גם במציאות, (כמובן שנשקלת האפשרות לעשות זאת אצלך). מקווה לראות את התגובות המקצועיות שלך באתר הזה, לכל הויכוחים שנוצרים כאן בין חברי החטיבה. וכמובן שנשמח לראות אותך גם על המכם, טס איתנו (וירטואלית).
yossicohen פורסם מאי 6, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2005 שלום משה תודה על המחמאות. הבנתי מתומר שהסירטון לא יצא מי יודע מה, ועל כן ויתרתי. לא נורא. לעניין תשובות מקצועיות בפורום הזה, אני מעריך שאם יפנה אדם כלשהו בבעיה שאוכל לענות עליה, כמובן שאתן את תשובתי. שבת שלום יוסי
Omer Efrat פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 שלום יוסי, בפעם הראשונה שראיתי אותך מחובר אצלנו ברשת ממש שמחתי וישר הבאתי את הטלפון ויצרתי קשר איתך לראות מה קורה איתך כי נראה היה שבהתחלה קצת הסתבכת עם התוכנה שלנו אבל דיברנו וישר תפסת את העיניין. הרבה פעמים עלה לי חיוך לראות שאתה מחובר וטס ואפילו זכיתי לשמוע אותך בקשר ואף לעשות איתך טיסה קצרה. מקווה שנמשיך, כולנו - לראות אותך טס ברשת וכמובן לשמוע אותך בקשר. נפגש בהרצליה, עומר אפרת.