ely129 פורסם דצמבר 15, 2003 דיווח פורסם דצמבר 15, 2003 לפני הרבה זמן שמעתי משהו על גירסה 0.61 של נתב"ג- שהיו בה רכבי שירות, מדרגות וכו' האם באמת יש דבר כזה (אפילו בפיתוח)? אשמח לשמוע עם זה קיים האם משהו התקדם עם הפרוייקט הזה? תודה מראש שגיא
che פורסם דצמבר 15, 2003 דיווח פורסם דצמבר 15, 2003 קיימת גרסה 0.61 של הסינרי. אבל ההבדלים בינה לבין 0.51 קטנים מאוד. הם לא כוללים את מה שאתה ציינת. זו לא גרסה ששוחררה לציבור ואני גם לא מאמין שתשוחרר... יש לי פיתוחים גדולים ומתקדמים יותר לעתיד...(הקרוב, אני מקווה...) בינהם: מכ'ם עננים נורמלי(הראיתי כבר תמונה שלו) מסוף ממן מסוף אגרקסקו משופר טרמינל2 רכבי שירות(סטטים לבנתיים) ועוד כל מיני דברים קטנים יותר. הראיתי פעם תמונה של מדרגות אבל הן לא היו ממש מציאותיות. עכשיו הכנתי כבר מדרגות הרבה יותר מציאותיות לנתב'ג: (כן, אני יודע שהן לא מתאימות בגובה למטוס...) אני הולך לעשות גם את אלה של אלעל וגם את הגרסאות הסגורות שלהן.
tsh פורסם דצמבר 15, 2003 דיווח פורסם דצמבר 15, 2003 היי חנן, יש לי בעיה עם הפריימים בסינרי הקודם של נתבג, תוכל בבקשה לפנות אליי באיסי או במסנגר כדי לעזור לי? תודה רבה