asaf742 פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 1) האם יכול להיות שהוא יטוס לאילת? כי קרובים שלי שהיו באילת לפני יומיים אמרו שהם ראו אותו בחניה 1, כששאלתי אותם מה היה רישומו הם אמרו TF-FIC, האם זה יכול להיות? 2) האם יש בו מסכים אישיים לכל כיסא? ואיך נראה מחלקת העסקים בו? 3) לכמה זמן הוא נחכר? 4)האם זוהי הצביעה הסופית שלו? זהו לבן כזה? או שהוא עוד לא נצבע לגמריי? 5) האם למישהו יש תמונות שלו מבפנים, גם מבחוץ זה טוב. ? תודה לעונים.
royisher פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 1) לא נראה ככה....... 2) לא......... מחלקת עסקים רגילה AFAIK , נותנים לך DVD (רק בביזנס) 3) כן כן 4) כנס ל JP יש לי שם. רועי
gal_r פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 נצל"ש (לא רציתי לפתוח שרשור חדש...) האם באילת המראות לכיוון העיר הם דבר נדיר?, (רוח צפונית)
e_dor פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 נצל"ש (לא רציתי לפתוח שרשור חדש...)האם באילת המראות לכיוון העיר הם דבר נדיר?, (רוח צפונית) ברוח צפונית ממריאים צפונה - מסלול -03 , זה רוב הזמן. כשיש רוח דרומית ממריאים דרומה לכיוון הים האדום, מסלול 21, נדיר מאוד אך קיים. מקווה שעניתי על שאלתך.
ronenec פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 נצל"ש (לא רציתי לפתוח שרשור חדש...)האם באילת המראות לכיוון העיר הם דבר נדיר?, (רוח צפונית) ברוח צפונית ממריאים צפונה - מסלול -03 , זה רוב הזמן. כשיש רוח דרומית ממריאים דרומה לכיוון הים האדום, מסלול 21, נדיר מאוד אך קיים. מקווה שעניתי על שאלתך. ממש לא נדיר מאוד... (אבל גם לא נפוץ... ) היום לדוגמא המראנו על 21 עם 757-300...
ramimz פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 יש גם כמה תמונות שצילמתי ביום הגעתו לארץ. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1151&msgid=48590374 התמונות לא ערוכות, ולכן האיכות לא הכי הכי.
e_dor פורסם מאי 9, 2005 דיווח פורסם מאי 9, 2005 נצל"ש (לא רציתי לפתוח שרשור חדש...)האם באילת המראות לכיוון העיר הם דבר נדיר?, (רוח צפונית) ברוח צפונית ממריאים צפונה - מסלול -03 , זה רוב הזמן. כשיש רוח דרומית ממריאים דרומה לכיוון הים האדום, מסלול 21, נדיר מאוד אך קיים. מקווה שעניתי על שאלתך. ממש לא נדיר מאוד... (אבל גם לא נפוץ... ) היום לדוגמא המראנו על 21 עם 757-300... צודק, טעות שלי. באתי לכתוב שזה סתם לא קורה הרבה אבל .. סתם הגזמתי תודה על התיקון - כוונתי הייתה שזה לא קורה הרבה בכלל, אבל אי אפשר לקבוע מראש לאן תהיה הרוח